d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev1130131132133134397Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Warn: 60%
Oct 4 2008 08:25am
Egy programozó (ex)feleségének naplója

Augusztus 16.

Ma megismerkedtem Gyulával. Gyönyörű, vibráló zöld szeme van. Azt mondta programozó. Az jó. Én imádom a programokat. Egyik buliból a másikba. Bárcsak összejönnénk!

Augusztus 21.

Összejöttünk. Nagyon romantikus volt. Napfény, vízesés, szomját oltó szarvas, s mindez az egérpadon volt, amire feküdtünk. Közben a derekamat egy kicsit nyomta a monitor, de amikor a Gyula megmondta, hogy 14 colos, akkor arra gondoltam, hogy inkább kivárom a végét.

Szegény Gyulám eléggé suta. Mikor kérdeztem, hogy mit keres olyan sokáig, azt mondta, hogy az inputot. Mikor megtalálta, hogy legközelebb könnyebben menjen, alkoholos filccel a hasamra írta: click here. Remélem, hogy nem valami disznóság!

Szeptember 2.

Imádom Gyulát! Különösen azt szeretem benne, hogy pislogás nélkülképes végignézni egy egész Híradót. Azt mondta, hogy ha igazán szeretem, akkor levágatom a hajamat. Levágattam. Most már szerelmünk legszebb pillanataiban is látja a fülem alatt a monitort. Sajnos ezekben a pillanatokban Gyula rendszerint lefagy. Engem idegesít.

Október 14.

Ma összeházasodtunk. Eljött a Gyula összes barátja, mind programozó. Ennyi szemüveget csak az OFOTÉRT kirakatában láttam. Kicsit kínos volt, hogy amikor alá kellett volna írni az anyakönyvet Gyuláról kiderült, hogy nem tud kézzel írni. Még szerencse, hogy a szomszéd szobában volt egy billentyűzet, hamar odakanyarította: Zsül. Így szokta aláírni az emiljeit.

A nászéjszakáról a Gyula később úgy nyilatkozott, hogy ez volt az életének a legmámorosabb éjszakája. Ugyanis végre sikerült interneten keresztül bejutnia a Columbia Egyetem egyik titkos könyvtárába.

Október 16.

A mézesheteket Amerika fölött töltöttük. Gyula nagyon kedves. Minden nap megmutatja egyenes adásban a műholdképen, hogy milyen az idő Amerikában. Tudtad, hogy most Wisconsinban 13 celsius fok van? Hát nem tudtam. Nagyon izgalmasak a mézeshetek.

November 4.

Unatkozom. Vettem egy papagájt. Van kivel beszélgetnem.

November 11.

Ma megpróbáltam felhívni Gyula figyelmét rám! Vettem egy nagy levegőt és fekete csipke bugyiban egy vízilóbőr korbáccsal a kezemben a képernyő elé álltam. Láttam, hogy észrevett, mert pislogott egyet. Elmosolyodott és még meg is simogatott:

- Na jól van - mondta - megmutatom neked a Szado-mazó kislányok piknikje című honlapot!

December 2.

Ma váratlanul áramszünet volt. Hurrá!! Gyula kedvesen simogatott gyertyafény mellett. Piciket harapott a fülembe és halkan suttogta:

- Kérhetek tőled valami szokatlant?

Boldogan bólintottam, négy és fél órán keresztül tekertem neki a dinamót.

December 13.

Már beszélnem sem kell. A papagáj állandóan csacsog, Gyula meg rendületlenül felel neki: - Igen, szívem!

Január 4.

Kezd elegem lenni Gyulából. Egy utolsó kísérletet teszek. Egy óriás plakáton láttam, hogy egy nő hátára tetőcserepek vannak festve. Vásároltam egy csomó festéket és fél nap alatt egy komplett billentyűzetet festettem magamra. Gondosan ráírtam mindent. Control, tab, alt, delete, shift, stb.

Gyula mosolygott. A control+alt+dellel törölte a programot és visszaült a saját gépéhez. Betelt nálam a winchester. Ez vért kíván. Betelt nálam a pohár!

Január 5.

