Quote (Jancsipapa @ 14 May 2017 18:29)
személy szerint végigolvastam a careben is azt a jópár oldalt, meg itt is nézem, ahogy minden adandó alkalommal mentek beszólni meg fellengzőset játszani
itt volt egy ragyogó alkalom arra, hogy lássa azt mindenki, hogy milyen a másik oldalon, milyen egy pizzafutárnak az élete, mekkora faszok vannak a másik oldalról is
erre jössz te az überokos félig angol behányásaiddal, ahogy szoktad minden alkalommal és már egyre undorítóbb hatást keltesz, ezt kell mondjam
Az adózásom nem tudom hogy jön ide, de jó, okoskodjál csak, írd le még magadnak a végén, hogy te győztél meg mekkora erkölcsi és értelmi fölénnyel rendelkezel
ez a félig angol dolog jó ideje volt már -- kimaradt az elmúlt pár év? vagy ez most mi
--
fellengzős postjaim
sorozata így kezdődött:
futárral meg aztán tényleg nulla interakció van
ez nem garasoskodás, de ha abszolút nullát tesznek le az asztalra, vagy éppen futárként nincs is lehetőség mit felmutatni, akkor mire kapnál borravalót?
én kérek elnézést h ezt a gondolatmenetet kevésbé érzem nevetségesnek, mint bambi fix 5k forintos jattolását
--
az h valaki postolta h miért nem CEO, az -legyünk őszinték- nem rám tartozik: de nektek ez sem számít, mert végső soron az számít h úgy látom-e a konkrét dolgot, ahogy ti, vagy sem -- ha nem, akkor egy kalap alá tartozom mindenki mással. oké
--
de nyugodtan idézz be pár, a fentihez hasonló félig angol és/vagy egyértelműen fellengzős postot, amiről feltételezhetjük h triggerelte joey mérnökkomplexusát* és elemezhetjük a történteket tovább
*valahol itt kezdődött el: "a másik meg az, hogy az itteni mérnökistenek közül ugyan kit vág a padlóra az a pár forint borravaló"
megjegyezném, hogy sosem láttam még ilyen erős logikát, és ilyen erős hozzájárulást adott témához -- redditen tanulhatnának ebből ("nem vág földhöz? akkor meg miről beszélünk egyáltalán" :DD)