d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Official Hearthstone: Heroes Of Warcraft Topic
Prev1130813091310131113121363Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Dec 7 2016 12:20pm
Quote (Senee @ Dec 7 2016 05:16pm)
elkezdtem pirát warrizni

vicces nézni ahogy vergődnek a gólemekkel

Nem tudom melyik a cancerebb
Miota kijott a kieg rengeteg streamet neztem es ugy dontottam h nem fogok belebaszni tobb penzt ebbe a fos jatekba
Member
Gold: 27,943.00
Dec 7 2016 01:19pm
Quote (llllllllllll @ 7 Dec 2016 19:20)
Miota kijott a kieg rengeteg streamet neztem es ugy dontottam h nem fogok belebaszni tobb penzt ebbe a fos jatekba

mindig az, ami epp countereli, amit jatszol
Member
Dec 7 2016 04:49pm
Quote (llllllllllll @ Dec 7 2016 08:20pm)

this

A karazanra meg eppen kifarmoltam a goldot de az utolso szarnyat meg meg se csinaltam annyira egy hulladek a meta. Igazabol nekem amugyis ott ert veget a jatek hogy bevezettek a standardod+nerfeltek a molten giantet azota csak a nyomorekoskodas megy :( Streamen amugy szoktam meg nezni mert az fun + krippo videoit mai napig megnezem de mar nincs lelkierom ehhez a jatekhoz.
Member
Gold: 343.00
Dec 8 2016 12:51am
holnap szabin leszek
3 nap alatt lemegyek legendbe

béta óta tolom én béta és még nem voltam legend
5ösöm lett a lottón szal hazafele veszek belőle leszarom meg w/e tablettát és mehet a facewarri

sajnos a skandin lett ötösöm megint amin hetet kellene eltalálni
xD
Member
Gold: 14,569.00
Dec 8 2016 03:22am
Quote (llllllllllll @ Dec 7 2016 06:20pm)

Quote (DukeFrostler @ Dec 7 2016 10:49pm)
this

A karazanra meg eppen kifarmoltam a goldot de az utolso szarnyat meg meg se csinaltam annyira egy hulladek a meta. Igazabol nekem amugyis ott ert veget a jatek hogy bevezettek a standardod+nerfeltek a molten giantet azota csak a nyomorekoskodas megy :( Streamen amugy szoktam meg nezni mert az fun + krippo videoit mai napig megnezem de mar nincs lelkierom ehhez a jatekhoz.

True, en vartam a standardot, hogy vegre eltunjon a titokpala a picsaba, de valoban rosszat tett a jateknak, konkretan elvette a jatek sokfeleseget, teljesen autistic mode ez mar hogy 3 patch ota osszesen 5 jatszhato deck van. De ahogy megszoktuk a blizzard csak a fogyatekosokra gondol
Arena viszont egesz elvezheto lett (legalabbis ugy tunik), nincs mar annyira telefosva magekkel
Member
Dec 8 2016 05:29am
Mondjuk ez is vicc h felevente bele kellene baszni ~50kt a jatekba h "elvezni" tudd (vagy farmolhatod a goldot 0-24), kulonben mehetsz a magma rager szintu lapjaiddal az uj meta deckek ellen, amikhez annyi iq kell mint a zoo lockhoz

Ez a pirate warrior is mi bazdmeg
Most mar nem op a zoo, ugyhogy kellett egy full retard autopilot deck amivel csak ki kell jatszani minden lapot amire van manad, aztan harom korig utni az ellenfel fejet es win
#cardgame
#strategy
#diversity
Member
Gold: 27,943.00
Dec 8 2016 08:49am
Quote (mynameismethos @ 8 Dec 2016 10:22)
True, en vartam a standardot, hogy vegre eltunjon a titokpala a picsaba, de valoban rosszat tett a jateknak, konkretan elvette a jatek sokfeleseget, teljesen autistic mode ez mar hogy 3 patch ota osszesen 5 jatszhato deck van. De ahogy megszoktuk a blizzard csak a fogyatekosokra gondol
Arena viszont egesz elvezheto lett (legalabbis ugy tunik), nincs mar annyira telefosva magekkel

mer wildban tobb van?

nem hinnem, ha alapbol tobb jatszhato is lenne, akkor is otthagyja a picsaba mindenki az osszeset es csak azokkal tolja, ami epp FOTM

nem nagyon ertem, mit sir itt mindenki, ennel a kiegnel nem emlekszem, hogy lett-e volna mar jobb, mar csak a ko-papir-ollo design miatt is

nincs egy olyan deck, mint a ferges midrange saman meg a secret pala, amivel MINDENT szetversz, hanem alapbol van egy archetipus, ami countereli a deckedet

eleg megnezni, milyen siras volt eleinte, hogy uristen jade druid op op, most meg alig jatszanak vele, mert mindenki pirate warriorozik, amitol helybol kikap, mint a szar
Member
Dec 8 2016 09:59am
Quote (bajcli @ Dec 8 2016 04:49pm)
mer wildban tobb van?

nem hinnem, ha alapbol tobb jatszhato is lenne, akkor is otthagyja a picsaba mindenki az osszeset es csak azokkal tolja, ami epp FOTM

nem nagyon ertem, mit sir itt mindenki, ennel a kiegnel nem emlekszem, hogy lett-e volna mar jobb, mar csak a ko-papir-ollo design miatt is

nincs egy olyan deck, mint a ferges midrange saman meg a secret pala, amivel MINDENT szetversz, hanem alapbol van egy archetipus, ami countereli a deckedet

eleg megnezni, milyen siras volt eleinte, hogy uristen jade druid op op, most meg alig jatszanak vele, mert mindenki pirate warriorozik, amitol helybol kikap, mint a szar

En konkreatan azert sirok mert 2000 gamem van handlockal es demonlockal mert en csak azt szerettem jatszani. Az uj lapok valoban valtozatosak es kellettek a hsnek mind mondtam nezni mai napig minden nap szoktam de mar nincs olyan deck amivel szivesen jatszanek (es sikerelmenyem is lenne) :c

Rougeot is eleg sokat toltam de a blade flurry nerf azt is megolte kb a rouge mar nem is rouge teljesen elvesztette az identitasat nem hasznal weapont egy foskupac lett az egesz q.q
Member
Gold: 14,569.00
Dec 8 2016 12:56pm
Quote (bajcli @ Dec 8 2016 02:49pm)
mer wildban tobb van?

nem tudom nem nyúltam még wildhoz
kicsit szarul fogalmaztam, én konkrétan az előző 2 patchet flamelem (mivel a játszható deckek száma kb tizedére csökkent, elcsépelt sámánfaszrángatás etc), az, hogy a mostan ranked helyzet miatt seggfájdalmaim vannak, remélhetőleg változni fog. logikusan nézve azért baszatja a pirate warriort mindenki mert gyorsan lehet vele haladni, és most az a szempont hónap elején. aztán úgyis kitalálnak rá majd 1-2 countert, bár kétlem hogy upper tier2-n egy ideig lejjebb kerülne
engem amúgy se nagyon érint az egész, mivel 95%ban arénázok. ami miatt kicsit okádok viszont, hogy kb 1 éve elkezdtem aktívan versenyezni, és ez többek között azért maradt abba mert játszhatatlanul unalmas lett a játék (karazhan-yogg nerf patch), és nem nyújtott az se sikerélményt ha nyertem. de hátha majd ez a peccs elhozza a dream verseny metát
Member
Dec 8 2016 07:27pm
Pro tip: maly rouge

Mindent ver a jelenlegi metaban.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1130813091310131113121363Next
Add Reply New Topic New Poll