Quote (-joey- @ 18 Sep 2013 08:57)
Szerintem meg ezentúl lesz inkább ingame trade. Az AH egy személytelen valami volt, tőzsde. Személy szerint jobb szeretem a klasszikus face-to-face tradet, ami régen volt chaten vagy jsp-n keresztül.
Amit felhoztál, hírdetők, az tényleg probléma lehet, remélem kidolgoznak valamit ellene.
Ami meg a goldot illeti: egyértelmű volt, hogy a végtelenségig nem lehet fizetőeszköz, nézd meg mennyit inflálódott egy év alatt. Majd találnak valami mást helyette, mint D2-ben, vagy ott a jó öreg bartel. Azzal sincs semmi gond, szerintem izgalmas.
Ha úgy nézzük a D3-mat, mint játékot, akkor inkább adogassak egy zsák kavicsot, vagy 2 kardot stb. egy páncélért, mint 10 milliárd aranyat... Nonszensz. Ha már játék, legyen feelingje, pénzt keresni meg ott a tőzsde. Hülyeség volt a kettőt összegyúrni.
Ezután még az lenne tökéletes, ha bevezetnék az offline játék lehetőségét is.
Én pontosan ezt nem akarom. Megyünk vissza a kőkorba, megint lehet spammelni trade chatet, meg jsp-t bújni, tényleg mennyivel is jobb az, mint AH-t bújni... Sőt, a jsp-ért, még le is kell tenni a játékot tálcára, hogy a böngészőben lehessen keresgélni olyan cuccokért, amikre eddig ingame simán rákereshettél. Plusz ráadásul még az összehasonlítás is kiesik. Abszolút nem nonszensz, hogy aranyért tudsz magadnak tárgyakat venni, miért lenne ez nonszensz? A jsp-n is fg-ért tudsz adni-venni, az is nonszensz? Meg jah, tökre feeleinges, hogy hat zsák ékkövet adsz egy olyan armorért, amin van 80 ellenállás, ez aztán feelinges, pff.
Másrészt az AH nem tőzsde. A rendszer lényege, hogy piacot adjon a játékosok kezében, esik egy cucc, ami neked nem kell, az AH-ban el tudod adni olyannak, akinek igen. Ez egyszerű adás-vétel, nem tőzsde. A tőzsde az, amikor befekteted a pénzed valamibe, várod, hogy alakul az árfolyama, és vagy buksz rajta, vagy nyersz. Bármennyire is szeretnéd, az AH nem ilyen. Igen, lehet hasonlóan játszani, ha próbálsz olcsón venni, és drágán eladni, és ezért egész nap az AH-t bújod, de az még mindig nem tőzsdézés.
This post was edited by Soulles on Sep 18 2013 06:07am