10 oldspice-ból kivonunk 2 oldspicet az hány oldspice?
az oldspice mindig HAT!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tanárnõ alsó osztályban tanít, kérdezgeti a gyerekeket:
-Mi az? Az erdõben él, négy lába van, és barna.
Juliska jelentkezik, a tanárnõ felszólítja:
-Õzike!
-Jó elgondolás, de én a medvére gondoltam. - mondja a tanárnõ.
Következõ kédést is felteszi a tanárnõ:
-Gyerekek mi az, aminek 4 lába van, rovarokat eszik, és hosszú farka van?
Tomika jeletkezik, tanárnõ felszólítja:
-Gyík!
-Jó elgondolás, de én a hangyászra gondoltam.
Pistike megunja a dolgot, és felszólal:
-Tanárnõ mi az amit ha a szájába vesz akkor kemény, és amikor kicsit késõbb kiveszi, akkor meg ragadós és puha?
A tanárnõ odamegy, egy hatalmasat lekever Pistikének, majd Pistike megszólal:
-Jó elgondolás, de én a rágógumira gondoltam.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A 10 éves kisfiú az édesapjával sétál. Egyszer csak egy piros lámpás ház elé érnek, ahol erõsen kifestett lányokat látnak.
A gyerek megkérdezi:
- Apu! Milyen ház ez?
Az apa nem tudja hirtelen, mit mondjon, nem akar hazudni, mire nagy nehezen kitalál valamit:
- Ez egy kupleráj. Tudod, itt hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért.
A kisfiú tudomásul veszi. Hazamennek, a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság, hogy milyen örömöt kaphat.
Összeszedi minden zsebpénzét, elmegy a kuplerájba. Ott a madam elé kiteszi az összes zsebpénzét, és azt mondja:
- Örömöt szeretnék!
A madam ránéz, hát gondolja, azért mégsem kellene a kisfiút még beavatni, hát süt neki palacsintát.
Miután végzett a kisfiú, hazamegy. Otthon kérdezi az apja:
- Hol voltál, kisfiam?
- A kuplerájban voltam.
Az apának hatalmasra nyílnak a szemei:
- És milyen volt?
- Hát, kilencet bírtam, a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Mit mondott Kőmíves Kelemen:
-Asszony kell a házba!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moricka és az apja beszélget az apja mondja neki
-Móricka már nagy fiu vagy itt az ideje h beavassunk a sexbe itt egy 10000 ftos menj el egy kurvához és bazd meg
1 óra mulva móricka vidáman jön vissza kezében lobogtat egy 5000 est
mi történt fiam h megmaradt a pénz mire költötted mondja az apja
elmentem kurvázni találkoztam a nagyival mondtam neki hova megyek aztmondta ő féláron is beavat
FIAM te megbasztad anyámat
te is az enyémet
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mi az 100 szeme van mégse lát?
50 vak