Quote (SnoopDogg @ 6 Jan 2013 03:17)
berendelt előző nap 50et és azt gondolta, h odaadom neki előre mivel, h nem neki kell, hanem valami ismerősének akit nem hozhat oda hozzám, szóval lebizniszeli vele és hozza a lóvét.
aztán meg, ha majd zaklatom és fenyegetem,h hurrdurr lesz, ha nem hozza a lóvét akkor rendőrökkel fog engem fenyegetni és majd jól annyiba hagyom a dolgot.. meg, h amúgy sem tudok róla semmit, meg , h hol találom meg .
odajött hozzám, h akkor biznisz és előadta pont ugyan azt a szöveget amit én ugye előre hallottam haveromtól és szembesítettem vele.. aztán meg jött a szöveg, h ő nem is így gondolta és h nem is rólam beszélt (ofc de a szövege pont ugyan az volt és még pont 50 is kellett neki) szóval elkaptam a nyakát, h ne hazudozzon mert összeverem. ezután ugyan úgy tagadta tovább én meg mondtam neki, h ok , kivételesen bemutathat annak akinek kell vigyen oda hozzá ..mondta jól van
elmentünk kb 2 sarkot, h ő itt találkozik vele de késik... szóval felhívja mi van . Mondtam neki hívjad fogta a telót és imitált 1 tök egyértelműen kamubeszélgetést, fogtam a telómat és megcsörgettem . kicsöngött a telója -> innentől már végképp totál egyértelmű volt a dolog mivel ugye nem is beszélt senkivel csak úgy tett. Ekkor már számára is világos volt, h lebukott kár tovább kamuznia... bevallott mindent, lebasztam neki egyet elkértem a telefonját + az összes nála lévő pénzt (húszonpárezer forintot)
inb4 én vagyok a geci, tolvaj, börtönben a helyem stb
/care
Szóval gyakorlatilag kiraboltad. Igazán büszke lehetsz magadra...