d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1130013011302130313041468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jan 5 2022 06:59am
Amúgy most mi történik éppen? Olyan, mintha a pártok kiálltak volna MZP mögül, hogy nesze, akkor csináljad.
Nincs semmi kampány.
Van szándék a győzelemre amúgy, vagy megijedtek, hogy még össze is jöhet a győzelem és azért kicsit inkább visszavettek?
Member
Gold: 5,302.77
Jan 5 2022 07:22am
Quote (CyberPunk666 @ Jan 5 2022 01:59pm)
Amúgy most mi történik éppen? Olyan, mintha a pártok kiálltak volna MZP mögül, hogy nesze, akkor csináljad.
Nincs semmi kampány.
Van szándék a győzelemre amúgy, vagy megijedtek, hogy még össze is jöhet a győzelem és azért kicsit inkább visszavettek?

MZP az egyetlen politikus, aki rendszerváltást akar.
A többiek csak helyezkednek.
Ezért nem lesz az egészből semmi.

This post was edited by -joey- on Jan 5 2022 07:23am
Member
Jan 5 2022 08:02am
Quote (-joey- @ 5 Jan 2022 14:22)

Bele nem látok nyilván, csak kívülről nézem, de igyekszem aktívan követni a dolgokat.

Én azt látom, hogy az ellenzék elvesztette az előválasztást és innentől leszarják, ki nem léphetnek már, azt meg nem akarják, hogy mzp nyerjen, mert a fejükre nő(tt).
Ha veszít, akkor meg majd őt hibáztatják.

Azt sejtettem, hogy ez a formáció előbb-utóbb működésképtelen lesz, de későbbre vártam..
Member
Gold: 33,265.80
Jan 5 2022 09:45am
Quote (CyberPunk666 @ 5 Jan 2022 13:59)
Nincs semmi kampány.

Karácsony - új év uborkaszezon. Hidegben nagyon nehéz aktivistákat az utcára küldeni, nagyobb kampányokat megvalósítani. A Fudan gyűjtés am. szerintem a körülményekhez képest nem megy rosszul.

Erre jönnek a pénzügyi nehézségek (az előválasztás sokba került, mindenki kimaxolta az erőforrásait)

És a tárgyalások amiket most már hét szereplővel kellett folytatni listáról, programról, kormányzati szerepekről és megint, a kampány finanszírozásáról.

Szóval persze, döcögősen indul a dolog, reméljük a kövi 2-3 hétben felgyorsulnak az események.

Quote (-joey- @ 5 Jan 2022 14:22)

Most nincs igazad. MZP is helyezkedik. Pártot szervez, frakcióért harcolt, stb. Szerencsére képes volt elengedni a saját frakciót, de félek lesznek még izmozások a választásokig.

Ja és akkor még a Kutyapártról nem is beszéltünk.
Member
Jan 5 2022 10:01am
Quote (josheide @ Jan 5 2022 04:45pm)

Most nincs igazad. MZP is helyezkedik. Pártot szervez, frakcióért harcolt, stb. Szerencsére képes volt elengedni a saját frakciót, de félek lesznek még izmozások a választásokig.

Ja és akkor még a Kutyapártról nem is beszéltünk.

Ha egyszer ő a közös miniszterelnök jelölt, akkor szerintem nem kellene nyilvánosan bírálni a nyilatkozatait, mint pl. ahogy Jakab tette. Mert ezzel baromira elbizonytalanítják az embereket.

Én úgy látom, hogy MZP kezd kényelmetlen lenni mindenkinek, és ha valami csoda folytán mégis az ellenzék nyer, akkor egy bizalmatlansági indítvánnyal fognak kezdeni.
Member
Gold: 33,265.80
Jan 5 2022 10:04am
Quote (-joey- @ 5 Jan 2022 17:01)
Ha egyszer ő a közös miniszterelnök jelölt, akkor szerintem nem kellene nyilvánosan bírálni a nyilatkozatait, mint pl. ahogy Jakab tette. Mert ezzel baromira elbizonytalanítják az embereket.

Én úgy látom, hogy MZP kezd kényelmetlen lenni mindenkinek, és ha valami csoda folytán mégis az ellenzék nyer, akkor egy bizalmatlansági indítvánnyal fognak kezdeni.

A nyilatkozatait fölösleges nyilvánosan bírálni, ezzel egyetértek. Amúgy elég sokat freestyleozik MZP ami hosszú távon, ezen a szinten fenntarthatatlan.

