Quote (Fej @ 27 Aug 2012 12:09)
nem, nem vagy tökéletesen tisztában vele... ghost ne haragudj de kb ugy adod elő mintha ha high master szinten jatszannal zerggel, azert mert na-n veletlen megvertel vmi masterest zerggel, meg nem tudsz vele jatszani, az h tudsz vele, azt jelenti h a zvzt zvpt zvtt is vagod, én egyszer lattalak zerggel jatszani akkor ~20 workernel behoztad a lairt...
az meg h kinek mi az unalmas, én neg azt nem tudnám élvezetesnek tartani, hogy mikor 2200/1000-es incomeom van akkor is ugyanazt a 3 unitot massolom
most ugy csinalsz, mintha minden meccsemet kozze kene tegyem
kurva sokat jatszottam mindegyik fajjal, nem csak na-n, es eleg sok masterset vertem meg offrace.
egyebkent meg lattal zerggel jatszani, igen, jol latod, fogalmam sincs rola, hogy mit csinalok, megis kepes vagyok megverni vele ilyen embereket, ez valahol nevetseges nem?

(egyebkent meg a lategamem azert osszeszedettebb valamivel, mint a nyitas, mert fogalmam sincs rola, hogy mit mikor kene csinalni, csak random fasztverek)
/az utolso reszhez meg, a zergling baneling mutalisk aztan sokkal tobb mint a marine siegetank (esetleg marauder) medivac, es ha mutalisk akkor meg thor, ha broodlord akkor viking, ghostok, ha meg mechelek akkor is hellionthortankbansheeviking. seems legit yo.
de nem is azt mondtam, hogy mindenkinek unalmas, csak azt, hogy szamomra egyeltalan nem elvezheto, az kivetelesen nem tamadas volt a zerg vagy a protoss ellen, aki azt elvezi, hajra.
This post was edited by Cpt_Ghost on Aug 27 2012 04:20am