Éva barátnőm - a férje szintén komputeridióta - kioktatott. Rettenetes gyilkosságra készülök. Beállítottam hajnali fél négyre a vekkert. Csendben bekapcsolom majd Gyula számítógépét és gondosan begépelem: format C. Ha-ha, ha-ha. Ezzel az a hülye masina majd mindent elfelejt.

Január 6.

Fél négykor keltem, de Gyula természetesen ott ült a gép előtt. Az ágyamba dugtam a papagájt, felöltöztem és elhagytam Gyulát.

12 éve nem láttam Gyulát. Azóta Istvánnal élek. Ő nem programozó. Rendszergazda. Szükségem van tehát a fekete csipke bugyira és a víziló korbácsra. Elhozom őket Gyulától. Szerencsére a zárat nem cserélte le, s már az előszobából hallottam, hogy a papagáj szüntelenül fecseg, Gyula pedig mondja neki: - Igen, szívem.
Banned
Warn: 60%
Oct 4 2008 08:33am

Kolompárék építési naplója

Régi poén, de érdemes végigolvasni!

Augusztus 30.

Házat akarunk építeni, de sajnos nincs pénzünk. Majd
csak összedobjuk valahogy.

Szeptember 1.

Elhíreszteltük a rokonságban, hogy dédapánk 14
méter hosszan, 6 méter szélesen és 3 méter mélyen
kincset ásott el. Így aztán 3 nap alatt elkészült a
ház alapja.

Szeptember 22.

A ház már alá van pincézve, viszont a Tüzép-ről
napokkal ezelőtt nagy mennyiségű tégla tűnt el. Azért
a biztonság kedvéért ráírtuk a mi tégláinkra, hogy
Fizetve

Október 1.

A ház már áll. Az ácsok is remekül dolgoztak, de a
belső munkák még hátra vannak. Ma este eldöntjük, hogy
ki és mit fog nekünk felajánlani a házhoz. Ez azért
szép tőlük, sírva is fakadtunk.

Október 5.

Öcsémmel úgy döntöttünk, hogy vendégségbe megyünk.
De nem volt otthon senki. Ezt nem hiszem el! Mondtam
öcsémnek, hogy adjon egy pofont. Úgy megütött, hogy
tokostul kivittem az ajtót. Haza is hoztuk.

Október 8.

Az öcskössel körülnéztünk a környéken. Délután
felé megszomjaztam. Be is csöngettem az egyik házba.
Azt mondták a függöny mögül, hogy igyak a kerti
csapból. A csap nehezen működött, ezért hazahoztam. A
30 méteres vízvezetékkel együtt. Otthon vettem csak
észre, hogy a vezeték végén bojler is van. Viszont a
bojlerhez egy kád is tartozott, amiben egy gyönyörű nő
fürdött. Ennek furcsa módon a feleségem örült a
legjobban. Holnap az asszonyt orvoshoz viszem.

Október 10.

Az éjjel nagy vihar tombolt. De akkora, hogy a
szomszéd összes cserepét a mi tetőnkre fújta át. Éppen
illett rá.

Október 12.

Tegnap megünnepeltük, hogy eddig saját erőnkből
hoztuk össze a házat. Egy étteremben mulattunk. Az
öcskös úgy berúgott, hogy padlót fogott. Azt is
hazahoztuk.

Október 20.

Nagyon szép kovácsoltvas kaput láttunk. Becsöngettem.
Kiszóltak: szabad!
Haza is hoztuk.

Október 24.

Unokabátyám, Kálmán bolondul a téli sportokért. A
minap fölvett egy hátizsákot, fejére sísapkát húzott,
és kezében egy jégcsákánnyal betoppant az OTP-be, ahol
magához kérette az egész bevételt. Legutóbb
Sopronkőhidáról írt levelet, melyben közölte velünk,
hogy itt áll Európa Kapujában, de sajnos belülről.
Kért babakrémet, hajolajat, bőrápoló kenőcsöt és
szemceruzát. Kár hogy bent van, mert nagyon
hiányzik az építkezésnél. Főként a keze.

Január 4.

