Quote (Moonflow @ 7 Jun 2011 10:23)
Amugy ehhez meg annyit, hogy a Will-t inkabb elobb csinald meg, mint utobb. Ha lehet imo igy legyen az item order:
Tome
Sorc Boots
Tome-bol hextech
Needlessly Large Rod (1600)
Hextechbol WotA
Rylai's
Rabaddon
Es innen a tobbi.
Magyarazatkeppen annyit, hogy a WotA ad asszem 30 vagy 50APt mindenkinek korulotted, ez pedig early es mid gameben geci sok, late gameben viszont nem szamit annyira, ott mar sok lesz a magicres, etc, szoval hasznosabb koran elkesziteni.
spell vmap mit jelent? és a boots még a hextech előtt legyen meg full? kipróbálom ezt is mindjárt
Quote (zsansaccount @ 7 Jun 2011 03:27)
na 11/8, kezdek belejönni. amúgy érdekes, de ilyenkor (időben) normálisabb emberek játszanak.
erről még annyit, h volt annie és veigar is rajtam kívül és vmiért veigar ment középre... de aaaaannyira balfasz volt. éppen meghalt, aztán alsó sorban irtottam a két hőst, mikor hirtelen megjelent és elkezdett mellettem és catilyn mellett minionokat ölni és nézem, h WTF, mire kiírja, h beütötték a középső turretet. te persze baszik szólni, h mi van én meg nem is gondoltam volna, h ilyen korán üssenek be, uh nem néztem a turret életét.. a mid partnere 4 (!!!) szinttel volt fölötte