d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev1134135136137138237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 80.00
Feb 6 2014 09:16am
Quote (Rawen @ 6 Feb 2014 16:12)
az a point, hogy teljesen feleslegesen felhoztad a kereszténységet róma bukásával kapcsolatban, csak, hogy szidhasd
vagy nem látom mi köze van a postodban a kereszténységnek róma bukásához, mivel egyértelműen a fejlődésről van szó de ezt nem a vallás vetette vissza

nincs keresztenyseg -> nincs sotet kozepkor es nem egetnek feleslegesen maglyan LOL BOSZORKANY, LOL HAT AZTMONNYA HOGY NEM LAPOS A FOLD alapon embereket
a romaiak civilizacioja fejledt volt a korahoz kepest es ha nem bukik el, es keresztenyseg sincs, akkor nem lett volna a sotet kozepkorba valo visszasullyedes -> rohamos fejlodes
kurva nehez tenyleg
Member
Gold: 1.21
Feb 6 2014 09:17am
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Feb 2014 15:58)
>arcod amikor gecire nem volt szükség a kereszténységre ehhez
>arcod amikor a római birodalom ha nem vette volna fel a kereszténységet és nem bukott volna el akkor már gyarmatosítanánk a világegyetemet

Modern társadalom működéséhez és fejlődéséhez semmilyen vallásra nincs szükség, egyszerűen csak a haszontalan embereket el kell takarítani a fejlődés útjából.
Régen meg gecire szükség volt bármilyen vallásra, ha a parasztot harcba kellett hívni, persze, hogy hamarabb ugrott az "isten nevében" dologra, mint hogy "gipsz jakab király úgy akarja, gyere, halj meg a gyarapodás érdekében".
Member
Gold: 5,302.77
Feb 6 2014 09:19am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 04:05pm)
http://2.ii.gl/bZ42Kz.png

mehetnétek a kommentelőkkel vergődni

én is észrevettem, hogy kicsit (nagyon) tard vagyok mostanában, de ez csak abban nyilvánul meg, hogy képtelen vagyok érdemben hozzászólni pl ehhez
vagy a miért szavazzunk a jobbikra beszélgetéshez, ezért inkább csak fosom magamból a szart, hogy kifejezzem nemtetszésemet
márpedig amikor stílusról, politikáról, vallásról megy a diskurzus, akkor mindig agyvérzés közeli állapotba kerülök, mert ezek olyan dolgok, amiket mindenkinek saját magának kell eldöntenie
és most nem arról beszélek, amikor megvitatjátok, hogy ez a párt ezt csinálta és ez milyen jó/szar etc, mert az oké
nem is gyakran postolok a politika topicba
de amikor ez a kibaszott faszverés megy több száz postok keresztül, mint ebben a topicban a kibaszott semmiről, akkor elborul az agyam, hogy hogy a picsába értek rá ennyire a szart rágni
mindenki fejtse ki a véleményét egy 10 oldalas pdf-ben, töltse fel, olvassátok el egymásét és kész. úgyse fogod meggyőzni arról toldit, hogy isten a sátán faszát szopja, mert neki egy typo is jel a biblában,
hogy isten őt választotta ki a világ megváltására
a teremtésről való beszélgetés minden évbe elő jön legalább egyszer
tavaly ugyan ez a kibaszott beszélgetés ment, csak nem toldi volt itt, hanem tass, aki a zsiráfok nyakából visszafejtette isten forráskódját
kurvára
nincs
értelme
akkor mi a faszért megy
még mindig állítom, hogy a képek amiket postoltam kevésbé minősülnek spamnek, mint a topicban lévő más postok 70%a
kurvára olyan a topic, mintha retardált emberek hash-kódot próbálnának visszafejteni fejben
gyönyörű hasonlat, mindegy, érted a lényeget
és leírom még egyszer, nem csak azzal van bajom, hogy beszélgetünk,vitatkozunk egy olyan témáról, amiről alapjáraton fingunk sincsen, hanem megoldás sincsen rá
tehát ha bebizonyított tény lenne, hogy igen, big bang volt és kész, akkor megértem, hogy leállsz vitatkozni valakivel, aki a teremtésben hisz, de kurvára nincsen ilyen
mindegyiknek vannak olyan dolgai, amik bizonyítottak, vannak olyan dolgok, amik ellent mondanak neki, de nincs olyan ami 100%ban elfogadható
innentől vitatkozhatunk azon is, hogy melyik a legszebb szín
done
a másik meg ugye a vallás
nem tudom ki mennyi hittant tanult és mennyit járt templomba, de ki merem jelenteni, hogy valószínűleg élen járok a katolikus általános iskolámmal és x év templomba járásommal
szerintem két hittan óra alatt többet tanultam vallásokról és egyházakról, mint a "vitatkozók" nagy része
ezek után had legyek már legalább egy kicsit kompetens a témában légyszíves
az meg hogy retard képek postolásával fejezem ki a véleményemet az én lelki szegénységem
na de befejeztem, nem kell reagálni rá, csak gondoltam leírom a véleményemet már én is

