d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1133813391340134113425001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Jan 5 2013 07:16pm
Quote (SnoopDogg @ Jan 6 2013 02:38am)
tfw megtudod, hogy valaki leakar húzni és te húzod le őt

mesélj
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 5 2013 07:30pm
Quote (Saenchai @ Jan 6 2013 03:16am)
mesélj

leakart húzni 2 gyerek fűvel ... ebből az egyik haverom volt és amikor megtudta én vagyok az áldozat elmondta :D
Haverom is árulja kicsiben és neki ecsetelte a kuncsaft, h milyen tuti balhéja van, ő meg rám ismert a sztoriból

This post was edited by SnoopDogg on Jan 5 2013 07:32pm
Member
Jan 5 2013 07:42pm
Quote (SnoopDogg @ Jan 6 2013 03:30am)
leakart húzni 2 gyerek fűvel ... ebből az egyik haverom volt és amikor megtudta én vagyok az áldozat elmondta :D
Haverom is árulja kicsiben és neki ecsetelte a kuncsaft, h milyen tuti balhéja van, ő meg rám ismert a sztoriból

és hogy tervezték a lehúzást?
és te hogy húztad le a srácot?
Member
Jan 5 2013 08:17pm
Quote (Saenchai @ Jan 6 2013 03:42am)
és hogy tervezték a lehúzást?
és te hogy húztad le a srácot?

berendelt előző nap 50et és azt gondolta, h odaadom neki előre mivel, h nem neki kell, hanem valami ismerősének akit nem hozhat oda hozzám, szóval lebizniszeli vele és hozza a lóvét.
aztán meg, ha majd zaklatom és fenyegetem,h hurrdurr lesz, ha nem hozza a lóvét akkor rendőrökkel fog engem fenyegetni és majd jól annyiba hagyom a dolgot.. meg, h amúgy sem tudok róla semmit, meg , h hol találom meg .

odajött hozzám, h akkor biznisz és előadta pont ugyan azt a szöveget amit én ugye előre hallottam haveromtól és szembesítettem vele.. aztán meg jött a szöveg, h ő nem is így gondolta és h nem is rólam beszélt (ofc de a szövege pont ugyan az volt és még pont 50 is kellett neki) szóval elkaptam a nyakát, h ne hazudozzon mert összeverem. ezután ugyan úgy tagadta tovább én meg mondtam neki, h ok , kivételesen bemutathat annak akinek kell vigyen oda hozzá ..mondta jól van
elmentünk kb 2 sarkot, h ő itt találkozik vele de késik... szóval felhívja mi van . Mondtam neki hívjad fogta a telót és imitált 1 tök egyértelműen kamubeszélgetést, fogtam a telómat és megcsörgettem . kicsöngött a telója -> innentől már végképp totál egyértelmű volt a dolog mivel ugye nem is beszélt senkivel csak úgy tett. Ekkor már számára is világos volt, h lebukott kár tovább kamuznia... bevallott mindent, lebasztam neki egyet elkértem a telefonját + az összes nála lévő pénzt (húszonpárezer forintot)

inb4 én vagyok a geci, tolvaj, börtönben a helyem stb
/care

This post was edited by SnoopDogg on Jan 5 2013 08:19pm
Member
Jan 5 2013 08:26pm
Quote (SnoopDogg @ Jan 6 2013 04:17am)
berendelt előző nap 50et és azt gondolta, h odaadom neki előre mivel, h nem neki kell, hanem valami ismerősének akit nem hozhat oda hozzám, szóval lebizniszeli vele és hozza a lóvét.
aztán meg, ha majd zaklatom és fenyegetem,h hurrdurr lesz, ha nem hozza a lóvét akkor rendőrökkel fog engem fenyegetni és majd jól annyiba hagyom a dolgot.. meg, h amúgy sem tudok róla semmit, meg , h hol találom meg .

odajött hozzám, h akkor biznisz és előadta pont ugyan azt a szöveget amit én ugye előre hallottam haveromtól és szembesítettem vele.. aztán meg jött a szöveg, h ő nem is így gondolta és h nem is rólam beszélt (ofc de a szövege pont ugyan az volt és még pont 50 is kellett neki) szóval elkaptam a nyakát, h ne hazudozzon mert összeverem. ezután ugyan úgy tagadta tovább én meg mondtam neki, h ok , kivételesen bemutathat annak akinek kell vigyen oda hozzá ..mondta jól van
elmentünk kb 2 sarkot, h ő itt találkozik vele de késik... szóval felhívja mi van . Mondtam neki hívjad  fogta a telót és imitált 1 tök egyértelműen kamubeszélgetést, fogtam a telómat és megcsörgettem . kicsöngött a telója -> innentől már végképp totál egyértelmű volt a dolog mivel ugye nem is beszélt senkivel csak úgy tett. Ekkor már számára is világos volt, h lebukott kár tovább kamuznia... bevallott mindent, lebasztam neki egyet elkértem a telefonját + az összes nála lévő pénzt (húszonpárezer forintot)

/care

hát ilyen ez a pop szakma
visszanyalt a fagyi rendesen
Member
Jan 5 2013 08:28pm
Quote (Saenchai @ Jan 6 2013 04:26am)
hát ilyen ez a pop szakma
visszanyalt a fagyi rendesen

hát igen, túl hülyének nézett .. de amúgy meg oda sem adtam volna neki előre szóval már ott befuccsolt a nagy terve
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jan 5 2013 08:40pm
Egyeseknek bejött az élet.
Member
Gold: 33,265.80
Jan 5 2013 11:34pm
Quote (SnoopDogg @ 6 Jan 2013 04:28)
hát igen, túl hülyének nézett .. de amúgy meg oda sem adtam volna neki előre szóval már ott befuccsolt a nagy terve

inb4 elvisznek a rendorok
Member
Gold: 280.00
Jan 6 2013 03:06am
ha veszek füvet akkor majd szolok snoopdoggnak, tuti tud adni jófélét, és talán nem is fog átkurni
Member
Gold: 0.00
Jan 6 2013 03:07am
Quote (SnoopDogg @ Jan 6 2013 03:17am)

elmentünk kb 2 sarkot, h ő itt találkozik vele de késik... szóval felhívja mi van . Mondtam neki hívjad  fogta a telót és imitált 1 tök egyértelműen kamubeszélgetést, fogtam a telómat és megcsörgettem . kicsöngött a telója -> innentől már végképp totál egyértelmű volt a dolog mivel ugye nem is beszélt senkivel csak úgy tett. Ekkor már számára is világos volt, h lebukott kár tovább kamuznia... bevallott mindent, lebasztam neki egyet elkértem a telefonját + az összes nála lévő pénzt (húszonpárezer forintot)

/care

miből gondolta, hogy csak úgy odaadsz 50k-t zsebből neki?
>stoner logic
Go Back To Magyar Topic List
Prev1133813391340134113425001Next
Closed New Topic New Poll