d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Official Hearthstone: Heroes Of Warcraft Topic
Prev11331341351361371363Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 27,943.00
Dec 21 2013 02:13pm
Quote (Rawen @ 21 Dec 2013 22:01)
lightspawn/lightwell/divine spirit/etc priestet játszok, tudok valamit kezdni a rugókkal vagy csak natural counter és törődjek bele
hiába próbálom baitelni az assassinatet/sapet meg hasonlókat a gyengébb minionjaimra meg tartogatni a buffokat így is állandóan megvernek

nem hiszem, h nagyon hard counter lenne a rugo, ezek a szuper wombocombok mar elegge kimentek a divatbol, mert nem csak a direct removal, de a silence is total kihereli az ilyen minionokat

lightspawnt alapbol nem szeretem, szerintem siman jobb value egy yeti vagy mittomen, ha a lightspawnt ledamoljak, csokken az attackja is es nem tradel olyan jol, etc

rugoknak kurvasok direct damja van, talan tobb miniont erdemes hasznalni ellenuk, vagy idk

mondjuk ilyen gurubashi berserker is eleg jo priest deckbe, vagy injured blademaster, ha van, harvest golem, amit nehez leszedni a boardrol

a lenyeg szerintem az, h ne csak ilyen magas hp / alacsony attack minionokkal pakold tele magad, hogy "majd ugyis buffolom", a legtobb ilyen szokasos minion eleg szarcsy

ilyen divine spirit / inner fire buffot meg soha ne hasznalj azonnal, csak hogy 27 hprol 20ra verd a rogue hpjat, probald meg kozvetlenul a fontos tradek elott elloni, vagy amikor mar lethal kozelben vagy

arra mondjuk keszulj, h northshire clericbol sok erteket nem fogsz kapni, hero power + deadly poison leszedi oket azonnal, ha meg buffolod PWS-sel, akkor backstabeli egyszer, es utana boki le, szoval nem is nagyon erdemes rajuk pazarolni a pwst

lehet, hogy ezek ilyen tok alap dolgok, akkor sry, de legalabb irtam egy tldrt

juteszembe, lehet, h erdemes az ancient watchert kiprobalni, azt is lattam par priest deckben divine spirittel meg sunfury protectorral vagy defender of the argusszal eleg ciganysag aggro deckek ellen, ha meg silencelik, akkor tudsz veluk tamadni is
Member
Gold: 0.00
Dec 21 2013 02:24pm
Quote (bajcli @ 21 Dec 2013 21:13)
nem hiszem, h nagyon hard counter lenne a rugo, ezek a szuper wombocombok mar elegge kimentek a divatbol, mert nem csak a direct removal, de a silence is total kihereli az ilyen minionokat

lightspawnt alapbol nem szeretem, szerintem siman jobb value egy yeti vagy mittomen, ha a lightspawnt ledamoljak, csokken az attackja is es nem tradel olyan jol, etc

rugoknak kurvasok direct damja van, talan tobb miniont erdemes hasznalni ellenuk, vagy idk

mondjuk ilyen gurubashi berserker is eleg jo priest deckbe, vagy injured blademaster, ha van, harvest golem, amit nehez leszedni a boardrol

a lenyeg szerintem az, h ne csak ilyen magas hp / alacsony attack minionokkal pakold tele magad, hogy "majd ugyis buffolom", a legtobb ilyen szokasos minion eleg szarcsy

ilyen divine spirit / inner fire buffot meg soha ne hasznalj azonnal, csak hogy 27 hprol 20ra verd a rogue hpjat, probald meg kozvetlenul a fontos tradek elott elloni, vagy amikor mar lethal kozelben vagy

arra mondjuk keszulj, h northshire clericbol sok erteket nem fogsz kapni, hero power + deadly poison leszedi oket azonnal, ha meg buffolod PWS-sel, akkor backstabeli egyszer, es utana boki le, szoval nem is nagyon erdemes rajuk pazarolni a pwst

lehet, hogy ezek ilyen tok alap dolgok, akkor sry, de legalabb irtam egy tldrt

juteszembe, lehet, h erdemes az ancient watchert kiprobalni, azt is lattam par priest deckben divine spirittel meg sunfury protectorral vagy defender of the argusszal eleg ciganysag aggro deckek ellen, ha meg silencelik, akkor tudsz veluk tamadni is

jöhet minden alap dolog mert igazából nem nagyon néztem utána semminek és így kb a gamek közben tanulok mindent

itt van a deck de még keresem, hogy mit akarok meg hogyan, rugó rögtön leszed mindent amit kiteszek, az egyetlen esélyem csak az ha elmennek az assassinatek a spawnokra és a tigert tudom stealthben buffolni vagy valami ilyesmi
Member
Gold: 2.00
Dec 21 2013 02:33pm
Quote (Rawen @ 21 Dec 2013 22:01)
lightspawn/lightwell/divine spirit/etc priestet játszok, tudok valamit kezdni a rugókkal vagy csak natural counter és törődjek bele
hiába próbálom baitelni az assassinatet/sapet meg hasonlókat a gyengébb minionjaimra meg tartogatni a buffokat így is állandóan megvernek

