Quote (BmA_BeMyAngel @ May 17 2017 07:20am)
na annyi történt hogy felkeltem 4:30kor, kimentem hugyozni meg baszakodtam kicsit, aztán mondtam hogy na most csapatni fogom. relative nehezen tudtam visszaaludni mert pörgette az agyam ez a dolog, de elkezdtem számolni a légzésem, ugyhogy ettől elaludtam. 5:15kor már sleep paralizisben keltem, zugott a fülem mint az álat, úgyhogy azt így "felhangosítottam" és ki is forogtam a testyemből.
előző este kirakattam farkival 1 cetlit hogy írjon rá 3 számot és nézzük meg hogy letudom-e olvasni az asztráltérben, de amit láttam a cetlin az valami 2betű+6szám volt, szóval fail. aztán sajnos nem sikerült transzlokálnom a csajhoz akit megakartam kúrni, úgyhogy mondom akkor repkedek, kiálltam az erkélyre de nem mertem hirtelen leugrani mert nemtudtam megkülönböztetni hogy most ez a valóság-e vagy nem, úgyhogy mentem belenéztem a tükörbe és láttam hogy torzulgat kicsit a fejem, úgyhogy végülis leugrottam és repültem 1 kicsit.
enyike
viszont ezt tényleg hétvégén kéne csinálni, mer gecire nem aludtam így ki magam most
Az alapján, amit írtál szerintem ez eléggé leterhelheti az agyadat.