d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev1133413351336133713381650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13,000.00
Jan 26 2015 11:43am
Quote (CyberPunk666 @ Jan 26 2015 06:05pm)
tutira véresen komolyan írtam. <és még te tartasz engem hülyének...>

hawking-gal kapcsolatban mindenkit a fizikaban elert eredmenyei erdekelnek, biztos nem az hogy mekkora nyomorek (szo szerint) es mitol lett az/hogy boldogul
egy 3 oras eloadas az elmeleteirol biztos nagyon informativ es kifizetodo lett volna

az meg hogy te csak annyit latsz bele hogy ez csak egy a tucatszamra keszulo romantikus szarok kozul teged minosit
kurvara nem errol szol a film
Member
Gold: 1.00
Jan 26 2015 12:36pm
Quote (Flutter @ 26 Jan 2015 19:43)
hawking-gal kapcsolatban mindenkit a fizikaban elert eredmenyei erdekelnek, biztos nem az hogy mekkora nyomorek (szo szerint) es mitol lett az/hogy boldogul
egy 3 oras eloadas az elmeleteirol biztos nagyon informativ es kifizetodo lett volna

az meg hogy te csak annyit latsz bele hogy ez csak egy a tucatszamra keszulo romantikus szarok kozul teged minosit
kurvara nem errol szol a film

Engem a munkássága és az eredményei sokkal jobban érdekelnek, mint a betegsége ^^
3 óránál meg sokkal többet töltöttem az elméletei tanulmányozásával.

Micsoda fasza világ, hogy itt van egy igazi zseni, korunk egyik legnagyobb fizikusa és az embereket az érdekli, hogyan lett nyomorék, és nem az, hogy milyen elméleteket dolgozott ki...
De a világ szerint ezért mégis én vagyok a hülye.

Éljen ez a gyönyörű világ...
Member
Gold: 13,000.00
Jan 26 2015 12:49pm
Quote (CyberPunk666 @ Jan 26 2015 07:36pm)
Engem a munkássága és az eredményei sokkal jobban érdekelnek, mint a betegsége ^^

Micsoda fasza világ, hogy itt van egy igazi zseni, korunk egyik legnagyobb fizikusa és az embereket az érdekli, hogyan lett nyomorék, és nem az, hogy milyen elméleteket dolgozott ki...

lefogadom van kismillio dokumentumfilm rola
meg akit valoban erdekel ugyis mas forrast keres maganak
nem tudom mit rinyalsz, egesz biztos vagyok benne hogy hawking is ilyennek akarta a filmet kulonben nem ment volna bele

amugy engem erdekelne hogy mekkora zseni, legtobbszor azt hallom rola hogy megdontik/cafoljak az elmeleteit
de ne menjunnk bele, ez nem az a topic
Member
Gold: 80.00
Jan 26 2015 12:50pm
Quote (CyberPunk666 @ 26 Jan 2015 19:36)

azert az neked is vegtelen erzeketlenseg (vagy nem is tudom minek mondjam ezt) pont, hogy kurvara nem erdekel az elete, csak az, hogy mit ert el, az ember egy erzo leny, es ez mondjuk a jovoben sem kene, hogy kivesszen belolunk.
Masreszt meg a tomeny asztrofizika eleg kicsi kort erdekel annyira, hogy leuljon es megnezzen rola egy harom oras eloadast, azzal meg nem lehet penzt csinalni, nyilvan nagyobb tomegeknek kell kesziteni egy filmet, ha abbol penzt akarsz csinalni, marpedig hollywood nem jotekonysagi szervezet afaik.

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 26 2015 12:50pm
Member
Jan 26 2015 01:14pm
Quote (Cpt_Ghost @ 26 Jan 2015 20:50)
azert az neked is vegtelen erzeketlenseg (vagy nem is tudom minek mondjam ezt) pont, hogy kurvara nem erdekel az elete, csak az, hogy mit ert el, az ember egy erzo leny, es ez mondjuk a jovoben sem kene, hogy kivesszen belolunk.

Ne forgasd ki a szavaimat. Az, hogy nem érdekel az élete, nem jelenti, hogy úgy gondolom, hogy na adj számot, hogy mit értél el, ha semmit, akkor nem vagy ember.
Mi az érzéketlenség? Hogy elsősorban egy lenyűgöző fizikusnak tartom és csak sokadlagosan egy nyomoréknak?
Azok az érző emberek, akik elsősorban a nyomorékot látják benne?
Látod, a szavak kiforgatása visszafele is működik.

Quote (Cpt_Ghost @ 26 Jan 2015 20:50)
Masreszt meg a tomeny asztrofizika eleg kicsi kort erdekel annyira, hogy leuljon es megnezzen rola egy harom oras eloadast, azzal meg nem lehet penzt csinalni, nyilvan nagyobb tomegeknek kell kesziteni egy filmet, ha abbol penzt akarsz csinalni, marpedig hollywood nem jotekonysagi szervezet afaik.

