Quote (SnoopDogg @ Sep 21 2013 08:10pm)
amúgy 100k nevetséges
ha csak feltételezzük, hogy a 2 barátom börtönbe kerülhetne 5-8évre ha köpne a "spanjuk"
mi az a 100,000ft
ja hát ilyet is beleszámolsz hogy 5-8 év börtön
én csak azt hogy pl megfigyelem egy hétig mikor jön megy hányan laknak ott és kik és hogyan mikor mi van nyitva és hol
aztán a legalkalmasabb pillanatban lecsapsz
amugy én már azon is gondolkodtam, hogy pl elmegyek baranya megyébe és ott megfigyelek vmi házat, ugy ahogy leirtam és kifosztom, elhozom onnan az értékeket, ha kell vagy vannak megölöm őket
mert most komolyan.. ha maszkban mész, kesztyűvel, stb mi a fene kötné hozzád a bűntényt?!?!? pont hozzád, jónás bélához székesfehérvárra????!?!?!? a rendőrök is mindig ilyen haragos meg szomszéd meg ilyeneket keresnek
de egyébként meg ha megharapna a kutya (?) és ott lenne a vérem, dns minden.. akkor is mire mennek vele.. hogyan kötik azt hozzá (hogyan vesznek elő pont engem) még kórházban is ha vannak leleteim ahol az szerepel (fejér megyeiben) hogyan vesznek elő pont engem - hacsak nincs erre is valami kereső ... de ha nem harap meg a kutya és nincs dns se semmi akkor meg csak annyit tudnak h erös testalkatu 180cm férfi (ha van vmi kamera).. na azzal sokra mennek
This post was edited by Senee on Sep 21 2013 02:17pm