Öcsém Balatonföldváron sétálgatott az egyik villa
szobájában. Egyszer csak előugrott egy kutya, és
megkergette, mire ő fejest ugrott a medencébe. A
medence tele volt száraz falevéllel. A fejestől az
öcsém 10 centivel rövidebb lett. Most behúzott nyakkal
közlekedik, ettől úgy néz ki, mint egy teknősbéka. Az
esettől olyan dühös lett, hogy hazahozta a medencét.
Hogy eltüntesse a nyomokat, megette a kutyát. Így
mindenki jól járt, és a káposzta is megmaradt.

Január 7.

Hatalmas dörrenésre ébredtünk. Valaki a kerítésen
keresztül bedobott 6 db komplett ablakot. De az is
lehet, hogy maguktól repültek be, mert az ablakoknak 2
szárnya volt.

Január 11.

Találtunk egy megbízható villanyszerelőt, aki a mi
fogyasztásunkat rá tudja kötni a szomszéd
villanyórájára. Most neki pörög. Kész főnyeremény.

Február 15.

Lakásügyben a szerveknél annyit kilincseltem, hogy
mindegyik a kezemben maradt. Így aztán lassan
összeállt a ház.

Február 16.

Este becsöngetett a jó szomszéd. Áthozta a Satelit
antennáját és a nagyképernyős Sony televízióját. Azt
mondta: Használják egészséggel! A bíróságon ezt a
tényt tagadta.

Február 24.

Öcsém késő este jött haza egy komplett
hálószobabútorral. Azt mondta, hogy az utcán találta,
és biztos valaki véletlenül húzta ki a zsebéből, a
zsebkendőjével együtt. Csak neki lehet ilyen
szerencséje!

Február 25.

Öcsém részt vett egy délutáni futóversenyen. Ő
szaladt elöl, hóna alatt egy padlószőnyeggel. Az
áruház dolgozói csúnyán lemaradtak. Azért mit tesz az
állandó edzés!

Február 26.

Megtartottuk a házavatót. A társaság jól érezte magát.
A vendégek éjfél felé távoztak. Kora reggel vettük
észre, hogy hiányzik a bejárati ajtó, 70 méter
elektromos vezeték, 12 kapcsoló, a WC csésze, 7
négyzetméter válaszfal és a cserépkályha. De nincs
baj, mert holnap mi is házavatóra megyünk!
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Oct 4 2008 08:33am
Quote (WoeToYouOhEarthAndSea @ Sat, 4 Oct 2008, 15:25)
Egy programozó (ex)feleségének naplója

Augusztus 16.

Ma megismerkedtem Gyulával. Gyönyörű, vibráló zöld szeme van. Azt mondta programozó. Az jó. Én imádom a programokat. Egyik buliból a másikba. Bárcsak összejönnénk!

Augusztus 21.

Összejöttünk. Nagyon romantikus volt. Napfény, vízesés, szomját oltó szarvas, s mindez az egérpadon volt, amire feküdtünk. Közben a derekamat egy kicsit nyomta a monitor, de amikor a Gyula megmondta, hogy 14 colos, akkor arra gondoltam, hogy inkább kivárom a végét.

Szegény Gyulám eléggé suta. Mikor kérdeztem, hogy mit keres olyan sokáig, azt mondta, hogy az inputot. Mikor megtalálta, hogy legközelebb könnyebben menjen, alkoholos filccel a hasamra írta: click here. Remélem, hogy nem valami disznóság!

Szeptember 2.

Imádom Gyulát! Különösen azt szeretem benne, hogy pislogás nélkülképes végignézni egy egész Híradót. Azt mondta, hogy ha igazán szeretem, akkor levágatom a hajamat. Levágattam. Most már szerelmünk legszebb pillanataiban is látja a fülem alatt a monitort. Sajnos ezekben a pillanatokban Gyula rendszerint lefagy. Engem idegesít.

Október 14.

Ma összeházasodtunk. Eljött a Gyula összes barátja, mind programozó. Ennyi szemüveget csak az OFOTÉRT kirakatában láttam. Kicsit kínos volt, hogy amikor alá kellett volna írni az anyakönyvet Gyuláról kiderült, hogy nem tud kézzel írni. Még szerencse, hogy a szomszéd szobában volt egy billentyűzet, hamar odakanyarította: Zsül. Így szokta aláírni az emiljeit.