én is priestet szemeltem ki magamnak, sztem nem counter, de igazából ha jól játszanak vmit, akkor úgyis kiszopsz :D
az én deckem:
2x power word shield
1x nortshire cleric
1x shieldbearer
2x divine spirit
1x mind blast
1x shadow word pain
1x acidic swamp ooze
1x loot hoarder
1x amani berserker
1x youthful brewmaster
1x shadow word death
1x harvest golem
1x jungle panter
2x sun cleric
1x chillwind yeti
1x cult master
1x gnomish inventory
1x lightspawn
1x oasis snapjaw
1x shieldmasta
1x spellbraker
2x holy nova
1x booty bay bodyguard
1x ogre
1x sunwalker
1x stormwind champ

szóval ha sok a minionja, akkor azokat tudom törölni, van elég taunt, ha felturbózza a fegyverét, le tudom szedni, early minionokat elég jól le tudom ütni szintén spellekkel meg van egy csomó kártyahúzás. de még egy csomó lap nincs meg, amit jó lenne betenni. elég jól szokott menni, persze van olyan is, h első 4 körben kb feljön az összes sok manás és akkor szart se tudok csinálni, hiába van 10 kártya a kezemben, mert addigra lent van 7 felboostolt minion ellenem és maradt 5 hp-m :D

0, 4, 8, 5, 7, 3, 2, 1
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7+

// ofc nem jutott eszembe print screenelni a dolgot...
amúgy a mind control sztem tök fölösleges

This post was edited by zsansaccount on Dec 21 2013 02:37pm
Member
Dec 21 2013 02:41pm
Quote (Rawen @ 21 Dec 2013 22:24)
jöhet minden alap dolog mert igazából nem nagyon néztem utána semminek és így kb a gamek közben tanulok mindent
http://4.ii.gl/ZvLnx.png

itt van a deck de még keresem, hogy mit akarok meg hogyan, rugó rögtön leszed mindent amit kiteszek, az egyetlen esélyem csak az ha elmennek az assassinatek a spawnokra és a tigert tudom stealthben buffolni vagy valami ilyesmi

hat, amit en modositanek rajta, basic deckbol is kijon, es talan marad hasonlo a deck, az

-1 sw:d -1 mind control (nem nagyon jatszanak mar ennyi nagy miniont), ezek helyett mondjuk betehetsz 2 harvest golemet

2 silverback patriarch helyett 2 sen'jin shieldmasta (ezeknek is van rendesen hpjuk, ha buffolnad oket, de inner fire nelkul is 3 attack)

stranglethorn tiger meg mind vision helyett 2 gurubashi berserker, ezek prime assassinate targetek, mert inner fire nelkul is felstackel az attackjuk, ha healelgeted oket

normalis 2-dropod nem nagyon van, a lightwellt szivem szerint lecserelnem, 2-re, mert LW onmagaban nem fog egy lapot se elvenni az enemytol, legtobbszor siman agyonverik valami minionnal ugy, hogy nem is sebzodnek (kiveve ha inner fire-ozod)

mondjuk faerie dragon, arra muszaj weapon durabilityt vagy miniont koltenie a rugoknak is, mert nem lehet backstabelni

lightspawn igazabol maradhat, ha szereted, ha ugy erzed, hogy szar, probald meg lecserelni chillwind yetire

shattered sun cleric ketes, eddig egyik legjobb lap volt, most viszont a buffja fasza, de minden ilyen megszokott aoe-be azonnal belehalnak + a 2 damos spellekbe is

mondjuk azt meg talan meghagynam, nem egy rossz lap igazabol

temple enforcert megprobalhatod lecserelni venture co mercenaryre, sok spelles priest deckbe eleg jok, ha 5. korben lerakod, szerintem egy hard removalt tuti kibaitel, vagy irdatlan damot tud kiszarni magabol (vagy a gurubashi berserkert, ha lightspawnod van, azzal eleg jo synergyje van a temple enforcernek)

nemtom rare+ kartyakbol mik vannak, de amiket kovetkezonek erdemes megfontolni craftolasra, azok: defender of argus, injured blademaster, argent commander, talan abomination aggro deckek ellen, de az elso 3 tuti jo priest control deckbe
Member
Gold: 85,930.00
Dec 21 2013 02:42pm
hat eleg fura minionokat hasznaltok
silverback, shieldbearer meg hasonlok mind szarok, mind vision is egy szar, ad 1 random kartyat 1 kartyadert, akkor mar olyat rakj be helyette ami biztos kell

