d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev11351361371381395001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4,673.69
Mar 28 2013 02:54pm
Quote (Smat @ 28 Mar 2013 15:57)

Én még meg is jutalmaznám a kis szarost! Elvinném nyaralni Indiába. Nem az egész olyan putri telep mint aminek mindenki gondolja, ott is vannak fejlett, a turisztikára építő részek. És mivel ott legális a szervkereskedelem a kis köcsögnek eladnám az egyik veséjét, és máris pozitívban lenne a pénz a számlámon. És a kis buzi még köszönje is meg hogy nem adtam el egy afrikai gyémántbányába, vagy egy taiwani shemale gyárba prostinak.
Member
Gold: 1,630.69
Mar 28 2013 03:00pm
Quote (Thomas Cross @ Mar 28 2013 09:54pm)
Én még meg is jutalmaznám a kis szarost! Elvinném nyaralni Indiába. Nem az egész olyan putri telep mint aminek mindenki gondolja, ott is vannak fejlett, a turisztikára építő részek. És mivel ott legális a szervkereskedelem a kis köcsögnek eladnám az egyik veséjét, és máris pozitívban lenne a pénz a számlámon. És a kis buzi még köszönje is meg hogy nem adtam el egy afrikai gyémántbányába, vagy egy taiwani shemale gyárba prostinak.

Igen, mert te soha nem csinaltal, es nem is fogsz semmi butasagot csinalni az egesz eletedben.
Member
Gold: 1,593.00
Mar 28 2013 03:02pm
Quote (Thomas Cross @ 28 Mar 2013 20:54)

Te már annyiszor voltál Indiában, kérlek mesélj még. :D
Member
Gold: 5,390.00
Mar 28 2013 03:14pm
Quote (cowding @ Mar 28 2013 08:07pm)
Apum igen, azt mondta, hogy jó, megbízható, könnyen kezelhető stb.
De ha kikeresel egyet akkor érdemes megnézni a szálloda honlapját és ha ugyan annyi akkor inkább ott lefoglalni, mert a szálloda fizet a bookingnak és "esetleg" kibasznak veled (rossz fele néz az ablak etc.) ha bookingon keresztül foglalsz
de overall a bookingot nézve korrekt az oldal

majd erről holnap diskurálhatnánk egy picit részletesebben?
Member
Mar 28 2013 03:35pm
Quote (Karan2_Returned @ 28 Mar 2013 23:00)
Igen, mert te soha nem csinaltal, es nem is fogsz semmi butasagot csinalni az egesz eletedben.

Már ne is haragudj, ez egy 13 éves és nem egy 6 éves hogy még olvasni se tudjon, hogy "hú ha ezt nyomogatom akkor jobb lesz nekem" Minden gyerek csinál butaságot, én pl egy fél tábla csokival kezdtem el rajzolni a frissen meszelt falra 5 évesen, 7 évesen nagyapámmal szögeltünk a padláson én meg egy 100as szögget vertem keresztül fél délután az egyik deszkán mire észrevették. 9 évesen a folyosón futkostunk, én meg ügyesen nekiestem a szekrénynek hogy az egyik elem kitört, összesen kellett 2 csavar meg 2 perc mire új lyukat fúrtak rá és visszarakták de emlékszek a tanárnő hogy ki volt akadva... Egyszóval az én marhaságaimat is lehetne jó sok oldalon keresztül sorolni, de összesen 2X év alatt nem basztam el 1,3 milliót...

Ami a lényeg. A fater felelőssége egyértelmű két dolog miatt is. Ostoba kölyköt nevelt hogyha 13 évesen nincs tisztában a pénz fogalmával és értékével, másrészt a hitel kártyáját kódostul szabadon hagyta. Folytathatnám azzal is hogy már az is ostobaság hogy hitelkártyája van, de hogy nem állított be rá havi limitet, vagy sms/email értesítést stb... A másik, a szaros zsidó applenek null forintjába kerülne kitörölni a gyerek összes accountját, nem kéne szórakozniuk sem hogy visszavonják a vett dolgokat... legfeljebb megvágnák 100kra vagy akármennyire hogy nekik is legyen rajta, meg a gyerek meg a faterja is tanuljanak belőle.