Nem hinném, hogy bárki el akarná mozdítani. Demokratikusan lett kiválasztva, most egy darabig vele kell gurulni.
Member
Gold: 23,535.52
Trader: Trusted
Jan 6 2022 06:20am
Quote (josheide @ 5 Jan 2022 17:04)
A nyilatkozatait fölösleges nyilvánosan bírálni, ezzel egyetértek. Amúgy elég sokat freestyleozik MZP ami hosszú távon, ezen a szinten fenntarthatatlan.

Nem hinném, hogy bárki el akarná mozdítani. Demokratikusan lett kiválasztva, most egy darabig vele kell gurulni.

A freestyle-lal amúgy nem lenne probléma, de neki nem erőssége. Legalábbis az eddigiek alapján nekem úgy tűnik. Vagy nem elég intelligens hozzá vagy tényleg furán gondolkozik és tisztában van azzal, amit beszél, de nem érti, hogy mi vele a baj. Kellene mellé valaki, aki segít neki érzékenyíteni a gondolatait vagy legalábbis annak közlését, mert sokszor túl nyersen/félreérthetően fogalmaz.
Member
Jan 6 2022 06:48am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 6 Jan 2022 13:20)
A freestyle-lal amúgy nem lenne probléma, de neki nem erőssége. Legalábbis az eddigiek alapján nekem úgy tűnik. Vagy nem elég intelligens hozzá vagy tényleg furán gondolkozik és tisztában van azzal, amit beszél, de nem érti, hogy mi vele a baj. Kellene mellé valaki, aki segít neki érzékenyíteni a gondolatait vagy legalábbis annak közlését, mert sokszor túl nyersen/félreérthetően fogalmaz.

Szerintem kortárs kulturális baromság, hogy nem elég jól szánni, arra is kell figyelni, hogy ne lehessen szándékosan félreérthető és az emberek tök normálisnak tartják a szándékos és tudatos félreértésen alapuló felháborodást.
Persze mond MZP néha tényleg hülyeséget, és én sok dolgával nem értek egyet, de a "botrányok" fele az ilyen hülyeség, hogy az előtte és utána lévő mondat alapján nyilvánvaló, hogy nem úgy értette, de ez senkit se zavar.
Az emberek fel akarnak háborodni.
Member
Gold: 23,535.52
Trader: Trusted
Jan 6 2022 06:59am
Quote (CyberPunk666 @ 6 Jan 2022 13:48)
Szerintem kortárs kulturális baromság, hogy nem elég jól szánni, arra is kell figyelni, hogy ne lehessen szándékosan félreérthető és az emberek tök normálisnak tartják a szándékos és tudatos félreértésen alapuló felháborodást.
Persze mond MZP néha tényleg hülyeséget, és én sok dolgával nem értek egyet, de a "botrányok" fele az ilyen hülyeség, hogy az előtte és utána lévő mondat alapján nyilvánvaló, hogy nem úgy értette, de ez senkit se zavar.
Az emberek fel akarnak háborodni.

Ez így van, de tudnia kellene, hogy ilyen világban élünk.
Mindenki véresen komolyan vesz mindent. Minden oldalról árgus szemekkel figyelik, hogy mit mond, egyszerűen nem engedheti meg ezeket a rosszul sikerült kijelentéseket magának, mert mire elérünk áprilisig, addigra a párt nélküliek elbizonytalanodnak és nem mennek el szavazni rá. Pedig, ha kormányváltást akar, akkor mindenkire szüksége lesz...
Member
Jan 6 2022 07:00am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Jan 6 2022 01:59pm)
Ez így van, de tudnia kellene, hogy ilyen világban élünk.
Mindenki véresen komolyan vesz mindent. Minden oldalról árgus szemekkel figyelik, hogy mit mond, egyszerűen nem engedheti meg ezeket a rosszul sikerült kijelentéseket magának, mert mire elérünk áprilisig, addigra a párt nélküliek elbizonytalanodnak és nem mennek el szavazni rá. Pedig, ha kormányváltást akar, akkor mindenkire szüksége lesz...

Hidd el, abba is bele lehet kötni, ha csak annyit mond, hogy az ég kék, a fű zöld.
Az ilyen Bohár, Rákay, Deák stb féle faszszopók mindenre ugranak.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1130013011302130313041468Next
Add Reply New Topic New Poll