Quote (Anarkin @ Sep 18 2013 11:35pm)
jó az hogy gecinehéz a játék lehet keresztbetesz mindennek, és elhiszem hogy ilyenek miatt nem lehet működőt írni
de a másik része full kamu
és csak egy dolgot mondok a sok közül
nézd meg d3-ban hány publikus hely/ember van, ami ezt a témát tárgyalja -- semmi community-ja nincs, még d3-ban sem tesznek lóf-szt se nyílvánossá - egyértelmű okokból -, mindenre magának kell rájönnie az embernek.. és poe-ban még kisebb a base ha minden igaz (?)
a többi sort kitöröltem mert magamat kéne reportutolni!
Tudod hogy erdekelt vagyok a temaban

jo par oldalt nezegettem/ismerek mindkettovel kapcsolatban, es ezek a problemak ott merulnek fel, nem a poe team irkalta ki hogy ezek miatt nem lehet majd botolni
Sot, tudok mukodo poe botot ami befut a kezdohelyrol a varosba, de barmi bonyolultabbat nem nagyon lattam
Volt meg egy masik, az annyit csinalt hogyha odavitted valahova akkor kitargetelte a mobokat es megolte, de nem volt pathfinding etc
(Es ennek lattam a forraskodjat, hogy ennyit megcsinaljon ahoz kb 5x annyi kodolas kellett mint amennyi pikacsu d2-es botjaban osszesen volt)
Kb 2 honapja nem neztem, hogy haladnak de nemhiszem hogy sikerult volna teszem azt egy efektiven lvl 70 mapot runolo botot csinalni, ami mondjuk egy mp10 botnak felel meg d3 ban, amibol pedig crackelt/free is van
This post was edited by cowding on Sep 18 2013 03:51pm