Quote (Senee @ Nov 6 2017 12:45am)
'Wake up, Romanian, from the sleep of death
Into which you have been sunk by the barbaric tyrants'
itt ránk is utalnak ezzel, mert mi törtünk be a kárpát-medencébe ahol ők voltak előbb
meg ezt, hogy kinek a kijét ölték meg és ezért ki kinek a kijét ölte meg, ez megint olyan, hogy sose lenne vége...
szunnik meg a siíták is ezért szopkodják egymás faszát már ezer éve
jóvan ez így?
akkor talán ki kéne írtani őket még mielőtt ők teszik meg előttünk
vagy megpróbálni közösen vmi szebb jövő felé haladni
persze ez a sok ostoba fasz miatt (nem te, hanem a 70IQ-sok) nem fog menni mert ők csak azért is folytatni fogják, hogy rohadt román meg köcsög bozgor, amiből konfliktus kerekedik amire hivatkozással újabb konfliktusok keletkeznek és sose lesz évge MER NEM FOGJÁK FÖL GECI :'(
ezért fos ez az egész úgy ahogy van
adok is fel egy lottót, hát ki akar ebben a realitásban létezni
ja itt láttam most h reagáltál arra amit most megint leírtam mer akkor nem reagáltál de én meg csak most ovlastam ezt el
xD
ja, érdekes, ennek még utána olvasok
Most reggel újraolvasva esik le: Te véletlenül nem Romániában tanultad a román történelmet? Mert a dáko-román kontinuitás-elméletet vallod: szegény románokat ezer éven át elnyomták a barbár zsarnok magyarok, de 1848-ban nemzeti öntudatra ébredtek stb. Nem ismétlem magam...
Ezt az elméletet a Rómában tanuló görög katolikus diákok találták ki az 1800-as évek elején, mikor ráébredtek, hogy az ő nyelvük (a román) közelebb áll sok szempontból a latinhoz, mint az olasz. Ez tény. Ők a romanizált dákok utódai, akik tényleg 2000 éve Vallachiában (Havasalföld) élnek. De Erdélyből még a népvándorlás elején eltűntek (ezt sírleletek is bizonyítják: hunok, avarok, szlávok végül magyarok éltek itt,) és oda csak a tatár- és főleg a törökvész után szivárogtak vissza. A magyarok szeretettel befogadták őket, Erdélyben a 18. sz. végére többségbe kerültek stb...
Am dreptate? Domnu șef?
This post was edited by ToldiSenior on Nov 5 2017 10:55pm