d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1134813491350135113522299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.92
Sep 18 2013 06:06am
Quote (-joey- @ 18 Sep 2013 08:57)
Szerintem meg ezentúl lesz inkább ingame trade. Az AH egy személytelen valami volt, tőzsde. Személy szerint jobb szeretem a klasszikus face-to-face tradet, ami régen volt chaten vagy jsp-n keresztül.

Amit felhoztál, hírdetők, az tényleg probléma lehet, remélem kidolgoznak valamit ellene.

Ami meg a goldot illeti: egyértelmű volt, hogy a végtelenségig nem lehet fizetőeszköz, nézd meg mennyit inflálódott egy év alatt. Majd találnak valami mást helyette, mint D2-ben, vagy ott a jó öreg bartel. Azzal sincs semmi gond, szerintem izgalmas.

Ha úgy nézzük a D3-mat, mint játékot, akkor inkább adogassak egy zsák kavicsot, vagy 2 kardot stb. egy páncélért, mint 10 milliárd aranyat... Nonszensz. Ha már játék, legyen feelingje, pénzt keresni meg ott a tőzsde. Hülyeség volt a kettőt összegyúrni.

Ezután még az lenne tökéletes, ha bevezetnék az offline játék lehetőségét is.

Én pontosan ezt nem akarom. Megyünk vissza a kőkorba, megint lehet spammelni trade chatet, meg jsp-t bújni, tényleg mennyivel is jobb az, mint AH-t bújni... Sőt, a jsp-ért, még le is kell tenni a játékot tálcára, hogy a böngészőben lehessen keresgélni olyan cuccokért, amikre eddig ingame simán rákereshettél. Plusz ráadásul még az összehasonlítás is kiesik. Abszolút nem nonszensz, hogy aranyért tudsz magadnak tárgyakat venni, miért lenne ez nonszensz? A jsp-n is fg-ért tudsz adni-venni, az is nonszensz? Meg jah, tökre feeleinges, hogy hat zsák ékkövet adsz egy olyan armorért, amin van 80 ellenállás, ez aztán feelinges, pff.

Másrészt az AH nem tőzsde. A rendszer lényege, hogy piacot adjon a játékosok kezében, esik egy cucc, ami neked nem kell, az AH-ban el tudod adni olyannak, akinek igen. Ez egyszerű adás-vétel, nem tőzsde. A tőzsde az, amikor befekteted a pénzed valamibe, várod, hogy alakul az árfolyama, és vagy buksz rajta, vagy nyersz. Bármennyire is szeretnéd, az AH nem ilyen. Igen, lehet hasonlóan játszani, ha próbálsz olcsón venni, és drágán eladni, és ezért egész nap az AH-t bújod, de az még mindig nem tőzsdézés.

This post was edited by Soulles on Sep 18 2013 06:07am
Member
Gold: 5,302.77
Sep 18 2013 06:12am
Quote (Soulles @ Sep 18 2013 01:06pm)
Én pontosan ezt nem akarom. Megyünk vissza a kőkorba, megint lehet spammelni trade chatet, meg jsp-t bújni, tényleg mennyivel is jobb az, mint AH-t bújni... Sőt, a jsp-ért, még le is kell tenni a játékot tálcára, hogy a böngészőben lehessen keresgélni olyan cuccokért, amikre eddig ingame simán rákereshettél. Plusz ráadásul még az összehasonlítás is kiesik. Abszolút nem nonszensz, hogy aranyért tudsz magadnak tárgyakat venni, miért lenne ez nonszensz? A jsp-n is fg-ért tudsz adni-venni, az is nonszensz? Meg jah, tökre feeleinges, hogy hat zsák ékkövet adsz egy olyan armorért, amin van 80 ellenállás, ez aztán feelinges, pff.

