Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Jun 20 2022 02:55pm)
aha, tehat konkretan azt szeretnéd hogy az "ertelmes" topicok legyenek telefosva a te és a talpnyaloid vergödeseivel. latszik hogy ki itt az aki tenylegesen frusztralt, mondjuk en nem is szoktam órákat vergődni facebook kommentekben mint egyesek :)
varj megkimellek attól hogy írnod kelljen: "Rendben. :)"
Kezdjük ott, hogy én egy Ryanair közleményt osztottam meg, aztán refresh után azt látom, hogy te habzó szájjal kallerezel, aztán minden postra ugrasz, mint egy hisztis picsa.
Pár dolgot azért tegyük most tisztába:
1) Nekem nem kell azért kellemetlenül éreznem magam, mert te egy idegbeteg fasz vagy.
2) Ignorálnom sem kell a posztjaidat, azért mert egy idegbeteg fasz vagy. Bármikor hozzád fogok szólni, ha kedvem tartja.
3) A személyeskedésedet magasról leszarom, mivel értékesebb embernek tartom magam tőled. Szóval ezeket a kaller, 38 éves meg egyéb postokat egész nyugodtan megspórolhatod, ha azt hiszed, hogy ez nekem kellemetlen. Illetve tőlem írhatod nyugodtan, reggeltől-estig, lásd 1. pont.
Szerintem tanulj meg viselkedni, vagy ha ennyire nem bírod elviselni, hogy hozzád szólnak, akkor rakj postblockert az emberekre.
This post was edited by -joey- on Jun 20 2022 07:08am