Quote (Karan2_Returned @ 28 Mar 2013 23:00)
Igen, mert te soha nem csinaltal, es nem is fogsz semmi butasagot csinalni az egesz eletedben.
Már ne is haragudj, ez egy 13 éves és nem egy 6 éves hogy még olvasni se tudjon, hogy "hú ha ezt nyomogatom akkor jobb lesz nekem" Minden gyerek csinál butaságot, én pl egy fél tábla csokival kezdtem el rajzolni a frissen meszelt falra 5 évesen, 7 évesen nagyapámmal szögeltünk a padláson én meg egy 100as szögget vertem keresztül fél délután az egyik deszkán mire észrevették. 9 évesen a folyosón futkostunk, én meg ügyesen nekiestem a szekrénynek hogy az egyik elem kitört, összesen kellett 2 csavar meg 2 perc mire új lyukat fúrtak rá és visszarakták de emlékszek a tanárnő hogy ki volt akadva... Egyszóval az én marhaságaimat is lehetne jó sok oldalon keresztül sorolni, de összesen 2X év alatt nem basztam el 1,3 milliót...
Ami a lényeg. A fater felelőssége egyértelmű két dolog miatt is. Ostoba kölyköt nevelt hogyha 13 évesen nincs tisztában a pénz fogalmával és értékével, másrészt a hitel kártyáját kódostul szabadon hagyta. Folytathatnám azzal is hogy már az is ostobaság hogy hitelkártyája van, de hogy nem állított be rá havi limitet, vagy sms/email értesítést stb... A másik, a szaros zsidó applenek null forintjába kerülne kitörölni a gyerek összes accountját, nem kéne szórakozniuk sem hogy visszavonják a vett dolgokat... legfeljebb megvágnák 100kra vagy akármennyire hogy nekik is legyen rajta, meg a gyerek meg a faterja is tanuljanak belőle.
Quote (Smat @ 28 Mar 2013 23:02)
Te már annyiszor voltál Indiában, kérlek mesélj még.

Nem voltam még indiában, de ha gondolod téged elviszlek. Előtte menj el az orvoshoz szövet meg vérmintát vetetni. A vese meg a szív az nagyon kelendő, de amíg a többi vizsgálatra várunk addig megpróbálok a tüdődre meg a májadra is vevőt találni. Neked nem kell semmit fizetned kaját szállást vagy repjegyet, visszafelé úgyis csak egy kell. Ha beszervezed a lakótársad Rawent is akkor esetleg 1-2 napot a transzplantok előtt elbulizhatunk, arra még talán futja nekem