d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Képek Szép Nőkről > Szabályok Az Első Hozzászólásban
Prev1133013311332133313341856Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
May 3 2012 12:49pm
Quote (Bendeguz @ 3 May 2012 20:46)
Úristen még mindig nem érted hogy nem a képről van szó te barom. : ' )
"Tevetavának ugattam" Akkor ő kezdett el pofázni nekem, semmi indoka nem volt rá hogy beszóljon. Mi volt fergeteges? Legalább magyarázd már meg a mondandódat...

Steamen is felvettél egy mocskos undorító arrogáns stílust, én meg mondtam hogy kösz ebből kurvára nem kérek. Azóta bepofázol bepofázol itt.

az, ahogy előadtad, hogy meg akarod verni tevetavát, azon röhögtünk.
felvettem egy stílust ja, valamit akartál, nem érek rá, beírom, hogy most nem, visszaírod, hogy kösz, én meg np (amit mellesleg viccből írtam még anno), te meg elkezdesz habzó szájjal ragelni és letörölsz mindenhonnan, most komolyan, mi a faszomat érzel te néha magadban : DDDD
Quote (Bendeguz @ 3 May 2012 20:46)
Úristen még mindig nem érted hogy nem a képről van szó te barom. : ' )
"Tevetavának ugattam" Akkor ő kezdett el pofázni nekem, semmi indoka nem volt rá hogy beszóljon. Mi volt fergeteges? Legalább magyarázd már meg a mondandódat...

Steamen is felvettél egy mocskos undorító arrogáns stílust, én meg mondtam hogy kösz ebből kurvára nem kérek. Azóta bepofázol állandóan itt.

Ki az a rezs? Úgy tudom a 100% warnt nem a d3 topic miatt kapta, elég jóban vagyok vele.

pedig határozottan emlékszem, hogy a d3 topikban kaptad meg a 100%-ot az utolsó kitörésedre.

This post was edited by Cpt_Ghost on May 3 2012 12:50pm
Member
Gold: 343.00
May 3 2012 12:52pm
Quote (Fej @ May 3 2012 06:48pm)
elég gáz a felhozatal, talán a jobb szélső

igaz :c
gyorsan kerestem csak valamit, hogy csillapítsam a kedélyeket

amúgy nekem is a két szőke tetszik erről a képről, pedig alapvetően inkább a feketéket szeretem
Banned
Gold: 0.00
May 3 2012 12:54pm
Quote (Cpt_Ghost @ May 3 2012 07:49pm)
az, ahogy előadtad, hogy meg akarod verni tevetavát, azon röhögtünk.
felvettem egy stílust ja, valamit akartál, nem érek rá, beírom, hogy most nem, visszaírod, hogy kösz, én meg np (amit mellesleg viccből írtam még anno), te meg elkezdesz habzó szájjal ragelni és letörölsz mindenhonnan, most komolyan, mi a faszomat érzel te néha magadban : DDDD

Ahogy előadtam? Hogyan adtam elő? KURVÁRA nem azt mondtam hogy meg akarom verni, fel sem fogtátok amit írtam, hanem csak a helyzetet vázoltam fel, hogy mi lenne ha irl a szemembe mondaná akármelyikőtök. (nagyon jól tudom hogy erre úgy sem kerülne sor)

A kiemelt sor meg WTF????
Segítséget kértem tőled, te meg annyit mondtál hogy most kurvára leszarod mert más dolgod van, aztán mondtam hát akkor bocs hogy megkérdeztem erre jött az "np". Én egyik haverral sem beszélek így még ha szar napom is van.
Habzó szájjal ragelni? Annyit mondtam csak hogy nem kérek belőled többet és letöröltelek a faszba msnről, hát ki a fasznak van szüksége ilyen parasztokra.
Kurva anyádért hazudsz itt össze-vissza olyan dolgokat amik meg sem történtek, hányok a fajtádtól te féreg.
Member
May 3 2012 12:56pm
Quote (Bendeguz @ 3 May 2012 20:54)
Ahogy előadtam? Hogyan adtam elő? KURVÁRA nem azt mondtam hogy meg akarom verni, fel sem fogtátok amit írtam, hanem csak a helyzetet vázoltam fel, hogy mi lenne ha irl a szemembe mondaná akármelyikőtök. (nagyon jól tudom hogy erre úgy sem kerülne sor)