Ha jól értem, neked az a bajod, hogy mások olyan témákról beszélgetnek, ami téged nem érdekel.

Már megbocsáss, de ha már felsőoktatásban tanulsz, kinéznék belőled annyi értelmet, hogy szelektálsz a témák között, és nem olvasol olyat, ami nem érdekel, vagy felidegesít. Ha a te felfogásoddal élnék, akkor benyitnék minden olyan topicba, ami nem érdekel, és beleszarnék, mert hát EZ ENGEM NEM ÉRDEKEL, AKKOR MI A FASZÉRT BESZÉLTEK RÓLA.
Member
Gold: 1,630.69
Feb 6 2014 09:20am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 6 2014 03:58pm)
>arcod amikor gecire nem volt szükség a kereszténységre ehhez
>arcod amikor a római birodalom ha nem vette volna fel a kereszténységet és nem bukott volna el akkor már gyarmatosítanánk a világegyetemet

>arcod amikor Michael Jackson meghalt mert nem fogadta el hogy Isten feketenek tervezte
>arcod amikor Ötzi a jegember megfagyott mert nem hitt az Urunk Istenünkben
>arcod amikor rajössz hogy az Illuminati a romaiknal alapult es a kezükben van a vilag
Member
Gold: 834.97
Feb 6 2014 09:21am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 6 2014 04:16pm)
nincs keresztenyseg -> nincs sotet kozepkor es nem egetnek feleslegesen maglyan LOL BOSZORKANY, LOL HAT AZTMONNYA HOGY NEM LAPOS A FOLD alapon embereket
a romaiak civilizacioja fejledt volt a korahoz kepest es ha nem bukik el, es keresztenyseg sincs, akkor nem lett volna a sotet kozepkorba valo visszasullyedes -> rohamos fejlodes
kurva nehez tenyleg

fejledt

képzeld el az emberek nemcsak a kereszténység nevében tettek szar dolgokat, hanem már az emberiség lététől kezdve voltak háborúk, az indiánok skalpokat gyűjtöttek, afrikában kivágják még ma is pár helyen a nők csiklóját, a TUDOMÁNY NEVÉBEN állatkísérleteket végeznek és állatokat kínoznak, a civilizáció fenntartása érdekében nagyon fos körülmények között tartanak csomó állatot, milliók éheznek és halnak meg, ezek miatt miért nem sír senki, csak HURRDURR kereszténység deszar keresztesháború eretnekek égetése etc

a kereszténység ideáival amiket terjeszteni akarna azok alapvetően JÓK, ezért tud sok ember megfogni, de mivel az emberekben alapból bennevan a rossz is, ezért nyilván bennevan hogy az emberek fasz módra a jó nevében szart fognak cselekedni. biztos nagyon nehéz lehet ezt felfogni

arra meg nincs tudományos bizonyítékod, hogy most ha nemlett volna sötét középkor akkor sokkal előrébb tartanánk

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Feb 6 2014 09:22am
Member
Gold: 0.00
Feb 6 2014 09:22am
Quote (-joey- @ Feb 6 2014 03:19pm)
Ha jól értem, neked az a bajod, hogy mások olyan témákról beszélgetnek, ami téged nem érdekel.

