Quote (CyberPunk666 @ 25 Mar 2015 19:39)
Nem nagyon hiszem, hogy pár másodpercig. Jó lesz a másodperc törtrészének is.
Nagyon sokáig 50G-t tartották a túlélhetőség határának. Értsd: roncs lett az ember, eltörtek a bordáig meg szanaszét szakadt belül, de túlélte.
43G-re pontositottam kozben, az ileltonek verzett a szeme meg nem latott negyed oraig kb, 640 merfoldes sebessegrol allt meg teljesen par masodperc alatt, zuzodasok es egyebek kisereteben.
Szoval a lenyeg az az, hogy kilehet azert birni magas g-ket ha elegge eddzett vagy ilyen teren (ertsd: pilota vagy es eleg sokat repulsz es elsz at ilyet, es cooper pilota volt mielott farmer lett, csak lezuhant mert bekrepalt a kompjuter ugye), es nem hiszem, hogy ilyen 20 g-nel nagyobb ero hatott volna rajuk ott, mert azert nem porgott az olyan gyorsan, de aztan semmirol nincsenek konkret ertekeink.
Quote (TresholdOfUniverse @ 25 Mar 2015 19:41)
nyilvan ezt kell alapul venni
az irany is szamit, a gerinc ha jol emlekszem 22-24g korul birja(abszolut maximum), has-hat iranyban jobban birja az ember ha kilett ra kepezve es van folszerelese
de egy atlagos vadaszpilota rendkivul ritkan megy 6-8g fole, mar csak azert se mert hosszu tavona gepek se toleraljak am olyan nagyon
nem is annyira a szamon nevettem mint a hozzaallasodon
nem tudom ezt honnan veszed, de biztos sok pilotaval beszeltel
meg akkro igen, felszereles, scifirol leven szo, siman lehetett valami meno cuccuk amivel kibirnak sok g-t Kappa
This post was edited by Cpt_Ghost on Mar 25 2015 12:47pm