Quote (CyberPunk666 @ Jan 3 2015 06:31pm)
Te nem tudod megindokolni, hogy miért is volt szükségszerű. Ők ezt elmondták, hogy így kell lennie, de semmi olyan nem történt, ami ezt indokolná.
Inkább olyan érzés, hogy valaki nagyon "mély" akart lenni, és aköré próbált valamit írni, pedig ez nem így működik.
A film felhasznált tipikus dolgokat, amiket a társadalmi rétegek egymásról gondolnak, de ezek mögött nem volt semmi, csak kimondtak pár sztereotípiát hangosan ééééés ennyi.
Egy komoly témáról készült egy kidolgozatlan akciófilm. Azért, mert ez a film próbált több lenni, mint a transformers, még nem feltétlenül sikerült. A transformers viszont nem is akar több lenni, vagy többnek látszani. Itt viszont megpróbálták és nem sikerült.
Fentebb leírtam a véleményemet a szükségtelen erőszakról, csak hunsub szokás szerint előbb jött a lekezelő válasz, mint az olvasás. 8 év után ezen már meg sem lepődik az ember.
Ezek után amúgy totál felesleges vitatkozni, mert nyilvánvalóan nem vagy kíváncsi a véleményemre csak megítéled, mert különbözik a tiédtől. Az én hibám, hogy belementem és nem vettem észre beni első postjában, hogy felesleges.
Quote (beni @ Jan 3 2015 06:29pm)
Attól még nem lesze szociológus-művészkritikus, hogy szó szerint átveszel két mondatot a film egyik karakterének szájából meg egy neten olvasott kritikából. Bár lehet én vagyok a hülye, hogy nem tetszett, mikor mindenki jóra pontozza, de szerintem a kis részletektől egészen a koncepcióig baromság volt.
Erre ugyanaz a válaszom. Clearly felesleges belemenni egy vitába, ha az egyik fél már alapból leszarja a másik véleményét.
Mellesleg a te kritikád sokkal megalapozottabb volt, visszaolvastam párszor.
This post was edited by ZaturekManfred on Jan 3 2015 10:38am