Quote (Ghostmasterq @ 9 Feb 2022 18:35)
egyszerűen el nem tudom képzelni hogyan tudnak magukkal együttélni azok akik ezeket a cikkeket írják, az imént fejeztem be egy videó vágását, és rendesen rossz érzés fogott el, hogy már ez is propaganda, pedig egy kurva mémnek szánom
Én ezt valahogy úgy képzelem, hogy annyi a szint mint az óvodában, azzal érvelnek, hogy a másik kezdte a mocskolódást, szóval ahogy Csokis Mate mondta, náluk van a morális fölény
és persze h a másik oldal is hasonlóan jár el, de az ilyen origo, ripost, pesti srácok, magyarnemzet olyan mérhetetlenül igenytelenul tolja, hogy sikerül kitűnniük az amúgy is erős mezőnyből, ennek meg sztem az ilyen uram-bátyám rendszer az oka, ellenzéki lapok nagy része piaci alapon működik, olyan embereket vesznek fel, akik értéknek annyira a szakmájukhoz, h kitermeljék a bérüket
Kormányközeli lapoknal gondolom nem ez van, ha elég erősen csapkodsz a nyelveddel, vagy vkinek a rokona vagy, akkor 0 képzettséggel is lehetsz újságíró, műsorvezető, lásd pestitv
Ha meg nulla a nézettség a színvonal miatt, kit érdekel? Ha veszteséges a csatorna vagy az újság, majd mi kifizetjük helyettük
This post was edited by Fej on Feb 10 2022 02:04am