itt van egy lista amik jo minionok, ezeket hasznaljatok
tobbsege nem free, de ilyen 80 dust kettot csinalni, annyira nem nagy szam
1 mana - nem sok ertelmet latom 1 mana minionoknak, priest cleric, mana wyrm ezek meg jok
2 mana - faerie dragon a legjobb, ha nincs ooze is jo, esetleg knife juggler, cardot drawolni loothoarder/novice eng
3 mana - shattered sun cleric nagyon jo es free is asszem, acolyte of pain is jo, meg a harvest golem
4 mana - shieldmasta, yeti, dark iron dwarf, defender of argus , de az dragabb mer rare, es a spellbreaker silencenek
5 mana - gurubashi priestnek oke, venture co merc gecijo ha turn 5on letudod rakni
6 mana - argent commander legjobb, de ez is rare szal 200 dust kettoert, ogre sztem jobb mint lord of arena

igazabol ugy vagyok vele hogy a taunt nem sokat er annyira, mert az ellen igyis ugyis a minionokra fog fokuszalni mindig (mage spellek ellen meg ugyse ved)

tldr etc, valamit biztos kihagytam

This post was edited by Floodban on Dec 21 2013 02:48pm
Member
Gold: 39,210.00
Dec 21 2013 02:52pm
Quote (Rawen @ 21 Dec 2013 21:24)
http://4.ii.gl/ZvLnx.png

kezdöknek mindenképpen egy minionbased decket ajanlanék és nem a buffolgatósat. sokkal hatákonyabb.
meg annak a kurvasok 1 mana spellnek sincs értelme. holy smiteböl se kell 2, ha van 2 shadow word pain, lightwell szar kártya, etc. a többiek is jol összeirogatták.

pakoljatok a pakliba rendes minionokat amit 1 silence nem öl meg
Member
Gold: 710.00
Dec 21 2013 03:00pm
Quote (Floodban @ 21 Dec 2013 22:42)
hat eleg fura minionokat hasznaltok
silverback, shieldbearer meg hasonlok mind szarok, mind vision is egy szar, ad 1 random kartyat 1 kartyadert, akkor mar olyat rakj be helyette ami biztos kell

itt van egy lista amik jo minionok, ezeket hasznaljatok
tobbsege nem free, de ilyen 80 dust kettot csinalni, annyira nem nagy szam
1 mana - nem sok ertelmet latom 1 mana minionoknak, priest cleric, mana wyrm ezek meg jok
2 mana - faerie dragon a legjobb, ha nincs ooze is jo, esetleg knife juggler, cardot drawolni loothoarder/novice eng
3 mana - shattered sun cleric nagyon jo es free is asszem, acolyte of pain is jo, meg a harvest golem
4 mana - shieldmasta, yeti, dark iron dwarf, defender of argus , de az dragabb mer rare,  es a spellbreaker silencenek
5 mana - gurubashi priestnek oke, venture co merc gecijo ha turn 5on letudod rakni
6 mana - argent commander legjobb, de ez is rare szal 200 dust kettoert, ogre sztem jobb mint lord of arena

igazabol ugy vagyok vele hogy a taunt nem sokat er annyira, mert az ellen igyis ugyis a minionokra fog fokuszalni mindig (mage spellek ellen meg ugyse ved)

tldr etc, valamit biztos kihagytam

stealth worgen, argent squire elég jok
Member
Dec 21 2013 03:01pm
Quote (qkatz @ 21 Dec 2013 22:52)
kezdöknek mindenképpen egy minionbased decket ajanlanék és nem a buffolgatósat. sokkal hatákonyabb.
meg annak a kurvasok 1 mana spellnek sincs értelme. holy smiteböl se kell 2, ha van 2 shadow word pain, lightwell szar kártya, etc. a többiek is jol összeirogatták.

pakoljatok a pakliba rendes minionokat amit 1 silence nem öl meg

siman jo a 2 holy smite, annyi aggro decket jatszanak atm

3/2 minionokra smite, tobbi 4> attackra mehet a swp (shieldmasta, gurubashi berserker, acolyte of pain (swpvel olod, meg lapot se huz), demolisher, earthen ring farseer meg a tobbi 3/3 szar, vagy 2/3 minionok (amani berserker, warsong commander, etc) esetleg samannak a gecibb totemjei, ha esetleg nincs lent minionod (mana tide + flametongue), stb)

aggro deckek ellen nem nagyon marad a kezedben a game vegere egy swp vagy smite se

/e legrosszabb esetben belebaszod a 2 smiteodat a heroba utolso 4 damnak, eleg flexibilis az a spell

This post was edited by bajcli on Dec 21 2013 03:03pm
Member
Gold: 85,930.00
Dec 21 2013 03:03pm
meg most ez a deck amit zsan irt, sztem nincs sok ertelme ennyi "x1"nek, inkabb hasznalj a fasza dolgokbol kettot imo. kb osszes deckem olyan hogy vegig "x2"
Member
Gold: 39,210.00
Dec 21 2013 03:04pm
najó, nesztek 1 rugó deck. elég aggressziv, könnyü kezelni, eredményes. 1 kártya sincs benne rare felett, egyszerü összeszedni.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11331341351361371363Next
Add Reply New Topic New Poll