A nászéjszakáról a Gyula később úgy nyilatkozott, hogy ez volt az életének a legmámorosabb éjszakája. Ugyanis végre sikerült interneten keresztül bejutnia a Columbia Egyetem egyik titkos könyvtárába.

Október 16.

A mézesheteket Amerika fölött töltöttük. Gyula nagyon kedves. Minden nap megmutatja egyenes adásban a műholdképen, hogy milyen az idő Amerikában. Tudtad, hogy most Wisconsinban 13 celsius fok van? Hát nem tudtam. Nagyon izgalmasak a mézeshetek.

November 4.

Unatkozom. Vettem egy papagájt. Van kivel beszélgetnem.

November 11.

Ma megpróbáltam felhívni Gyula figyelmét rám! Vettem egy nagy levegőt és fekete csipke bugyiban egy vízilóbőr korbáccsal a kezemben a képernyő elé álltam. Láttam, hogy észrevett, mert pislogott egyet. Elmosolyodott és még meg is simogatott:

- Na jól van - mondta - megmutatom neked a Szado-mazó kislányok piknikje című honlapot!

December 2.

Ma váratlanul áramszünet volt. Hurrá!! Gyula kedvesen simogatott gyertyafény mellett. Piciket harapott a fülembe és halkan suttogta:

- Kérhetek tőled valami szokatlant?

Boldogan bólintottam, négy és fél órán keresztül tekertem neki a dinamót.

December 13.

Már beszélnem sem kell. A papagáj állandóan csacsog, Gyula meg rendületlenül felel neki: - Igen, szívem!

Január 4.

Kezd elegem lenni Gyulából. Egy utolsó kísérletet teszek. Egy óriás plakáton láttam, hogy egy nő hátára tetőcserepek vannak festve. Vásároltam egy csomó festéket és fél nap alatt egy komplett billentyűzetet festettem magamra. Gondosan ráírtam mindent. Control, tab, alt, delete, shift, stb.

Gyula mosolygott. A control+alt+dellel törölte a programot és visszaült a saját gépéhez. Betelt nálam a winchester. Ez vért kíván. Betelt nálam a pohár!

Január 5.

Éva barátnőm - a férje szintén komputeridióta - kioktatott. Rettenetes gyilkosságra készülök. Beállítottam hajnali fél négyre a vekkert. Csendben bekapcsolom majd Gyula számítógépét és gondosan begépelem: format C. Ha-ha, ha-ha. Ezzel az a hülye masina majd mindent elfelejt.

Január 6.

Fél négykor keltem, de Gyula természetesen ott ült a gép előtt. Az ágyamba dugtam a papagájt, felöltöztem és elhagytam Gyulát.

12 éve nem láttam Gyulát. Azóta Istvánnal élek. Ő nem programozó. Rendszergazda. Szükségem van tehát a fekete csipke bugyira és a víziló korbácsra. Elhozom őket Gyulától. Szerencsére a zárat nem cserélte le, s már az előszobából hallottam, hogy a papagáj szüntelenül fecseg, Gyula pedig mondja neki: - Igen, szívem.

wow biggrin.gif

Member
Oct 11 2008 08:26am
- Mi van az emo gyerek tortájára írva?
- Depi Birthday!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 13 2008 01:17pm
Quote (*varti @ Sat, Oct 11 2008, 02:26pm)
- Mi van az emo gyerek tortájára írva?
- Depi Birthday!

biggrin.gif
Member
Gold: 45.00
Oct 14 2008 02:07am
Quote (Davidd106 @ Wed, 1 Oct 2008, 17:25)
10 oldspice-ból kivonunk 2 oldspicet az hány oldspice?

