Quote (Cpt_Ghost @ May 3 2012 07:49pm)
az, ahogy előadtad, hogy meg akarod verni tevetavát, azon röhögtünk.
felvettem egy stílust ja, valamit akartál, nem érek rá, beírom, hogy most nem, visszaírod, hogy kösz, én meg np (amit mellesleg viccből írtam még anno), te meg elkezdesz habzó szájjal ragelni és letörölsz mindenhonnan, most komolyan, mi a faszomat érzel te néha magadban : DDDD
Ahogy előadtam? Hogyan adtam elő? KURVÁRA nem azt mondtam hogy meg akarom verni, fel sem fogtátok amit írtam, hanem csak a helyzetet vázoltam fel, hogy mi lenne ha irl a szemembe mondaná akármelyikőtök. (nagyon jól tudom hogy erre úgy sem kerülne sor)
A kiemelt sor meg WTF????
Segítséget kértem tőled, te meg annyit mondtál hogy most kurvára leszarod mert más dolgod van, aztán mondtam hát akkor bocs hogy megkérdeztem erre jött az "np". Én egyik haverral sem beszélek így még ha szar napom is van.
Habzó szájjal ragelni? Annyit mondtam csak hogy nem kérek belőled többet és letöröltelek a faszba msnről, hát ki a fasznak van szüksége ilyen parasztokra.
Kurva anyádért hazudsz itt össze-vissza olyan dolgokat amik meg sem történtek, hányok a fajtádtól te féreg.