Azért nem kell belőle dokumentumfilmet csinálni, nem ezt mondtam. De el lehet magyarázni ezt érdekesen is, aminek ő pont az egyik legnagyobb mestere. Közérthetően magyarázni nagyon tud. Nem véletlenül voltak annyira sikeresek a könyvei. Tudod, azokról a bestsellerekről beszélek, ami csak egy elég kicsi kört érdekel.

This post was edited by CyberPunk666 on Jan 26 2015 01:16pm
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 26 2015 01:17pm
Quote (CyberPunk666 @ 26 Jan 2015 20:14)
Ne forgasd ki a szavaimat. Az, hogy nem érdekel az élete, nem jelenti, hogy úgy gondolom, hogy na adj számot, hogy mit értél el, ha semmit, akkor nem vagy ember.
Mi az érzéketlenség? Hogy elsősorban egy lenyűgöző fizikusnak tartom és csak sokadlagosan egy nyomoréknak?

és mégis mit filmesítettél volna meg, ha nem a drámai életét?

azt, hogy hogyan színészkedi el valaki, hogy 20 évig ült egy pincében (utána meg egy székben)?
vagy azt, hogy repked a csillagok között? utóbbira van ismeretterjesztő sorozata :D

This post was edited by Anarkin on Jan 26 2015 01:19pm
Member
Jan 26 2015 01:18pm
De akkor a vita lezárásaként összefoglalom a dolgot.

Én egy nagyszerű fizikus látok benne -> érzéketlen köcsög vagyok
Mások egy nyomoréknak nézik -> ők az érző emberek

Quote (Anarkin @ 26 Jan 2015 21:17)
és mégis mit filmesítettél volna meg, ha nem a drámai életét?

azt, hogy hogyan színészkedi el valaki, hogy 20 évig ült egy pincében,
vagy azt, hogy repked a csillagok között? utóbbira van ismeretterjesztő sorozata :D

nem dokumentum filmre gondoltam, de azért egy ilyen az idő rövid történetét bele lehetett volna sűríteni közérthetően, csak nagyjából, ha már 3 órásra sikerült a film.
az egyensúlyt meg lehetett volna találni úgy, hogy közben film maradjon.
Benne lehetett volna az élete, aminek ez is része ugyanúgy.

Megint az előítéletek. a szenvedés az élete, a munkássága nem.

This post was edited by CyberPunk666 on Jan 26 2015 01:21pm
Member
Gold: 80.00
Jan 26 2015 01:27pm
Quote (CyberPunk666 @ 26 Jan 2015 20:14)

Azért nem kell belőle dokumentumfilmet csinálni, nem ezt mondtam. De el lehet magyarázni ezt érdekesen is, aminek ő pont az egyik legnagyobb mestere. Közérthetően magyarázni nagyon tud. Nem véletlenül voltak annyira sikeresek a könyvei. Tudod, azokról a bestsellerekről beszélek, ami csak egy elég kicsi kört érdekel.

Barhol ahol valami erzelmi szal volt szerinted eddig szar volt az osszes ilyen postodra visszaemlekezve, ebbol mondtam amit mondtam, nem azt mondtam en se, hogy te ugy gondolod ha nem ertel el semmit akkor nem vagy ember, csak egyszeruen nulla hatassal van rad, hogy milyen elet utja volt azon kivul, hogy o asztrofizikus. Azert van valami abban, hogy annak ellenere ami vele tortent elerte amit elert, es meglehet ezt kozeliteni errol az oldalrol is.
En ertem, hogy vannak konyvei (olvastam is joparat) meg hogy bestseller etc, de azert megis mas kategoria egy konyv eladasait nezni, meg egy film nezettseget es ertekeltseget nezni.
En meg mondjuk nem lattam a filmet, de valamikor megfogom nezni
Member
Gold: 19.00
Jan 26 2015 01:31pm
Member
Gold: 2,496.00
Jan 26 2015 02:06pm
Quote (CyberPunk666 @ Jan 26 2015 08:18pm)
De akkor a vita lezárásaként összefoglalom a dolgot.

Én egy nagyszerű fizikus látok benne -> érzéketlen köcsög vagyok
Mások egy nyomoréknak nézik -> ők az érző emberek

nem dokumentum filmre gondoltam, de azért egy ilyen az idő rövid történetét bele lehetett volna sűríteni közérthetően, csak nagyjából, ha már 3 órásra sikerült a film.
az egyensúlyt meg lehetett volna találni úgy, hogy közben film maradjon.
Benne lehetett volna az élete, aminek ez is része ugyanúgy.

Megint az előítéletek. a szenvedés az élete, a munkássága nem.

szexjelent vana filmben??
Go Back To Magyar Topic List
Prev1133413351336133713381650Next
Add Reply New Topic New Poll