Már megbocsáss, de ha már felsőoktatásban tanulsz, kinéznék belőled annyi értelmet, hogy szelektálsz a témák között, és nem olvasol olyat, ami nem érdekel, vagy felidegesít. Ha a te felfogásoddal élnék, akkor benyitnék minden olyan topicba, ami nem érdekel, és beleszarnék, mert hát EZ ENGEM NEM ÉRDEKEL, AKKOR MI A FASZÉRT BESZÉLTEK RÓLA.

a bajom azzal van, hogy értelmetlen erről vitatkozni, mert mindenki szajkózza azt amit ő elhisz és nincs haladás
mint már mondtam pl a politika se érdekel, meg a dota se, etc, mégse gyakran fosok oda
Member
Feb 6 2014 09:25am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 04:22pm)
a bajom azzal van, hogy értelmetlen erről vitatkozni, mert mindenki szajkózza azt amit ő elhisz és nincs haladás
mint már mondtam pl a politika se érdekel, meg a dota se, etc, mégse gyakran fosok oda

mindenről értelmetlen beszélgetni, az egész emberi élet értelmetlen, akkor miért pont ez zavar? vagy csak az értelmetlen ami téged nem érdekel? a lol topicba van értelme akkor screeneket postolni?
Member
Gold: 0.00
Feb 6 2014 09:27am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Feb 6 2014 03:25pm)
mindenről értelmetlen beszélgetni, az egész emberi élet értelmetlen, akkor miért pont ez zavar? vagy csak az értelmetlen ami téged nem érdekel? a lol topicba van értelme akkor screeneket postolni?

igen, mert ha veszek pl két különböző itemet ugyan azzal a passival, ami nem stackel és valaki azt írja h lól tard, akkor belátom, hogy fasz voltam és igaza van és legközelebb nem veszek hülye itemeket
itt az történik, hogy valaki csak manát vesz rikimarura, mindenki szajkózza, hogy csak hp kell, közbe meg egyik se és mindenki full tard marad
nincs érdemi beszélgetés, csak verjük a lőcsöt
Member
Gold: 80.00
Feb 6 2014 09:27am
>csak a kereszteny vallas volt alkalmas erre
>nem mukodott jol a romai birodalom a kereszteny vallas elott, nem mentek haboruba az emberek
>ki a faszom beszelt arrol, hogy rossz dolgokat csinaltak az emberek
hol nem szarom en telibe, hogy csinaltak rossz dolgokat az emberek, itt en arrol beszelek, hogy mondjuk vegyuk alapul a romai hitvilagot a keresztenyseg elott, ott ha te odamentel es kitalaltad, hogy most a fold kerek, akkor nem basztak be a kemencebe, hogy te az ordoggel cimboralsz, hanem mondjuk elfogadtak, vagy mittomen, te feltalaltad az ontozo rendszert, vagy a porszivot vagy a kutyafasza, akkor megfogta es hasznalta, mer hogy ez milyen kurva jo
errol pofazok, geci nehez felfogni

This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 6 2014 09:28am
Member
Feb 6 2014 09:28am
Quote (xGurke @ Feb 6 2014 04:27pm)
igen, mert ha veszek pl két különböző itemet ugyan azzal a passival, ami nem stackel és valaki azt írja h lól tard, akkor belátom, hogy fasz voltam és igaza van és legközelebb nem veszek hülye itemeket
itt az történik, hogy valaki csak manát vesz rikimarura, mindenki szajkózza, hogy csak hp kell, közbe meg egyik se és mindenki full tard marad
nincs érdemi beszélgetés, csak verjük a lőcsöt

és van értelme azzal a játékkal játszani szerinted, meg azzal foglalkozni? de most nem csak a lolról van szó, hanem bármilyen más játékról
Go Back To Magyar Topic List
Prev1134135136137138237Next
Add Reply New Topic New Poll