Másrészt az AH nem tőzsde. A rendszer lényege, hogy piacot adjon a játékosok kezében, esik egy cucc, ami neked nem kell, így AH-ban el tudod adni olyannak, akiknek igen. Ez egyszerű adás-vétel, nem tőzsde. A tőzsde az, amikor befekteted a pénzed valamibe, várod, hogy alakul az árfolyama, és vagy buksz rajta, vagy nyersz. Bármennyire is szeretnéd, az AH nem ilyen. Igen, lehet hasonlóan játszani, ha próbálsz olcsón venni, és drágán eladni, és ezért egész nap az AH-t bújod, de az még mindig nem tőzsdézés.

Feelinges, igen. Ékkövet adsz egy másik játékosnak páncélért, sztem erről kellene szólni egy ilyen játéknak. De amúgy konkrétan nem az aranyat szóltam le, hanem azt, hogy több tízmilliárd arannyal rohangálnak. Azt mondod, hogy nem tőzsde, mégis a játékosok fele egyáltalán nem játszik, csak AH-zik.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 18 2013 06:15am
Quote (Soulles @ 18 Sep 2013 14:06)

Másrészt az AH nem tőzsde. A rendszer lényege, hogy piacot adjon a játékosok kezében, esik egy cucc, ami neked nem kell, az AH-ban el tudod adni olyannak, akinek igen. Ez egyszerű adás-vétel, nem tőzsde. A tőzsde az, amikor befekteted a pénzed valamibe, várod, hogy alakul az árfolyama, és vagy buksz rajta, vagy nyersz. Bármennyire is szeretnéd, az AH nem ilyen. Igen, lehet hasonlóan játszani, ha próbálsz olcsón venni, és drágán eladni, és ezért egész nap az AH-t bújod, de az még mindig nem tőzsdézés.

ja csak azt nem szabad elfelejteni hogy az nyomta le rohadtul minden árát in the first place*, hogy mindenki akinek esett egy cucc feltette AH-ba 1 gombnyomással és így ott volt egy lista 40000 azonos itemmel
és persze mindenki el akarta adni a cuccot ezért mindig a legolcsóbbként tették fel (ha most olyan cuccokról beszélünk pl hogy mondjuk esik egy random statos inna gyatya)

ez persze nem így működik ha meg kell "dolgozni" azért hogy elcserélgesse az ember

*pöttyös anarkin
Member
Gold: 710.00
Sep 18 2013 06:17am
Quote (Anarkin @ 18 Sep 2013 14:15)
ja csak azt nem szabad elfelejteni hogy az nyomta le rohadtul minden árát in the first place*, hogy mindenki akinek esett egy cucc feltette AH-ba 1 gombnyomással és így ott volt egy lista 40000 azonos itemmel
és persze mindenki el akarta adni a cuccot ezért mindig a legolcsóbbként tették fel (ha most olyan cuccokról beszélünk pl hogy mondjuk esik egy random statos inna gyatya)

ez persze nem így működik ha meg kell "dolgozni" azért hogy elcserélgesse az ember

*pöttyös anarkin

pont most esett egy inna gatya

legközelebb 6 cc-s memporol beszélj, oké? :angry:
Member
Gold: 6,352.66
Sep 18 2013 06:30am
Quote (sylke @ Sep 18 2013 02:17pm)
pont most esett egy inna gatya

legközelebb 6 cc-s memporol beszélj, oké? :angry:

:angry:
Member
Gold: 0.92
Sep 18 2013 06:36am
Quote (-joey- @ 18 Sep 2013 14:12)
Feelinges, igen. Ékkövet adsz egy másik játékosnak páncélért, sztem erről kellene szólni egy ilyen játéknak. De amúgy konkrétan nem az aranyat szóltam le, hanem azt, hogy több tízmilliárd arannyal rohangálnak. Azt mondod, hogy nem tőzsde, mégis a játékosok fele egyáltalán nem játszik, csak AH-zik.

