Quote (bajcli @ Dec 8 2016 02:49pm)
mer wildban tobb van?
nem hinnem, ha alapbol tobb jatszhato is lenne, akkor is otthagyja a picsaba mindenki az osszeset es csak azokkal tolja, ami epp FOTM
nem nagyon ertem, mit sir itt mindenki, ennel a kiegnel nem emlekszem, hogy lett-e volna mar jobb, mar csak a ko-papir-ollo design miatt is
nincs egy olyan deck, mint a ferges midrange saman meg a secret pala, amivel MINDENT szetversz, hanem alapbol van egy archetipus, ami countereli a deckedet
eleg megnezni, milyen siras volt eleinte, hogy uristen jade druid op op, most meg alig jatszanak vele, mert mindenki pirate warriorozik, amitol helybol kikap, mint a szar
nem tudom nem nyúltam még wildhoz
kicsit szarul fogalmaztam, én konkrétan az előző 2 patchet flamelem (mivel a játszható deckek száma kb tizedére csökkent, elcsépelt sámánfaszrángatás etc), az, hogy a mostan ranked helyzet miatt seggfájdalmaim vannak, remélhetőleg változni fog. logikusan nézve azért baszatja a pirate warriort mindenki mert gyorsan lehet vele haladni, és most az a szempont hónap elején. aztán úgyis kitalálnak rá majd 1-2 countert, bár kétlem hogy upper tier2-n egy ideig lejjebb kerülne
engem amúgy se nagyon érint az egész, mivel 95%ban arénázok. ami miatt kicsit okádok viszont, hogy kb 1 éve elkezdtem aktívan versenyezni, és ez többek között azért maradt abba mert játszhatatlanul unalmas lett a játék (karazhan-yogg nerf patch), és nem nyújtott az se sikerélményt ha nyertem. de hátha majd ez a peccs elhozza a dream verseny metát