az oldspice mindig HAT!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanárnõ alsó osztályban tanít, kérdezgeti a gyerekeket:
-Mi az? Az erdõben él, négy lába van, és barna.
Juliska jelentkezik, a tanárnõ felszólítja:
-Õzike!
-Jó elgondolás, de én a medvére gondoltam. - mondja a tanárnõ.
Következõ kédést is felteszi a tanárnõ:
-Gyerekek mi az, aminek 4 lába van, rovarokat eszik, és hosszú farka van?
Tomika jeletkezik, tanárnõ felszólítja:
-Gyík!
-Jó elgondolás, de én a hangyászra gondoltam.
Pistike megunja a dolgot, és felszólal:
-Tanárnõ mi az amit ha a szájába vesz akkor kemény, és amikor kicsit késõbb kiveszi, akkor meg ragadós és puha?
A tanárnõ odamegy, egy hatalmasat lekever Pistikének, majd Pistike megszólal:
-Jó elgondolás, de én a rágógumira gondoltam.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A 10 éves kisfiú az édesapjával sétál. Egyszer csak egy piros lámpás ház elé érnek, ahol erõsen kifestett lányokat látnak.
A gyerek megkérdezi:
- Apu! Milyen ház ez?
Az apa nem tudja hirtelen, mit mondjon, nem akar hazudni, mire nagy nehezen kitalál valamit:
- Ez egy kupleráj. Tudod, itt hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért.

A kisfiú tudomásul veszi. Hazamennek, a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság, hogy milyen örömöt kaphat.
Összeszedi minden zsebpénzét, elmegy a kuplerájba. Ott a madam elé kiteszi az összes zsebpénzét, és azt mondja:
- Örömöt szeretnék!

A madam ránéz, hát gondolja, azért mégsem kellene a kisfiút még beavatni, hát süt neki palacsintát.
Miután végzett a kisfiú, hazamegy. Otthon kérdezi az apja:
- Hol voltál, kisfiam?
- A kuplerájban voltam.
Az apának hatalmasra nyílnak a szemei:
- És milyen volt?
- Hát, kilencet bírtam, a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Mit mondott Kőmíves Kelemen:
-Asszony kell a házba!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moricka és az apja beszélget az apja mondja neki
-Móricka már nagy fiu vagy itt az ideje h beavassunk a sexbe itt egy 10000 ftos menj el egy kurvához és bazd meg
1 óra mulva móricka vidáman jön vissza kezében lobogtat egy 5000 est
mi történt fiam h megmaradt a pénz mire költötted mondja az apja
elmentem kurvázni találkoztam a nagyival mondtam neki hova megyek aztmondta ő féláron is beavat
FIAM te megbasztad anyámat
te is az enyémet

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mi az 100 szeme van mégse lát?
50 vak

ez üt tongue.gif
Member
Gold: 7,249.99
Oct 14 2008 02:57am
Föld: Képzeld, Homo Sapienst kaptam
Mars: Ne aggódj, hamar elmúlik
Member
Gold: 1,080.60
Oct 20 2008 01:02pm
MATEKMESE

Élt egyszer, a komplex számokon túl, a végtelenen innen, egy nagy sötét koordinátarendszer közepében egy ősz, öreg háromszög. Nem volt egyebe, mint 3 daliás szöge: Alfandrás, Bétamás és Gammatyi.

Egyszer, amikor érezte ± nullára redukálásának idejét, így szólt:

Kedves szögeim! Menjetek számegyenest látni! és csomagolt nekik hamubasült logaritmust, majd elbúcsúzott tőlük. Ők fejükbe nyomták hatványkitevőjüket, és elindultak. Este, amikor elfáradtak, leheveredtek egy nagy, terebélyes egyenlet alá. Hallgatták a köbgyökök csicsergését, a tangensek üvöltését, s közben egykedvűen integráltak.

Egyszer az egyik gyökjel alól elébük toppant egy kis piros sapkás cosinus és hamubasült logaritmust kért tőlük. Ők azonban nem adtak neki.

