Quote (cowding @ 15 May 2016 13:54)
update:
toltam kb 3 órát, road of sacrificesnek vége is
anno streamen láttam ezeket a szárnynövesztő szarokat, szoval velük nem volt gond, kb halál nélkül meglett az első bonfire ahol ottvoltak a spanok (közbe összeszedtem a cliffen a gyűrűt etc, de caster szar minden szal nem volt upgrade)
utána a mocsárban sokat szoptam, a nagy rák esélytelen volt, a gombabogár mérgét is beszoptam egyszer meg azo ka pirosszemű szarok keresztel a hátukon is térdeltettek párszor
ember formban lehivtam egy invading phantomot, megölettem a mobokkal, de azán jött egy másik amit nem agróztak a mobok, az megölt (elfogyott a flask), őt csak később a summonal öltem le végül
aztán eljutottam a summonig, hat utána faceroll volt az egész, lehivtam és duoban lecleareltük az egész mapot, aztán reseteltem és megint
összejött v 50k soul, vettem comsumableket, betoltam 7 szintet etc
az egész kibaszott területen vagy caster vagy dexes cuccok estek, de vagy 5 armour set, 4 ring meg 6 fegyó, ami "uniq"volt azt elraktam a ládába többi ment npcnek
crystal sage egyszer megölt mert kicsit greedy voltam lévén kurva easy az egész fight, másodjára meghalt
akkor ott továbbmentem, leöltem a 2 szivosabb npct aztán rájöttem hogy rosszfele megyek és visszamentem a tábortűztöl faron keep kezdéséhez
nem ez lesz a kedvenc területem a mérgező mocsárral már látom, bár egész sokáig eljutottam csak aztán valami ugráló geci (a fekete lovag után) leette az arcom és gondoltam egyenlőre elég
a piros irás a földön azt irta hogy öltsam el a tüzeket, de nem jöttem rá hogy hogy lehetne olyat
az fake vagy tényleg kéne csinálni
tenyleg kell, de nem MINDEN tuzet az areaban
eget kell figyelni, merre van fust, ott lesz alatta 3 baszomnagy ilyen kemenyszeruseg, amiknek az aljaban el lehet oltani 3 tuzet
elso playthroughban en is farron keepnek mentem, de aztan rajottem, hogy cathedral of the deep valszeg az intended kovetkezo area mar igy mob/boss difficulty alapjan
de cserebe legalabb ha visszamesz oda kesobb, jo faceroll lesz