Quote (RRC @ Aug 3 2012 08:42pm)
ha könnyű jól játszani, akkor alapból előnyt élveznek azok, akik már sc1ben is prok voltak. attól függetlenül, hogy könnyű a játék, a NAGYON JÓ játékosoknak így is el kéne különödniük a többi "protól", ergó csak a legjobbak juthatnának be a tournamentekre, meg versenyekre
vagy arra gondolsz, hogy alacsony a skillcapje a játéknak, és a legtöbb pro gamer ezt már elérte? tehát már nincs hova fejlődni, mint pl. sc1-ben, ahol nem volt skillcap?
igazából amiben az sc1es prok nagyon jók voltak, azt egy az egyben ki is vették a játékból azzal hogy workereket lehet egyből a mineralra küldeni, több épületet is kilehet jelölni egyszerre, hogy 1 hotkeyre szinte végtelen mennyiségű unitot rálehet rakni, stb, és így sokkal könnyebb lett a játék
nyilván sc1ben is volt valami skillcap, de ez sc2ben sokkal alacsonyabb, itt nem nagyon látni olyat hogy 1-1 játékos több hónapig szinte verhetetlen, mint pl sc1ben anno bisu, jaedong vagy flash volt. én meg azokat a gémeket élveztem a legjobban, ahol ezek az emberek egymás ellen játszottak. pl 1 flash vs jaedong gamenek 5x annyi view-je volt youtubeon mint 1 akármilyen másik gamenek, de sc2ben kb bárkit megverhet akármilyen random. pl ez a SortOf kicsoda? sose hallottam még róla és mégis rohadtnagy neveket megvert. sc1ben ilyen nem volt