Quote (Saenchai @ Feb 6 2014 02:42pm)

mehetnétek a kommentelőkkel vergődni
Quote (-joey- @ Feb 6 2014 02:37pm)
De most könyörgöm... 2-3 normálisan próbál vitatkozni valamiről, te meg folyamatosan szarod bele a hülyeségedet.
Mikor szoktam én belemászni a dota, lol stb. témákba és gifeket postolgatni?
Az, amit csinálsz az nem véleménynyilvánítás, csak trollkodsz értelmetlenül, mert unod magad.
És persze én vagyok a fasz, mert zavar.
De persze, amikor Senee vagy az általad nem kedvelt emberek csinálják, akkor egyből jössz ugatni.
Picit magadba nézhetnél.
én is észrevettem, hogy kicsit (nagyon) tard vagyok mostanában, de ez csak abban nyilvánul meg, hogy képtelen vagyok érdemben hozzászólni pl ehhez
vagy a miért szavazzunk a jobbikra beszélgetéshez, ezért inkább csak fosom magamból a szart, hogy kifejezzem nemtetszésemet
márpedig amikor stílusról, politikáról, vallásról megy a diskurzus, akkor mindig agyvérzés közeli állapotba kerülök, mert ezek olyan dolgok, amiket mindenkinek saját magának kell eldöntenie
és most nem arról beszélek, amikor megvitatjátok, hogy ez a párt ezt csinálta és ez milyen jó/szar etc, mert az oké
nem is gyakran postolok a politika topicba
de amikor ez a kibaszott faszverés megy több száz postok keresztül, mint ebben a topicban a kibaszott semmiről, akkor elborul az agyam, hogy hogy a picsába értek rá ennyire a szart rágni
mindenki fejtse ki a véleményét egy 10 oldalas pdf-ben, töltse fel, olvassátok el egymásét és kész. úgyse fogod meggyőzni arról toldit, hogy isten a sátán faszát szopja, mert neki egy typo is jel a biblában,
hogy isten őt választotta ki a világ megváltására
a teremtésről való beszélgetés minden évbe elő jön legalább egyszer
tavaly ugyan ez a kibaszott beszélgetés ment, csak nem toldi volt itt, hanem tass, aki a zsiráfok nyakából visszafejtette isten forráskódját
kurvára
nincs
értelme
akkor mi a faszért megy
még mindig állítom, hogy a képek amiket postoltam kevésbé minősülnek spamnek, mint a topicban lévő más postok 70%a
kurvára olyan a topic, mintha retardált emberek hash-kódot próbálnának visszafejteni fejben
gyönyörű hasonlat, mindegy, érted a lényeget
és leírom még egyszer, nem csak azzal van bajom, hogy beszélgetünk,vitatkozunk egy olyan témáról, amiről alapjáraton fingunk sincsen, hanem megoldás sincsen rá
tehát ha bebizonyított tény lenne, hogy igen, big bang volt és kész, akkor megértem, hogy leállsz vitatkozni valakivel, aki a teremtésben hisz, de kurvára nincsen ilyen
mindegyiknek vannak olyan dolgai, amik bizonyítottak, vannak olyan dolgok, amik ellent mondanak neki, de nincs olyan ami 100%ban elfogadható
innentől vitatkozhatunk azon is, hogy melyik a legszebb szín
done
a másik meg ugye a vallás
nem tudom ki mennyi hittant tanult és mennyit járt templomba, de ki merem jelenteni, hogy valószínűleg élen járok a katolikus általános iskolámmal és x év templomba járásommal
szerintem két hittan óra alatt többet tanultam vallásokról és egyházakról, mint a "vitatkozók" nagy része
ezek után had legyek már legalább egy kicsit kompetens a témában légyszíves
az meg hogy retard képek postolásával fejezem ki a véleményemet az én lelki szegénységem
na de befejeztem, nem kell reagálni rá, csak gondoltam leírom a véleményemet már én is