Erre a kis piros sapkás cosinus előrántotta törtvonalát és pi.gif (844 bytes)-vel osztotta Alfandrást. Bétamás és Gammatyi sem volt rest, rögtön rátámadtak. A cosinus ijedtében 180 fokossá vált, nullára redukálódott és menekülni próbált. Alfandrás üldözőbe vette. Szaladtak árkon-bokron, poliédereken keresztül míg egy sötéten dőltsíkú koordinátarendszerbe érkeztek. Ennek közepén egy kacsalábon forgó emeletes tört írt le hatalmas köríveket. A cosinus elszántan felugrott, Alfandrás utána. Kergette őt a számlálóba, a nevezőbe, benézett minden gyökjel alá, kinyitott minden zárójelet. Gyönyörű megoldóképletek és bíborbársony függvények között futott tovább. Egyszer csak, amikor az egyik tágas megoldóképletbe bepillantott, egy megkötözött polinomot látott. Gyorsan kiemelte a gyökjel alól, s normál alakra hozta. Ekkor az öreg polinom így szólt:

Kedves megmentőim, Alfandrás, Bétamás és Gammatyi! Megmentettétek az életemet, én hálából nektek adom feleségül három leányomat: Amáliát, Beátát és Cecíliát.

Hetedhét perióduson keresztül tartott a lakodalom, ezalatt folyt az osztás, szorzás Hencidától Boncidáig, Boncidától Hencidáig, míg a fiatalok közös nevezőre nem jutottak. Ezután létrehozták legkisebb közös többszörösüket és még ma is élnek, ha közben ki nem vonták őket...

-------------

a kiemelt résznél hangosan felröhögtem:D nekem tetszett
Member
Gold: 4.20
Oct 20 2008 01:04pm
Quote (farki @ Mon, 20 Oct 2008, 21:02)
MATEKMESE

Élt egyszer, a komplex számokon túl, a végtelenen innen, egy nagy sötét koordinátarendszer közepében egy ősz, öreg háromszög. Nem volt egyebe, mint 3 daliás szöge: Alfandrás, Bétamás és Gammatyi.

Kedves szögeim! Menjetek számegyenest látni! és csomagolt nekik hamubasült logaritmust, majd elbúcsúzott tőlük. Ők fejükbe nyomták hatványkitevőjüket, és elindultak. Este, amikor elfáradtak, leheveredtek egy nagy, terebélyes egyenlet alá. Hallgatták a köbgyökök csicsergését, a tangensek üvöltését, s közben egykedvűen integráltak.

Egyszer az egyik gyökjel alól elébük toppant egy kis piros sapkás cosinus és hamubasült logaritmust kért tőlük. Ők azonban nem adtak neki.

Erre a kis piros sapkás cosinus előrántotta törtvonalát és pi.gif (844 bytes)-vel osztotta Alfandrást. Bétamás és Gammatyi sem volt rest, rögtön rátámadtak. A cosinus ijedtében 180 fokossá vált, nullára redukálódott és menekülni próbált. Alfandrás üldözőbe vette. Szaladtak árkon-bokron, poliédereken keresztül míg egy sötéten dőltsíkú koordinátarendszerbe érkeztek. Ennek közepén egy kacsalábon forgó emeletes tört írt le hatalmas köríveket. A cosinus elszántan felugrott, Alfandrás utána. Kergette őt a számlálóba, a nevezőbe, benézett minden gyökjel alá, kinyitott minden zárójelet. Gyönyörű megoldóképletek és bíborbársony függvények között futott tovább. Egyszer csak, amikor az egyik tágas megoldóképletbe bepillantott, egy megkötözött polinomot látott. Gyorsan kiemelte a gyökjel alól, s normál alakra hozta. Ekkor az öreg polinom így szólt:

Kedves megmentőim, Alfandrás, Bétamás és Gammatyi! Megmentettétek az életemet, én hálából nektek adom feleségül három leányomat: Amáliát, Beátát és Cecíliát.

Hetedhét perióduson keresztül tartott a lakodalom, ezalatt folyt az osztás, szorzás Hencidától Boncidáig, Boncidától Hencidáig, míg a fiatalok közös nevezőre nem jutottak. Ezután létrehozták legkisebb közös többszörösüket és még ma is élnek, ha közben ki nem vonták őket...

-------------

legkisebb kozos tobbszorosuknel nevettem biggrin.gif
Member
Gold: 0.71
Oct 20 2008 01:07pm
Quote (farki @ Mon, 20 Oct 2008, 21:02)
MATEKMESE

-------------

elelveztem mikozben olvastam !
Go Back To Magyar Topic List
Prev1130131132133134397Next
Add Reply New Topic New Poll