Quote (fahrii @ 14 Sep 2013 23:11)
Minek lenne kedv ha ugy tudom h a kov 2 honapban meg inaktiv az account? Igy legalabb addig meg osszegyulik kis extra visnek halapenznek.
nem tudom, ha en tennem ugyanezt:
-
eloszor megkerdezem, hogy kolcson vehetem-e, majd ha az illeto igent mond, megkoszonom es megteszem
- ha esetleg vmi fitymaszukuletet kapnek, akkor is nem haborgok es kozlom, hogy majd, hanem suru bocsanatkeres mellett asap visszateritenem.
- te nalad ugy nez ki ez a dolog, hogy kaptal itemeket, amiket hasznalhatsz
- gondolom vis megadta az acchoz a hozzaferest
- lepakolod a megbeszelt itemeket
- vele egyutt az osszes-6m goldot
- vis szovateszi, hogy mi tortent megis
- reakciod: majd jovoheten megadom (ofc halapenzzel megtarkitva, hogy mindenki tudja mily nagyvonalu ez a fahrii gyerek) es termeszetesen hozzabaszod azt a sort is, hogy csak azert nem tetted mindezt, mert nincs hozza kedved
alapvetoen kedvellek, de hogy hihetetlenul elmennek neked neha otthonrol az is biztos.
hogy osszegezzem is, hogy mi baszhatta ki nalam (es szerintem ezzel nem vagyok egyedul) a biztositekot:
ha szo nelkul instant visszaadod, szerintem vis sem ir rola postot, de nem. megint be kellett bizonyitani, hogy ez a fahrii gyerek bizony egy nagyvonalu uriember, s majd jovo heten szakit ra idot, s kedvet, hogy visszaadja azt ami nem is az ove, ofc egy kis halapanzzel megtarkitva
This post was edited by ecneB on Sep 14 2013 04:26pm