Quote (Vismajor @ 27 Aug 2010 11:17)
Azért én vigyáznék az ilyen kijelentésekkel. Tavalyelőtt sokkal szarabb volt a chelsea imo, és majdnem sikerült megszivatni minket.
Az mu meg...attól tartok, hogy a MU sajnos nem fog komolyan harcolni a bajnoki címért, max. szorosan leköveti a Chelseat. Valahogy úgy érzem, hogy most jön néhány eredménytelenebb év. Kmolyabban a pénztárcába kéne nyúlni, mert szerintem a keret nem olyan erős, mint néhány éve. SAF nagyon jól összefogja őket, de könnyen lehet, hogy egy másik edzővel még a 3-ba se lennének.
Csak, hogy ne a levegőbe beszéljek: Vidic nem a régi, nem tudom miért esett így vissza, de jó lenne ha újra hozná magát. Ferdinand ugyanez a kategória csak ott a sérülések okolhatók. Evans beépíthető ha kell, ez pozitív. Smalling eléggé zsákbamacska. Hargreaves lehet soha nem játszik már, Carrick is visszaesett, igaz Fletcher belelendült, de Anderson nem hozza az elvárhatót. Valencia és Nani nagyon ingadozóan játszanak, ha elkapják a fonalat megállíthatatlanok, de elég sűrűn el is hagyják néhány meccsre azt a bizonyos fonalat. Scholes remekül kezdte az új szezont, de rá és Giggsre nem annyira érdemes most építeni. Gibson nagy lehetőségeket rejt magában, de még talán korai az, hogy alapember legyen. Rooney az Rooney. Viszont Berbatov is nagyon motiválatlan tud lenni néha, Chicarito még nem annyira találja magát és kérdés milyen lesz később. Én nem is feltétlen szereztem volna meg SAF helyében, inkább Machedát erőltettem volna jobban. Bebe meg full zsákbamacska.
Tehát összességében amíg a Chelseanek minden posztra van 2 klasszisa addig a MU-nak néha még az az 1 is kérdőjeles. Szóval vagy nagyon jól sül el Evans, Anderson, Gibson, Macheda, Chicarito beépítése vagy komoly költekezésbe kell fogjon a MU.
uhh jot kis
tl;dr
:DDDDDDDDd
amugy Debrecen WIN GZ a srácoknak
kétszer egymás utáni évben bejutni egy ilyen kupa sorozatba rég volt ilyen a magyar fociban