A kiemelt sor meg WTF????
Segítséget kértem tőled, te meg annyit mondtál hogy most kurvára leszarod mert más dolgod van, aztán mondtam hát akkor bocs hogy megkérdeztem erre jött az "np". Én egyik haverral sem beszélek így még ha szar napom is van.
Habzó szájjal ragelni? Annyit mondtam csak hogy nem kérek belőled többet és letöröltelek a faszba msnről, hát ki a fasznak van szüksége ilyen parasztokra.
Kurva anyádért hazudsz itt össze-vissza olyan dolgokat amik meg sem történtek, hányok a fajtádtól te féreg.

aha ja, nem az volt a lényege, hogy hurr durr, te aztán szétbasznád a pofáját, ha találkoznátok irl, aka meg akarod verni.
aha ja, kár, hogy a steam nem naplóz, mondjuk nem mintha nem szarnám le a kis törékeny lelki világodat, nagyon kiborított az a dolog látom, még most is fájó seb, hogy ilyen gonosz voltam.

This post was edited by Cpt_Ghost on May 3 2012 12:57pm
Banned
May 3 2012 01:00pm
Quote (Cpt_Ghost @ May 3 2012 07:56pm)
aha ja, nem az volt a lényege, hogy hurr durr, te aztán szétbasznád a pofáját, ha találkoznátok irl, aka meg akarod verni.
aha ja, kár, hogy a steam nem naplóz, mondjuk nem mintha nem szarnám le a kis törékeny lelki világodat, nagyon kiborított az a dolog látom, még most is fájó seb, hogy ilyen gonosz voltam.

NEM AKAROM MEGVERNI TE KORLÁTOLT AGYÚ BAROM. :DDDDDDDDDD NEM FOGOD FEL???

HÁT MÉG JÓ hogy a steam nem naplóz, a végén még kiderülne miket tudsz kitalálni te szánalmas szardarab, semmi értelme innentől kezdve vitatkozni veled mert vagy nem fogod fel vagy kitalálsz ilyen baromságokat.
Member
May 3 2012 01:02pm
Quote (Bendeguz @ 3 May 2012 21:00)
NEM AKAROM MEGVERNI TE KORLÁTOLT AGYÚ BAROM. :DDDDDDDDDD NEM FOGOD FEL???

HÁT MÉG JÓ hogy a steam nem naplóz, a végén még kiderülne miket tudsz kitalálni te szánalmas szardarab, semmi értelme innentől kezdve vitatkozni veled mert vagy nem fogod fel vagy kitalálsz ilyen baromságokat.

te nem akarsz senkivel vitatkozni, mert senki sem fogja fel, meg mindenkit felpofoznál irl, ha így beszélne veled, de azért reagálsz minden egyes postjára mindenkinek, végülis logikus amit csinálsz, na mindegy.
szevasz
Banned
May 3 2012 01:05pm
Quote (Cpt_Ghost @ May 3 2012 08:02pm)
te nem akarsz senkivel vitatkozni, mert senki sem fogja fel, meg mindenkit felpofoznál irl, ha így beszélne veled, de azért reagálsz minden egyes postjára mindenkinek, végülis logikus amit csinálsz, na mindegy.
szevasz

Senki? Miről beszélsz MÁR MEGINT?? A vitánk elején mondtam hogy nem akarok vitatkozni vagy most? Egyszerűen nem akarom elhinni hogy ennyire buta vagy, az képtelenség lenne, ilyen nincs bazdmeg. Na részemről ez volt az utolsó post te valami elképesztően korlátolt agyú ember vagy, de lehet hogy direkt csinálod, hozzád foghatóval még komolyan nem találkoztam.

This post was edited by Bendeguz on May 3 2012 01:05pm
Member
May 3 2012 01:07pm
Minden képnélküli post postolójának annyi képet kell postolnia ahány képnélküli postot postolt

one more repost <3

Member
May 3 2012 01:17pm
Amúgy kb Rezs volt az egyetlen aki mikor én idejöttem akkor nem volt fasz meg paraszt kapásból, csak ha tényleg túlzásba vittem. Levente meg először nagyon fasz volt, viszont miután kicsit jobban megismertem, már megkedveltem őt is

Szentem ne bántsátok egymást, mindenki követ el hibákat

repostok

Member
Gold: 3,000.00
May 3 2012 03:01pm
ne bantsatok a balnafaszut, mert velem gyulik meg a bajotok

Go Back To Magyar Topic List
Prev1133013311332133313341856Next
Add Reply New Topic New Poll