Quote (putincykavodka @ 18 Sep 2013 15:17)
annyi biztos, hogy vsgnek meg paulnak hawaii lesz
most amit irtal, sem igazan ertem, nem engednek, hogy valaki az itemjet egy bizonyos ar alatt berakja, csak mert masnak fennvan egy hasonlo ahban? mert ennek sok ertelme nem lenne, arcsokkenes meg az inflacio termeszetes folyamat, ahogy egyre tobb gold es item lesz.
ez inkabb a community sirasanak az eredmenye, hogy ennyire felvittek a droppot meg nullaba gyengitettek infernot. amennyire en tudom olyan mar most is van, hogy ha valamelyik uniqbol sok esett az utobbi idoben, akkor annak kevesebb az eselye, hogy essen
goldsink az tenyleg kene, remelem majd kitalalnak valamit
azt meg csak szimplan nem ertem miert ertektelemedne el a gold, csak azert mert nincs ah? ugyanugy azzal fogsz tradelni, csak mire kijon az exp 2 nullaval tobbet fogsz beirni
en nem mondanam, hogy orulok az ah levetelnek, high tier playerek dolgat csak megnehezziti, a noobok meg ugyanugy noobok maradnak, csak most nem fogjak tudni magukrol, mert nem lesz mivel osszehasonlitani.nekem vegulis mind1 mert legfeljebb akkor jovok vissza, ha ertelmesen megcsinaljak a pvpt es lesznek eventek etc
valoszinuleg rosszul irtam le akkor, arra gondolok, hogy ha vki nem tudott eladni egy itemet, de az item ert mondjuk x-t, akkor szepen elkezdte csokkenteni az arat. utana mar alapbol nem vettek meg, mert a tobbiek is elkezdtek. kevesebb gold cserelt gazdat (kevesebb goldot nyelt be a rendszer). azt nem mondom, hogy ez az egy dolog megoldotta volna a dolgot, de hogy lassitotta volna vmelyest az szerintem biztos. igy meg csak katalizalta az egesz folyamatot, hogy csak eladas utan vont le penzt a rendszer valamint az is, hogy akarmennyiert arulhattad a cuccaid.