Quote (Rawen @ 21 Dec 2013 22:24)
jöhet minden alap dolog mert igazából nem nagyon néztem utána semminek és így kb a gamek közben tanulok mindent
http://4.ii.gl/ZvLnx.png
itt van a deck de még keresem, hogy mit akarok meg hogyan, rugó rögtön leszed mindent amit kiteszek, az egyetlen esélyem csak az ha elmennek az assassinatek a spawnokra és a tigert tudom stealthben buffolni vagy valami ilyesmi
hat, amit en modositanek rajta, basic deckbol is kijon, es talan marad hasonlo a deck, az
-1 sw:d -1 mind control (nem nagyon jatszanak mar ennyi nagy miniont), ezek helyett mondjuk betehetsz 2 harvest golemet
2 silverback patriarch helyett 2 sen'jin shieldmasta (ezeknek is van rendesen hpjuk, ha buffolnad oket, de inner fire nelkul is 3 attack)
stranglethorn tiger meg mind vision helyett 2 gurubashi berserker, ezek prime assassinate targetek, mert inner fire nelkul is felstackel az attackjuk, ha healelgeted oket
normalis 2-dropod nem nagyon van, a lightwellt szivem szerint lecserelnem, 2-re, mert LW onmagaban nem fog egy lapot se elvenni az enemytol, legtobbszor siman agyonverik valami minionnal ugy, hogy nem is sebzodnek (kiveve ha inner fire-ozod)
mondjuk faerie dragon, arra muszaj weapon durabilityt vagy miniont koltenie a rugoknak is, mert nem lehet backstabelni
lightspawn igazabol maradhat, ha szereted, ha ugy erzed, hogy szar, probald meg lecserelni chillwind yetire
shattered sun cleric ketes, eddig egyik legjobb lap volt, most viszont a buffja fasza, de minden ilyen megszokott aoe-be azonnal belehalnak + a 2 damos spellekbe is
mondjuk azt meg talan meghagynam, nem egy rossz lap igazabol
temple enforcert megprobalhatod lecserelni venture co mercenaryre, sok spelles priest deckbe eleg jok, ha 5. korben lerakod, szerintem egy hard removalt tuti kibaitel, vagy irdatlan damot tud kiszarni magabol (vagy a gurubashi berserkert, ha lightspawnod van, azzal eleg jo synergyje van a temple enforcernek)
nemtom rare+ kartyakbol mik vannak, de amiket kovetkezonek erdemes megfontolni craftolasra, azok: defender of argus, injured blademaster, argent commander, talan abomination aggro deckek ellen, de az elso 3 tuti jo priest control deckbe