d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kajarendeles
Prev1121314151634Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 710.00
May 14 2017 11:37am
>elolvasni anarkin postját 2017ben
Member
Gold: 2,751.03
May 14 2017 11:49am
Quote (BmA_BeMyAngel @ May 14 2017 07:34pm)
amúgy én sem értem miért kellett basztatni bamboo-t, szerintem tök érdekes perspektívát mutatott. és egyáltalán nem volt geci, csak elmondta hogy a futárok hogy látják/érzik ezt a dolgot.

ez nem perspektíva kérdése
szar, ineffektiv rendszer, aminek a működését tovább erőltetik és elvárják

érdekes perspektivakat akarsz olvasni keresd fel mondjuk redditről az ask a rapist threadet, elképesztő, hogy mennyiek védik őket, miután leírják a dolgokat az ő nézőpontjukből
Member
Gold: 206.00
May 14 2017 12:02pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 14 2017 07:49pm)

érdekes perspektivakat akarsz olvasni keresd fel mondjuk redditről az ask a rapist threadet, elképesztő, hogy mennyiek védik őket, miután leírják a dolgokat az ő nézőpontjukből

még mindig nem a rendszerről szólt a dolog, mérnökúr, hanem arról, hogy egyből ment a fellengzős szurkálódás, mert ő most éppen nem egy vezérigazgatóként dolgozik

meg arról, hogy mennyire patkány módon tudsz szólni a másikhoz úgy, hogy 1. a kutyádat nem kötötte arrébb 2. nem igazán vagy az erkölcsi fellegvár ahhoz, hogy ilyen módon nyilvánulj meg
Member
Gold: 834.97
May 14 2017 12:04pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 14 2017 06:49pm)

nem hiszem hogy bamboo hibája lenne hogy egy ilyen rendszerbe van belekényszerítve, neki van erre a legkevesebb hatása

azzal sem változtatsz a rendszeren ha megspórolod magadnak azt a havi max. 1000 forintot amit odaadnál borravalóként, csak annyit érsz el hogy nem teszed jobbá a futár napját. aki egyébként ugyanolyan ember mint te, csak szerencsétlenebbek voltak a körülményei és ezért ez a legjobb munka amit most el tud végezni

nem is magyarország hibája meg nem is a rendszeré, hanem németországi eredetű kulturális örökség a "Trinkgeld", utána lehet nézni hogy honnan ered és származik ez a dolog, és akkor talán jobban megérti az ember (én sem néztem utána)

nem arról szól hogy a dolog hogy te fizesd a futár fizetését és ezen élősködnek a geci munkáltatók, hanem egy régóta fennálló kulturális hagyomány. persze szíve joga az embernek aztmondani hogy ez a hagyomány neki nem tetszik és nem vesz részt benne, de tök fölösleges hibást meg bűnbakot keresni, meg fikázni a futárokat meg fikázni a munkáltatókat meg megmagyarázni azt amit nem lehet (és egyébként ne mondjátok már hogy az a párszáz forint annyira földhözbaszna titeket. aki egyetemista és nincs pénze annál még megértem, de ti jól kerestek. INB4 DE AKKORSE MEG EZEK ELVEK ASFNSFAANOSFAW)
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 14 2017 12:08pm
Quote (Jancsipapa @ 14 May 2017 18:29)
személy szerint végigolvastam a careben is azt a jópár oldalt, meg itt is nézem, ahogy minden adandó alkalommal mentek beszólni meg fellengzőset játszani
itt volt egy ragyogó alkalom arra, hogy lássa azt mindenki, hogy milyen a másik oldalon, milyen egy pizzafutárnak az élete, mekkora faszok vannak a másik oldalról is

erre jössz te az überokos félig angol behányásaiddal, ahogy szoktad minden alkalommal és már egyre undorítóbb hatást keltesz, ezt kell mondjam

Az adózásom nem tudom hogy jön ide, de jó, okoskodjál csak, írd le még magadnak a végén, hogy te győztél meg mekkora erkölcsi és értelmi fölénnyel rendelkezel

ez a félig angol dolog jó ideje volt már -- kimaradt az elmúlt pár év? vagy ez most mi

--
fellengzős postjaim sorozata így kezdődött:

futárral meg aztán tényleg nulla interakció van
ez nem garasoskodás, de ha abszolút nullát tesznek le az asztalra, vagy éppen futárként nincs is lehetőség mit felmutatni, akkor mire kapnál borravalót?