Quote (Smat @ 28 Mar 2013 23:02)
Te már annyiszor voltál Indiában, kérlek mesélj még. :D

Nem voltam még indiában, de ha gondolod téged elviszlek. Előtte menj el az orvoshoz szövet meg vérmintát vetetni. A vese meg a szív az nagyon kelendő, de amíg a többi vizsgálatra várunk addig megpróbálok a tüdődre meg a májadra is vevőt találni. Neked nem kell semmit fizetned kaját szállást vagy repjegyet, visszafelé úgyis csak egy kell. Ha beszervezed a lakótársad Rawent is akkor esetleg 1-2 napot a transzplantok előtt elbulizhatunk, arra még talán futja nekem :P :D
Member
Gold: 0.00
Mar 28 2013 03:39pm
Quote (Thomas Cross @ 28 Mar 2013 22:35)
Már ne is haragudj, ez egy 13 éves és nem egy 6 éves hogy még olvasni se tudjon, hogy "hú ha ezt nyomogatom akkor jobb lesz nekem"  Minden gyerek csinál butaságot, én pl egy fél tábla csokival kezdtem el rajzolni a frissen meszelt falra 5 évesen, 7 évesen nagyapámmal szögeltünk a padláson én meg egy 100as szögget vertem keresztül fél délután az egyik deszkán mire észrevették. 9 évesen a folyosón futkostunk, én meg ügyesen nekiestem a szekrénynek hogy az egyik elem kitört, összesen kellett 2 csavar meg 2 perc mire új lyukat fúrtak rá és visszarakták de emlékszek a tanárnő hogy ki volt akadva... Egyszóval az én marhaságaimat is lehetne jó sok oldalon keresztül sorolni, de összesen 2X év alatt nem basztam el 1,3 milliót...

Ami a lényeg. A fater felelőssége egyértelmű két dolog miatt is. Ostoba kölyköt nevelt hogyha 13 évesen nincs tisztában a pénz fogalmával és értékével, másrészt a hitel kártyáját kódostul szabadon hagyta. Folytathatnám azzal is hogy már az is ostobaság hogy hitelkártyája van, de hogy nem állított be rá havi limitet, vagy sms/email értesítést stb... A másik, a szaros zsidó applenek null forintjába kerülne kitörölni a gyerek összes accountját, nem kéne szórakozniuk sem hogy visszavonják a vett dolgokat... legfeljebb megvágnák 100kra vagy akármennyire hogy nekik is legyen rajta, meg a gyerek meg a faterja is tanuljanak belőle.

Nem voltam még indiában, de ha gondolod téged elviszlek. Előtte menj el az orvoshoz szövet meg vérmintát vetetni. A vese meg a szív az nagyon kelendő, de amíg a többi vizsgálatra várunk addig megpróbálok a tüdődre meg a májadra is vevőt találni. Neked nem kell semmit fizetned kaját szállást vagy repjegyet, visszafelé úgyis csak egy kell. Ha beszervezed a lakótársad Rawent is akkor esetleg 1-2 napot a transzplantok előtt elbulizhatunk, arra még talán futja nekem :P :D

LOL XDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Mar 28 2013 03:46pm
Quote (Rawen @ 28 Mar 2013 23:39)
LOL XDDDDDDDDDDDDDDD

Veled mi lett? Újabban nem ugatod le minden posztomat :)
Member
Gold: 0.00
Mar 28 2013 03:47pm
Quote (Thomas Cross @ 28 Mar 2013 22:46)

:)
Member
Gold: 343.00
Mar 28 2013 03:47pm
Quote (Thomas Cross @ Mar 28 2013 09:46pm)

ez is leugatás tőle
nem azért írja hogy LOL XDDDDDDDDDDD mert viccesnek véli, hanem közben szánalmat érez
ő nagyon is felette van mindennek és ha már elkönyvelt téged valaminek akkor akár nobel-díjat is nyerhetnél, akkor is megvetne
Member
Mar 28 2013 03:50pm
Quote (Senee @ 28 Mar 2013 23:47)
ez is leugatás tőle
nem azért írja hogy LOL XDDDDDDDDDDD mert viccesnek véli, hanem közben szánalmat érez
ő nagyon is felette van mindennek és ha már elkönyvelt téged valaminek akkor akár nobel-díjat is nyerhetnél, akkor is megvetne

Nem terveztem Nobel díjat nyerni, minden jöttmentnek odaadják. Egyedül a tudományosak érnek még valamit, de az ilyen szutyok irodalmi, meg béke nobel díj, az tényleg mindennek a legalja, kb már mint az Oscar...
Go Back To Magyar Topic List
Prev11351361371381395001Next
Closed New Topic New Poll