d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev11311321331341354303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.00
Jun 6 2011 07:15am
Quote (N4aBz @ 6 Jun 2011 15:02)
én vladimirt választanám.
Jungle meg egyszerűen bozótos, amikor az erdőbe mászkálsz, és miniont ölsz.

jóvan megvettem, mert rohadtul tetszik, h tank + mage :D meg alapból a spelljei is. lvl 30ig megtanulok vele játszani
Member
Gold: 47.25
Jun 6 2011 07:17am
Vladimir. Egyik leffunabb, es legjobb champ, imo. Nagyon oda tud vagni egy nagyon rovid cooldownu nuke spellel.

Jungle - Amikor lane helyett level1-en bemesz az erdobe es a neutral minionokat olod xpert. Mivel egyedul mesz, egyedul kapod az xp-t, es ugyan olyan gyorsan fejlodsz kb, mint a solo lane. Ezt tobb okbol szoktak csinalni, es altalaban nagyon hasznos. Legfokepp mert 2 solo lane-ed lesz igy (altalaban top lane), 3 magasabb szintu champ. Ha az ellenfel nem wardol, akkor siman tudsz faszan gankelni midre vagy fel, vagy akar le is, ha ugy alakul. Championtol fuggoen dragont is nagyon alacsony szinten le tudod egyedul szedni (pl Olaffal vagy Warwick-kel). A buffok miatt mar level3on is lehet gankelni mondjuk Shacoval, ha van red buff.
Member
Jun 6 2011 07:20am
Quote (zsansaccount @ 6 Jun 2011 14:15)
jóvan megvettem, mert rohadtul tetszik, h tank + mage :D meg alapból a spelljei is. lvl 30ig megtanulok vele játszani

NEM TANK. Ezt most felejtsd is el pls. A "tanksaga" annyibol all, hogy sok hpt szoktak rarakni, mert a HPbol a passzivja APt csinal, igy erositve a spelljeit. De en azt ajanlom, hogy altalaban APt rakj neki, hacsak nem kell kicsit tulelobbnek lenned.

Ionian vagy Sorc boots
Esetleg itt egy Mejai's-t, de csak ha jol tolod a lane-en.
Rylai's Scepter
Hextech Revolver (ebbol legyen Will of the Ancients, ha minden mas megvan)
Deathcap

Ilyesmi itemek. Lehet sokszor kell majd egy Hourglass is, en legalabbis szerettem.
Az volt meg fun, mikor 4-5 revolverrel rohangaltam, semmi massal. Az a heal...

/e: meg annyit, hogy neked solo lane kell, es olyan lvl7-ig ne ugralj. Mindenkepp a Q-dat maxold eloszor, es azzal last hitelj/harassolj. Ez a skill maxon nagyon rovid cooldownos es eleg nagyot ut, ha van egy needlessly large rod-od koran. Ne menj partnerrel, mert kell a szint, hogy minel hamarabb legyen nagy a Q, es mehess ultival gankelni, etc.

This post was edited by Moonflow on Jun 6 2011 07:24am
Member
Gold: 0.00
Jun 6 2011 07:41am
Quote (zsansaccount @ Jun 6 2011 02:15pm)

készülj fel, általában midelni fogsz vele.
Member
Gold: 1,593.00
Jun 6 2011 08:00am
Omfg ez a kassadin. Epicjókari, nem csodálom hogy high elon sokszor bannolják.
Member
Gold: 2.00
Jun 6 2011 09:12am
Quote (Moonflow @ 6 Jun 2011 15:17)
Vladimir. Egyik leffunabb, es legjobb champ, imo. Nagyon oda tud vagni egy nagyon rovid cooldownu nuke spellel.

Jungle - Amikor lane helyett level1-en bemesz az erdobe es a neutral minionokat olod xpert. Mivel egyedul mesz, egyedul kapod az xp-t, es ugyan olyan gyorsan fejlodsz kb, mint a solo lane. Ezt tobb okbol szoktak csinalni, es altalaban nagyon hasznos. Legfokepp mert 2 solo lane-ed lesz igy (altalaban top lane), 3 magasabb szintu champ. Ha az ellenfel nem wardol, akkor siman tudsz faszan gankelni midre vagy fel, vagy akar le is, ha ugy alakul. Championtol fuggoen dragont is nagyon alacsony szinten le tudod egyedul szedni (pl Olaffal vagy Warwick-kel). A buffok miatt mar level3on is lehet gankelni mondjuk Shacoval, ha van red buff.

