d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1136813691370137113721468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 35,350.00
Jun 20 2022 07:11am
Quote (-joey- @ Jun 20 2022 03:06pm)
Kezdjük ott, hogy én egy Ryanair közleményt osztottam meg, aztán refresh után azt látom, hogy te habzó szájjal kallerezel, aztán minden postra ugrasz, mint egy hisztis picsa.

Pár dolgot azért tegyük most tisztába:
1) Nekem nem kell azért kellemetlenül éreznem magam, mert te egy idegbeteg fasz vagy.
2) Ignorálnom sem kell a posztjaidat, azért mert egy idegbeteg fasz vagy. Bármikor hozzád fogok szólni, ha kedvem tartja.
3) A személyeskedésedet magasról leszarom, mivel értékesebb embernek tartom magam tőled. Szóval ezeket a kaller, 38 éves meg egyéb postokat egész nyugodtan megspórolhatod, ha azt hiszed, hogy ez nekem kellemetlen. Illetve tőlem írhatod nyugodtan, reggeltől-estig, lásd 1. pont.

Szerintem tanulj meg viselkedni, vagy ha ennyire nem bírod elviselni, hogy hozzád szólnak, akkor rakj postblockert postblockert az emberekre.

1) nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben
2) nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben
3) nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben

"tanulj meg viselkedni": nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben

nem tehetek róla hogy kell a hunsubra 1 kis kontent hogy ne legyen annyira ded és van itt 1 ilyen tökéletes alany akinek még pár talpnyalója is van

most hogy ezt így leírtam, már 1 kicsit gonosznak érzem magam. sad

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Jun 20 2022 07:14am
Member
Gold: 5,302.77
Jun 20 2022 07:15am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Jun 20 2022 03:11pm)
1) nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben
2) nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben
3) nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben

"tanulj meg viselkedni": nem én szoktam facebookon órákat vergődni kommentekben

nem tehetek róla hogy kell a hunsubra 1 kis kontent hogy ne legyen annyira ded és van itt 1 ilyen tökéletes alany akinek még pár talpnyalója is van

Ez valami ütőkártya akart lenni?
Member
Jun 20 2022 07:17am
Quote (-joey- @ Jun 20 2022 03:15pm)
Ez valami ütőkártya akart lenni?

ez csak simán bizonyíték arra hogy amit írsz az téves
Member
Jun 20 2022 07:19am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Jun 20 2022 03:17pm)
ez csak simán bizonyíték arra hogy amit írsz az téves

Ez csak arra bizonyíték, hogy a FB ismerőseid után kutakodsz.
Nekem viszont, veled ellentétben nincs szükségem arra, hogy a FB accodon lurkoljak, hiszen elég egyértelműen jelét adod az itteni postaiddal annak, hogy egy idegbeteg fasz vagy.
Member
Gold: 80.00
Jun 20 2022 07:22am
Jeleit mutatjátok az ownednek
Member
Jun 20 2022 07:23am
Quote (-joey- @ Jun 20 2022 03:19pm)
Nekem viszont, veled ellentétben nincs szükségem arra, hogy a FB accodon lurkoljak, hiszen elég egyértelműen jelét adod az itteni postaiddal annak, hogy egy idegbeteg fasz vagy.

kutakodik a faszom. nekem az egész newsfeed le van tiltva 1 plugin által (mert amúgy ott is látszana minden ismerősödnek), csak valaki mesélte hogy mennyire gáz hogy folyton a kommentekben vergődsz és hogy biztos van valami komoly frusztrációd az életben.

az meg hogy nem méltatlak titeket többre 1 személyeskedésnél legtöbbször az nem azt bizonyítja hogy 1 idegbeteg fasz vagyok, hanem azt hogy kb lesajnalak.
Member
Gold: 1,630.69
Jun 20 2022 07:28am
Quote (-joey- @ Jun 20 2022 03:19pm)

legjobb dolog ever
közepiskolaban volt egy helyettes tesitanarnönk aki meg gyakornok
dupla tesiora utan rögtön ebedszünet volt ugyhogy mindenki lelecelt mielött elraktuk a felszerelest, egyszer kettesben maradtunk es nagyon halas volt hogy en nem olyan vagyok mint a többiek
ettöl fellelkesedve elkepzeltem mar a hazas eletünket, ugyhogy gondoltam lestalkolom hogy el tudjam hivni randira
csak a csaladnevet tudtam ami elegge nepnev volt meg hogy egy körzetes magasugro bajnok, de vegül sikerült megtalalnom FB-n
sajnos nem irt vissza sose :cry:
Member
Jun 20 2022 07:30am
Quote (Karan2_Returned @ Jun 20 2022 03:28pm)
legjobb dolog ever
közepiskolaban volt egy helyettes tesitanarnönk aki meg gyakornok
dupla tesiora utan rögtön ebedszünet volt ugyhogy mindenki lelecelt mielött elraktuk a felszerelest, egyszer kettesben maradtunk es nagyon halas volt hogy en nem olyan vagyok mint a többiek
ettöl fellelkesedve elkepzeltem mar a hazas eletünket, ugyhogy gondoltam lestalkolom hogy el tudjam hivni randira
csak a csaladnevet tudtam ami elegge nepnev volt meg hogy egy körzetes magasugro bajnok, de vegül sikerült megtalalnom FB-n
sajnos nem irt vissza sose :cry:

XD

írtál neki te állat?
Member
Gold: 17,767.00
Jun 20 2022 07:32am
Quote (Senee @ 20 Jun 2022 14:40)
Meg az oroszok a kievan rust, meg a törökök az oszmán birodalmat, meg az örmények a nagorno-karabakh, meg a kínaiak taiwant meg a faszomok a faszomat etcetcetc.

"DE AZ A MIENK VÓT ÁRPÁD, NEM EZÉRT HULLAJTOTTA VÉRÉT!"

A kiegyezés után minden kisebbséget magyarizáltunk, magyar nevek kellettek, magyarul tanultak (vagy/és németül) és sokszor ezt nem békésen értük el, hogy ebbe beletörődjenek. Erre egy szerb elnyomott lelőtte ferdinándot, erre természetesen mégnagyobb retorziókat basztunk rájuk, aztán a végén megszoptuk a faszt. Not to mention mikor a háború után a románokat is betaláltuk aztán ott is erősen visszanyalt a fagyi és ott is a nagyhatalmak mondták a románoknak, hogy azért Sopronig nem kéne menni.

Ha mindenkinek a "trianonjára" még várunk, hogy visszaszerezze akkor az egész történelmünket végigkísérő háborúk soha a büdös kurva életben nem fognak megszűnni.

Nem mellesleg akkor pl. ha a besenyők nincsenek kiirtva bizánc által a gecibe (csak kis részük maradt meg és olvadt be a magyarok közé) akkor most ők is mint nép követelnék a saját trianonjaikat. Ergo az csinálja jól aki kiirtja az egész leigázott népet a büdös picsába mert akkor nem lesz ki visszaköveteljen bármit is. Vagy talán nem kéne rabolni-fosztogatni (hódítani) és mindenki maradhatott volna a picsáján csipkebogyót szedegetni Szibériában. De nyilván akkor az nem volt opicó. Csak akkor ne tegyünk úgy mintha európa végigkúrása, fosztogatása az olyan hősies cselekedet lett volna.

De mindegy is, csak holnap indítjuk a felülvizsgálatokat és most van egy csomó időm, hogy kurvára felesleges dolgokon gondolkodjak. De inkább rendelek valami kaját aztán nézek egy videót mert ma meg még nem ettem semmit! xD

Na viszontlátásra

ez jol volt megmondva, leirva is

nyilvanosan majd toljuk a vilagbeket mi is ha junius negyedike unnepnap lesz
Member
Jun 20 2022 07:32am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Jun 20 2022 03:23pm)
kutakodik a faszom. nekem az egész newsfeed le van tiltva 1 plugin által (mert amúgy ott is látszana minden ismerősödnek), csak valaki mesélte hogy mennyire gáz hogy folyton a kommentekben vergődsz és hogy biztos van valami komoly frusztrációd az életben.

az meg hogy nem méltatlak titeket többre 1 személyeskedésnél legtöbbször az nem azt bizonyítja hogy 1 idegbeteg fasz vagyok, hanem azt hogy kb lesajnalak.

Innen JSP-ről Tomi és Fej voltak a közös ismerősök, egyiktől sem kaptam visszajelzést, hogy bármi bajuk letnne a postjaimmal (+ amúgy sem játszom meg magam FB-n, nem is értem, hogy minek ezzel előhozakodni, én ilyen vagyok, aki ismer szemnélyesen az tudja, hogy mindig is ilyen voltam).
De, ha esetleg leírod, hogy ki volt, akkor törlöm az illetőt, mert totál felesleges ennyi kamu FB ismerőst az embernek a hátán cipelni.

A fenti két emberen kívül nyilván vannak még sokan JSP-s ismerőseim, de hogy is mondjam, azokat te nem veszed emberszámba, ezért kétlem, hogy neked panaszkodnának. :)

Szóval maradjunk annyiban, hogy megint össze-vissza beszélsz.

A személyeskedés pedig pont annak a jele, hogy mindenárod dominálni akarsz, és megmutatni, hogy te mekkora ember vagy.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1136813691370137113721468Next
Add Reply New Topic New Poll