én kérek elnézést h ezt a gondolatmenetet kevésbé érzem nevetségesnek, mint bambi fix 5k forintos jattolását

--
az h valaki postolta h miért nem CEO, az -legyünk őszinték- nem rám tartozik: de nektek ez sem számít, mert végső soron az számít h úgy látom-e a konkrét dolgot, ahogy ti, vagy sem -- ha nem, akkor egy kalap alá tartozom mindenki mással. oké

--
de nyugodtan idézz be pár, a fentihez hasonló félig angol és/vagy egyértelműen fellengzős postot, amiről feltételezhetjük h triggerelte joey mérnökkomplexusát* és elemezhetjük a történteket tovább

*valahol itt kezdődött el: "a másik meg az, hogy az itteni mérnökistenek közül ugyan kit vág a padlóra az a pár forint borravaló"

megjegyezném, hogy sosem láttam még ilyen erős logikát, és ilyen erős hozzájárulást adott témához -- redditen tanulhatnának ebből ("nem vág földhöz? akkor meg miről beszélünk egyáltalán" :DD)
Member
May 14 2017 12:10pm
Quote (Anarkin @ May 14 2017 07:08pm)
ez a félig angol dolog jó ideje volt már -- kimaradt az elmúlt pár év? vagy ez most mi

--

én kérek elnézést h ezt a gondolatmenetet kevésbé érzem nevetségesnek, mint bambi fix 5k forintos jattolását

--
az h valaki postolta h miért nem CEO, az -legyünk őszinték- nem rám tartozik: de nektek ez sem számít, mert végső soron az számít h úgy látom-e a konkrét dolgot, ahogy ti, vagy sem -- ha nem, akkor egy kalap alá tartozom mindenki mással. oké

--
de nyugodtan idézz be pár, a fentihez hasonló félig angol és/vagy egyértelműen fellengzős postot, amiről feltételezhetjük h triggerelte joey mérnökkomplexusát* és elemezhetjük a történteket tovább

*valahol itt kezdődött el: "a másik meg az, hogy az itteni mérnökistenek közül ugyan kit vág a padlóra az a pár forint borravaló"

megjegyezném, hogy sosem láttam még ilyen erős logikát, és ilyen erős hozzájárulást adott témához -- redditen tanulhatnának ebből ("nem vág földhöz? akkor meg miről beszélünk egyáltalán" :DD)

meg kéne tanulnod koherens szövegeket írni, mert ez így elég wacko. már no offense, most ennek nincs köze ahhoz hogy hogyan gondolod a dolgokat
Member
Gold: 206.00
May 14 2017 12:16pm
Quote (Anarkin @ May 14 2017 08:08pm)

--

--

--

személy szerint neked nem címeztem a hozzászólásom, nem maradt meg túlságosan egyik hozzászólásod se, miután jópár napja visszaolvastam a careben a beszélgetést erről, persze neked muszáj volt egyből betolni a velejéig geci rosszmájú hozzászólást, amit viszont az utóbbi hónapokban sikerül kiokádnod magadből, sokszor nekem címezve, hiába írok havonta ötször a subra

akkor leírom még egyszer, hogy a furmányos gondolatmenettel rendelkezők is megértsék - nekem az bassza ki a biztosítékot, hogy miután kiderült, hogy ő futárként dolgozik, gyönyörűen be lett találva minden posztja után, sőt, már posztolnia se kellett hozzá
engem nem érdekel, hogy ki ad és ki nem, ki miért ad és ki miért nem

bold : mutassak bizonyítékot, mi? :D

hagyjuk is egymást inkább

This post was edited by Jancsipapa on May 14 2017 12:16pm
Member
Gold: 6,352.66
May 14 2017 12:19pm
jo a buli sracok
ma 1880ert rendeltem kajat, es 2100at adtam.
ez igy oke?
Member
Gold: 122.92
May 14 2017 12:20pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 14 2017 08:19pm)
jo a buli sracok
ma 1880ert rendeltem kajat, es 2100at adtam.
ez igy oke?

pénzes köcsög
Member
May 14 2017 12:21pm
Quote (Jancsipapa @ May 14 2017 07:16pm)
személy szerint neked nem címeztem a hozzászólásom, nem maradt meg túlságosan egyik hozzászólásod se, miután jópár napja visszaolvastam a careben a beszélgetést erről, persze neked muszáj volt egyből betolni a velejéig geci rosszmájú hozzászólást, amit viszont az utóbbi hónapokban sikerül kiokádnod magadből, sokszor nekem címezve, hiába írok havonta ötször a subra

akkor leírom még egyszer, hogy a furmányos gondolatmenettel rendelkezők is megértsék - nekem az bassza ki a biztosítékot, hogy miután kiderült, hogy ő futárként dolgozik, gyönyörűen be lett találva minden posztja után, sőt, már posztolnia se kellett hozzá
engem nem érdekel, hogy ki ad és ki nem, ki miért ad és ki miért nem

bold : mutassak bizonyítékot, mi? :D

hagyjuk is egymást inkább

nem kéne belevinni a régi sérelmeket 1 vitába szerintem, most ezt úgy mindentől függetlenül mondom
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151634Next
Add Reply New Topic New Poll