Szerintem semmivel sem feelingesebb ékkövet adni egy tárgyért, mint aranyat. Abban egyetértek, hogy a mérték az nagyon elszabadult, borzalmas, hogy ilyen több milliárdos tételek vannak. De szerintem erről nem az AH intézménye tehet, hanem a Blizzard. Egyszerűen nem tudták kezelni az AH-t, az pedig "elszabadult", ha egy bombát ledobok miskolcra, nem a bomba lesz a hibás azért, mert felrobban és elpusztítja a várost, hanem az, aki ledobta, vagy kiadta a parancsot arra, hogy ledobják.

*pöttyös anarkin

Igen, ez probléma volt, de szerintem nem az AH hibája, hanem a Blizzardé. Ki kellett volna erre találniuk egy jó megoldást, hogy lehet visszaszorítani a piac telítődését a tök egyforma cuccokkal, nem pedig fogni az egészet, és a 15 évvel ezelőtt szintre visszarepíteni a trade-et. Mintha azt mondanám, hogy az autóbalesetek rosszak, ezért soha többé senki se járhasson autóval, csak gyalog.
Member
Gold: 13,000.00
Sep 18 2013 06:42am
Quote (Soulles @ Sep 18 2013 01:36pm)
Szerintem semmivel sem feelingesebb ékkövet adni egy tárgyért, mint aranyat. Abban egyetértek, hogy a mérték az nagyon elszabadult, borzalmas, hogy ilyen több milliárdos tételek vannak. De szerintem erről nem az AH intézménye tehet, hanem a Blizzard. Egyszerűen nem tudták kezelni az AH-t, az pedig "elszabadult", ha egy bombát ledobok miskolcra, nem a bomba lesz a hibás azért, mert felrobban és elpusztítja a várost, hanem az, aki ledobta, vagy kiadta a parancsot arra, hogy ledobják.

Igen, ez probléma volt, de szerintem nem az AH hibája, hanem a Blizzardé. Ki kellett volna erre találniuk egy jó megoldást, hogy lehet visszaszorítani a piac telítődését a tök egyforma cuccokkal, nem pedig fogni az egészet, és a 15 évvel ezelőtt szintre visszarepíteni a trade-et. Mintha azt mondanám, hogy az autóbalesetek rosszak, ezért soha többé senki se járhasson autóval, csak gyalog.

te mi a faszrol beszelsz?
ez minden jatekban, de meg irl is igy van
akinek van penze ra az megveszi a legjobbat
Member
Gold: 85,550.00
Sep 18 2013 06:45am
Quote (Flutter @ 18 Sep 2013 14:42)
te mi a faszrol beszelsz?
ez minden jatekban, de meg irl is igy van
akinek van penze ra az megveszi a legjobbat

magara a szamra gondolt, kurva tard sztem is hogy 121989189087098 golddal uzletelsz
wowban pl 100k gold mar soknak szamit

This post was edited by Floodban on Sep 18 2013 06:47am
Member
Gold: 279.00
Sep 18 2013 06:46am

*pöttyös anarkin

en is itt latom a dogot elasva, csak ez vmilyen szinten tenyleg az egesz a blizz hibaja, le sem szartak az egeszet, majd ugyis rework. pedig siman tudnak szabalyozni az arakat es akkor nem itt tartanank ahol.
ez a kokorszaki adok ket kuvecs kavicsot deal nekem sem fekszik annyira, de vagyok annyira bizakodo, hogy ennel magasabb szintet celoznak meg.
Member
Gold: 13,000.00
Sep 18 2013 06:47am
Quote (Floodban @ Sep 18 2013 01:45pm)
magara a szamra gondolt, kurva tard sztem is hogy 121989189087098 golddal uzletelsz
wowban pl 100k gold mar soknak szamit

wowban van ezust meg faszom tudja mi
Go Back To Magyar Topic List
Prev1134813491350135113522299Next
Add Reply New Topic New Poll