Quote (Vismajor @ 29 Aug 2010 11:48)
Bazzeg, pezseg az átigazolási piac. Ibra elment a milánba, ezt később kifejtem.
A jvue megerősödött, eladták Diegot, de helyette vettek rakás tehetséges, ambiciózus olaszt, szerintem össze fogják kapni magukat, az internek nem fog söszejönni a 6. scudetto. Apropó, az inter kit igazolt? Igazolt egyáltalán? Rafa benitezen kívül ofc.
A milan megvette ibrát, boatenget,+fiatalokat. Érdekes lesz a seria a, az tuti...
Nekem a másik titkos favorit csapat a man. city. Eléggé összekapták magukat, már ésszel vásárolnak, nem a levegőbe. David silva, yaya touré, balotelli, csak hogy párat említsek. MEgvolt a főpróba is, 0-3ra legyalulták a liverpoolt. A chealsea meg a MU meg megragadt tavalyi formájánál. A city meglepheti őket.
Ibra...
Először nem is értettem, miért adjuk el. Idlny eleji formája alapján én arra következtettem, hogy kellett neki egy idény hogy belerázódjon a csapatba, erre pont most adjuk el? De elképzelhetőnek tartom, hogy egy év után vissza fog jönni, hagyják tombolni egy kicsit. De ha meg nem, akkor végképp nem értem, kiforrhatna nálunk, de eladjuk, ráadásul vagy 40 millió euró veszteséggel...
Milan nagyon jol járt
ja és van rá 24 millio euro opcios jogunk ugy hogy nem hiszem hogy vissza fog menni