úúúristen annyira király :D kettőt nyomtam vele, mindkettőn mid voltam ofc. első game 12/10/2, mert az elején nem figyeltem eléggé, aztán a második 6/8/18. de baromira élveztem :D
amúgy így vettem neki:
boots of speed
AP tome
hextech
sorcerer's shoes
blasting wand
rylai's crystal scepter
needlessly large rod
rabadon's
+ elkezdtem a spirit visage-t, de vége lett a gamenek
így volt ~3k HP-m és ~200 AP

néztem leírást, igyekszem maxolni a Q-t a legelején
ja igen rájöttem ám, h nem tank :) mostantól az elején vissza kell fognom magam kb lvl 7-8ig

+ ha megvan spirit visage, akkor még vettem volna will of the ancients-t meg void staffot, ami sztem meg is lett volna, ha nem halok ennyit... végül is kb 4k arany hiányzott. na jó lehet hosszabb game kellett volna hozzá...
most néztem meg, összesen 10k gold earned :D viszont jó, h sikerült megdupláznom a játékonkénti minion killemet, de még mindig csak ~110-120

+ még annyi, h zhonya's RING-et hol találom? mert csak a hourglass-t látom és nunu-s leírásban is láttam, h a ringet javasolják

This post was edited by zsansaccount on Jun 6 2011 09:27am
Member
Gold: 0.00
Jun 6 2011 09:26am
Quote (zsansaccount @ Jun 6 2011 04:12pm)
úúúristen annyira király :D kettőt nyomtam vele, mindkettőn mid voltam ofc. első game 12/10/2, mert az elején nem figyeltem eléggé, aztán a második 6/8/18. de baromira élveztem :D
amúgy így vettem neki:
boots of speed
AP tome
hextech
sorcerer's shoes
blasting wand
rylai's crystal scepter
needlessly large rod
rabadon's
+ elkezdtem a spirit visage-t, de vége lett a gamenek
így volt ~3k HP-m és ~200 AP

néztem leírást, igyekszem maxolni a Q-t a legelején
ja igen rájöttem ám, h nem tank :) mostantól az elején vissza kell fognom magam kb lvl 7-8ig

+ ha megvan spirit visage, akkor még vettem volna will of the ancients-t meg void staffot, ami sztem meg is lett volna, ha nem halok ennyit... végül is kb 4k arany hiányzott. na jó lehet hosszabb game kellett volna hozzá...

+ még annyi, h zhonya's RING-et hol találom? mert csak a hourglass-t látom és nunu-s leírásban is láttam, h a ringet javasolják

ring már megszünt. Kurvakevés az apd, nem csodálom nem lett olyan nagyon jó a statod. Spirit Visage teljességgel fölös neki. Ha nagyon hpra akarsz gyúrni inkább warmong, de az se kell. Lődd be magad minimum egy 400 AP-re.
Member
Gold: 2,496.00
Jun 6 2011 09:37am
mejaist es tarsait felejtsetek el.

ha ugyis feedelnek, ugyis nyerni fogsz, hameg nem akkor minek.

nagyon ritkan eri meg, 1-2 kari kivetelevel(soraka, karthus, zilean)

sokat jatszottam vladdal, es egyszer sem vettem mejait, es miota nerfeltek nem is nagyon eri meg mert eleg konnyu behalni vele

luxra meg nunura meg kulonosen kar mejaist venni
Member
Jun 6 2011 09:47am
Quote (TresholdOfUniverse @ 6 Jun 2011 16:37)
mejaist es tarsait felejtsetek el.

ha ugyis feedelnek, ugyis nyerni fogsz, hameg nem akkor minek.

nagyon ritkan eri meg, 1-2 kari kivetelevel(soraka, karthus, zilean)

sokat jatszottam vladdal, es egyszer sem vettem mejait, es miota nerfeltek nem is nagyon eri meg mert eleg konnyu behalni vele

luxra meg nunura meg kulonosen kar mejaist venni

Szerintem egyik legjobb AP caster item, szinte minden mage-re ezt rakok, ha jol megy a game. Ha kiszamolod, ez adja a legtobb AP-t 20 stack-kel.
Member
Gold: 2,496.00
Jun 6 2011 09:47am
egyebkent katasztrofa mennyi a leaver

mai elso game mundoval - feedelt midunk, szarra alaztak minket. ellenfeltol leleptek, nyertunk.

masodik leesinnel... csapatombol teemo lelepett 0/5 utan, vesztettunk.

namondom jolvan akkor jatszok 3v3at, hatha ott nem csak mexikoiak jatszanak

elso game ryzeal... 5 perc utan 1/12 volt az ellensegnek, ~10edik percre mindket tarsam kilepett. surrenderelni se tudtam meg.

masodik ryzeal... itt nem leavelt senki. meg feedeles se volt veszes.

utolso. kishijjan vesztettunk 3v2, egy 0/15/0 teemoval, es egy 1/9/2 jannaval. rammust EGYETLENEGYSZER sem tudtuk megolni ugy szarra lett feeedelve, master yit is csak ketszer.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11311321331341354303Next
Add Reply New Topic New Poll