Quote (Senee @ 13 Apr 2012 21:02)
Indítottam egy huntert és csak fehér/szürke tárgyakat fogok használni, úgy megyek el ameddig tudok!
Kaptam questet, WANTED: James Clark és megálltam, elolvastam, mert le kell vágnom a fejét és mégis, ugyan mit követett el ez az ember akit szintén anya szült, aki szintén volt csecsemő, ártatlan gyermek.. vajon miért lett belőle gyújtogató, betörő, rabló és gyilkos :S
És most fizetnie kell a bűneiért, ha én nem tenném meg, megtenné más.. vajon milyen okokra vezethető vissza az, hogy james élete ennyire kisíklott. Lehet, hogy az emberek genetikailag kódolva vannak arra, hogy mire lesznek fogékonyak/milyenek lesznek és a környezet, a szocializáció, nem vagy csak kis mértékben befolyásolhatja mindezeket?! Vagy ha befolyásolhatja akkor már a születés pillanatában tisztában kell lenni azzal, hogy az adott egyed mire fogékony és úgy nevelni, hogy még véletlenül se terelődjön arra az útra (ha az rossz).. de mindezt honnan lehet már születéskor tudni?! Vagy bölcsödében/óvodában megfigyelések alapján kell a további nevelését, szocializációját kontrollálni?!
Na mindegy, megyek megcsinálom ezt a küldetést! Végülis ez csak egy játék!
ez rád vonatkoztatva is releváns kérdés lenne, csakhát igazából leszarjuk