d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev11311321331341351650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 23 2009 05:51am
Quote (beni @ Sun, 23 Aug 2009, 13:39)
Én egy időben ezen a klippen gondolkoztam, hogy média slotként berakom a profilba:

http://www.youtube.com/watch?v=qATP3BDgSLc

te se gondoltad hogy egy 8 perces vidjot végignéz vki :D
am én a Volt egyszer vadnyugatosat jobban szeretem :)

e
aztán lehet hogy ez is abban van ^^

This post was edited by palacsinta on Aug 23 2009 05:52am
Member
Gold: 6,440.13
Aug 23 2009 06:17am
Quote (palacsinta @ Sun, Aug 23 2009, 12:51pm)
te se gondoltad hogy egy 8 perces vidjot végignéz vki :D
am én a  Volt egyszer vadnyugatosat jobban szeretem :)

e
aztán lehet hogy ez is abban van ^^

Én szoktam profilokból zenét hallgatni ^^
Member
Aug 23 2009 06:20am
Quote (beni @ Sun, 23 Aug 2009, 14:17)
Én szoktam profilokból zenét hallgatni ^^

Jahm énis ám, direkt ezért rakok be rosszabbnál rosszabbakat, de 8 perc az sok ^^
Member
Aug 25 2009 06:03am
Dead Silence [2007]

A Fűrész sorozat alkotói ismét egy friss, mozgalmas és kellően véres horrorfilmmel lepték meg a nézőket!
Minden városhoz kötődnek legendák, s nincs ez másként Ravens Fair-rel sem. Az idősebb helyi lakosok még jól emlékeznek Mary Shaw-ra, a hasbeszélő mutatványosra, akit a városlakók azzal gyanúsítottak meg a '40-es években, hogy elrabolt egy fiút, aki csalónak nevezte az egyik fellépésén.
A feldühödött tömeg szörnyű bosszút állt a szerencsétlen nőn: kivágták a nyelvét, megölték, majd "gyermekeivel", a fából faragott bábuival együtt temették el.
A következő években borzalmas gyilkosságok egész sora borzolta a kedélyeket a városkában - valaki sorra gyilkolta azokat, akiknek közük volt Mary Shaw meglincseléséhez...
Napjainkban, távol elátkozott szülővárosuktól él egy fiatal házaspár, Jamie és Lisa. Egy napon azonban Jamie holtan találja feleségét a lakásban és felbukkan az eltemetett fababák egyike is. Jamie úgy dönt, hogy visszatér Ravens Fair-be, hogy nyomára bukkanjon a gyilkosnak. A nagy kérdés csak az, hogy van-e esélye egy szellem ellen...

nem is volt rossz, bár olykor elröhögtem magam, mindenkép nézhető kategoria :)
valamint elég furcsának tartottam hogy a főszereplő low budget ryan reynolds a nyomozo mark wahlberg hasonmás :D

na nézz oda most látom a tesoja mark wahlbergnek ^^

This post was edited by palacsinta on Aug 25 2009 06:04am
Member
Aug 25 2009 06:05am
G. I. Joe

nekem tetszett annyi volt benne a szar h camos volt és itthon néztem meg.
Member
Gold: 13.37
Aug 25 2009 06:06am
Quote (palacsinta @ Tue, 25 Aug 2009, 14:03)
Dead Silence [2007]

A Fűrész sorozat alkotói ismét egy friss, mozgalmas és kellően véres horrorfilmmel lepték meg a nézőket!
Minden városhoz kötődnek legendák, s nincs ez másként Ravens Fair-rel sem. Az idősebb helyi lakosok még jól emlékeznek Mary Shaw-ra, a hasbeszélő mutatványosra, akit a városlakók azzal gyanúsítottak meg a '40-es években, hogy elrabolt egy fiút, aki csalónak nevezte az egyik fellépésén.
A feldühödött tömeg szörnyű bosszút állt a szerencsétlen nőn: kivágták a nyelvét, megölték, majd "gyermekeivel", a fából faragott bábuival együtt temették el.
A következő években borzalmas gyilkosságok egész sora borzolta a kedélyeket a városkában - valaki sorra gyilkolta azokat, akiknek közük volt Mary Shaw meglincseléséhez...
Napjainkban, távol elátkozott szülővárosuktól él egy fiatal házaspár, Jamie és Lisa. Egy napon azonban Jamie holtan találja feleségét a lakásban és felbukkan az eltemetett fababák egyike is. Jamie úgy dönt, hogy visszatér Ravens Fair-be, hogy nyomára bukkanjon a gyilkosnak. A nagy kérdés csak az, hogy van-e esélye egy szellem ellen...

nem is volt rossz, bár  olykor elröhögtem magam, mindenkép nézhető kategoria :)
valamint elég furcsának tartottam hogy a főszereplő  low budget  ryan reynolds a nyomozo mark wahlberg hasonmás :D

na nézz oda most látom a tesoja  mark wahlbergnek ^^

valóban nem volt rossz, a bábuk parák voltak, inkább amolyan egyszernézős film
Member
Gold: 279.00
Aug 25 2009 07:18am
The Reader(2008)

7.7/10 ~33k votes (bar ez nem mervado)

Code
A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb nő, Hanna segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük.
Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnből olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erősödő kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltűnésével. Amikor nyolc évvel később a joghallgató Michael megfigyelőként részt vesz náci háborús bűnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nő múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz.
A felolvasó az igazság, küzdelem, és a megbékélés története, mely azt mutatja be, hogyan tud egyik generáció megbirkózni egy másik bűneivel.
forras: port.hu

Erdekes film, batran ajanlom azoknak, akik egy kicsit igenyesebb filmeket is neznek. :)

This post was edited by ecneB on Aug 25 2009 07:19am
Member
Gold: 4.20
Aug 25 2009 07:20am
Quote (ecneB @ Tue, 25 Aug 2009, 15:18)
The Reader(2008)

http://www.legalmoviesdownloads.com/still-frames-movie-pictures/the-reader/the-reader-box-cover-poster.jpg

7.7/10  ~33k votes (bar ez nem mervado)

Code
A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb nő, Hanna segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük.
Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnből olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erősödő kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltűnésével. Amikor nyolc évvel később a joghallgató Michael megfigyelőként részt vesz náci háborús bűnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nő múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz.
A felolvasó az igazság, küzdelem, és a megbékélés története, mely azt mutatja be, hogyan tud egyik generáció megbirkózni egy másik bűneivel.
forras: port.hu

http://www.youtube.com/watch?v=8tCqSm4Phug

Erdekes film, batran ajanlom azoknak, akik egy kicsit igenyesebb filmeket is neznek. :)

a kis milf fetises :D ez akkor nekem is biztos bejon ^^
Member
Aug 27 2009 03:50am
The Informers

http://www.imdb.com/title/tt0865554/

Egy rockbanda és családjuk/környezetük zűrös napjait mutatja be röviden
érdekes személyiségek vannak benne, és nem utolso sorban orbaszája kurnak , de sztem ez senkit nem fog zavarni ^^

Member
Gold: 5,588.38
Aug 28 2009 11:51am
Antichrist (2009)
senkinek sem ajánlom
Go Back To Magyar Topic List
Prev11311321331341351650Next
Add Reply New Topic New Poll