d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev1135136137138139237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 95.00
Feb 6 2014 09:28am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 05:22pm)
a bajom azzal van, hogy értelmetlen erről vitatkozni, mert mindenki szajkózza azt amit ő elhisz és nincs haladás
mint már mondtam pl a politika se érdekel, meg a dota se, etc, mégse gyakran fosok oda

Azert neha sikerul beleszarni a dota topikba is

Szerintem te akkor elvezned legjobban a hunsubot, ha mindenki blokkolva lenne ;d

De azert en se nagyon latom ertelmet, hogy akar a velemenyem leirjam, elveszne dejv gifje es ubi kepei kozott
Member
Gold: 834.97
Feb 6 2014 09:29am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 6 2014 04:27pm)
>csak a kereszteny vallas volt alkalmas erre
>nem mukodott jol a romai birodalom a kereszteny vallas elott, nem mentek haboruba az emberek
>ki a faszom beszelt arrol, hogy rossz dolgokat csinaltak az emberek
hol nem szarom en telibe, hogy csinaltak rossz dolgokat az emberek, itt en arrol beszelek, hogy mondjuk vegyuk alapul a romai hitvilagot a keresztenyseg elott, ott ha te odamentel es kitalaltad, hogy most a fold kerek, akkor nem basztak be a kemencebe, hogy te az ordoggel cimboralsz
errol pofazok, geci nehez felfogni

honnan tudod, visszamentél időgéppel? honnan tudod hogy a muzulmánoknál nem basztak emiatt csomó embert le a hegyről, vagy áldoztak fel a majáknál rituálisan? csak mert nemvolt benne a történelemkönyvedben?
Member
Gold: 80.00
Feb 6 2014 09:30am
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Feb 2014 16:27)
>nem mukodott jol a romai birodalom a kereszteny vallas elott, nem mentek haboruba az emberek
hol nem szarom en telibe, hogy csinaltak rossz dolgokat az emberek, itt en arrol beszelek, hogy mondjuk vegyuk alapul a romai hitvilagot a keresztenyseg elott, ott ha te odamentel es kitalaltad, hogy most a fold kerek, akkor nem basztak be a kemencebe, hogy te az ordoggel cimboralsz, hanem mondjuk elfogadtak, vagy mittomen, te feltalaltad az ontozo rendszert, vagy a porszivot vagy a kutyafasza, akkor megfogta es hasznalta, mer hogy ez milyen kurva jo

egyebkent meg /care, hogy ki miben hisz, nem vagyok veresszaju ateista, csak ugy gondolom, hogy sokkal jobb vilagban elnenk, ha ugy tortent volna ahogy leirtam
Member
Gold: 0.00
Feb 6 2014 09:31am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Feb 6 2014 03:28pm)
és van értelme azzal a játékkal játszani szerinted, meg azzal foglalkozni? de most nem csak a lolról van szó, hanem bármilyen más játékról

van, mert szeretem gyilkolni a mad oroszokat

Quote (putincykavodka @ Feb 6 2014 03:28pm)
Azert neha sikerul beleszarni a dota topikba is

Szerintem te akkor elvezned legjobban a hunsubot, ha mindenki blokkolva lenne  ;d

De azert en se nagyon latom ertelmet, hogy akar a velemenyem leirjam, elveszne dejv gifje es ubi kepei kozott

fú, mert a lol topicba soha nem jön be senki kicsit hurrdurrkodni
meg aztán kurva komolyan kell venni, amikor dota topicba nyomom, hogy ded indie gém
Member
Gold: 5,302.77
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 04:27pm)
igen, mert ha veszek pl két különböző itemet ugyan azzal a passival, ami nem stackel és valaki azt írja h lól tard, akkor belátom, hogy fasz voltam és igaza van és legközelebb nem veszek hülye itemeket
itt az történik, hogy valaki csak manát vesz rikimarura, mindenki szajkózza, hogy csak hp kell, közbe meg egyik se és mindenki full tard marad
nincs érdemi beszélgetés, csak verjük a lőcsöt

Ez most milyen felfogás már... mintha mindennek arról kéne szólnia, hogy az ász nagyobb, mint a király. Nem minden vita végződik úgy, hogy az egyik fél totálisan győz, viszont a legtöbbször vannak közös pontok.
Member
Gold: 0.00
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Feb 2014 16:27)
hol nem szarom en telibe, hogy csinaltak rossz dolgokat az emberek, itt en arrol beszelek, hogy mondjuk vegyuk alapul a romai hitvilagot a keresztenyseg elott, ott ha te odamentel es kitalaltad, hogy most a fold kerek, akkor nem basztak be a kemencebe, hogy te az ordoggel cimboralsz, hanem mondjuk elfogadtak, vagy mittomen, te feltalaltad az ontozo rendszert, vagy a porszivot vagy a kutyafasza, akkor megfogta es hasznalta, mer hogy ez milyen kurva jo

igen, és mikor róma felvette a kereszténységet ugyanúgy megmaradt ez a felfogás, nem a vallás számított
a "sötét középkort" elég erős ennyire a kereszténységre fogni, egy rakat más oka volt és bizonyos szinten pont a kereszténység tartotta fent a kultúrát
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
az egészet eltereltétek, most arról volt szó hogy bogyókat szednénk a szrban, majomtársainkkal; ha nem lenne vallás
Member
Gold: 6,352.66
Feb 6 2014 09:32am
jo topic, de asszem nem eri meg vegigolvasni mind az 1300postot
Member
Gold: 80.00
Feb 6 2014 09:34am
Quote (Rawen @ 6 Feb 2014 16:31)
igen, és mikor róma felvette a kereszténységet ugyanúgy megmaradt ez a felfogás, nem a vallás számított
a "sötét középkort" elég erős ennyire a kereszténységre fogni, egy rakat más oka volt és bizonyos szinten pont a kereszténység tartotta fent a kultúrát

szerintem meg ugy van ahogy en leirtam, es itt be is fejeztem, ez csak egy velemeny, velemenyekkel meg folosleges vitatkozni, mer ugyse fogsz meggyozni, meg en se teged, engem alapbol csak az zavart, hogy nagyon nem az jott le a reakciokbol, hogy megertettetek amit en szerettem volna kozolni.
Member
Gold: 95.00
Feb 6 2014 09:36am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 05:31pm)
van, mert szeretem gyilkolni a mad oroszokat

fú, mert a lol topicba soha nem jön be senki kicsit hurrdurrkodni
meg aztán kurva komolyan kell venni, amikor dota topicba nyomom, hogy ded indie gém

Igen
Dota seriuos busines)
Lol topikba elfer a lang, fel se tunik, dota topikot kar szemetelni a sok high tier competitiv discussio mellett))
Go Back To Magyar Topic List
Prev1135136137138139237Next
Add Reply New Topic New Poll