Quote (ecneB @ 19 Dec 2011 12:03)
Szerintem azért egy kicsit vicces, hogy úgy szidod az androidot, hogy igazából nem is tudtad használni, illetve az egész androidot egy kalap alá veszed egy közel másfél éves telefonnal, amin éppen android futott, de még csak nem is a normális kategóriát (max. alsó-közép) képviselte akkoriban sem. Nem tudom milyen Iphone-od van, de azért remélem érzed, hogy az összehasonlításod több sebből is vérzik.
én nem szidom, mivel nem használom. saját tapasztalatmorzsákat osztok meg. a negatív kritika is kritika.
amúgy akkor szidtam csak, amikor használtam és random szakadt kb~ fél másodpercet a zene. semmi oka nem kellett, h legyen, mivel már fél órája hozzá se nyultam, csak ült a zsebemben.
meg azt se értettem, h megnyitottam egy .pdf-et és random kiírogatta ilyen szövegbuborékba középre pár pillanatra, hogy "szolgáltatás nem elérhető". minek írta ki?? és milyen szolgáltatás?
(az már csak mellékes, h a .pdf filet nem lehetett rendesen bezoomolni csak vagy túl kicsire, vagy túl nagyra, h már kilógott a képernyőből és minden sornál bohóckodni kellett az ide-oda húzogatással. de ez is biztos a telefon hibája.)
azt pedig sose értettem, hogy miért egy hw határozza meg, hogy szaggat-e a menü vagy sem ebben a szituban. miért engedhető meg 1 készüléknek, hogy
menü szaggasson?
a legelső iphone vagy a 3G pedig még régebbi, mint az LG, amit említettem és még se szaggatott soha a büdös életben a menüjük.
értem én, h alacsonyabb cpu órajel, gyengébb gpu, stb.. de miért nem optimalizálják a szoftvert a hardverhez? pont ez lenne a lényeg, hogy ha a régi 3G-s szifonon nem szaggatott az iOS akkor ezen az erősebb hardveren se kéne az androidnak.
és gyári os-ről beszélek, semmi berhelt, gányolt házi cucc nem volt rajta.
biztos satu vagyok az informatikához meg köcsög bölcsész és tsai, de ha kiveszem a telefont a dobozból, elindítom, akkor 2-3 nap után ne szaggasson már a menüje

de még az angry birds se : DDD
biztos trollkodásnak tűnhet, de tényleg csak fos tapasztalataim vannak, amiket megírok. ezért fórum. úgyis mindenkinél a saját tapasztalat dönt igazán.