Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 22 2016 06:08pm)
Nem azt jelenti hogy le kell szarni, de azzal hogy rettegsz es szelsosegekbe menekulsz nem segitesz semmit a helyzeten sot.
En se tamogatom a mostani bevandorlaspolitikat, de nemis pazarlom arra a mentális energiam hogy gyuloklodjek mikozben autobalesetben vagy akar csak gyalogoskent is 1000x nagyobb az eselyem meghalni. Es ha az utobbin se parazunk, akkor a terrorizmuson minek?
Örülök, hogy a foteledből, beszívva, két game között ilyen nyugodtan kezeled a tényeket, hogy a mai Európában már egy szigorúan őrzött nemzetközi reptéren is fel lehet robbantani egy bombát. Megfogadom a tanácsot és majd a Buffalo Soldier-t dodorászva fogok felszállni a következő kiutazásom alkalmával.
Itt amúgy nem a rettegésről van szó, csak én picit másképp élem meg azt, hogy Európa már közel sem olyan védett és biztonságos, mint volt. Ennyi.
Quote (Fej @ Mar 22 2016 06:01pm)
szvsz epitobb jellegu volt, mint itt a postok 99%-a
de nyilvan o a hulye, faszert nem kezd el egybol altalanositani, gyulolkodni es arrol filozofalni, hogy is tudnank kiirtani egymast
Ha nekem szántad ezt a postot. Abban szerintem semmi gyűlölködés nincs, hogy a jelenlegi bevándorláspolitikát hibáztatom a kialakult helyzetért, hiszen egyértelműen kedvez a terrorizmusnak, ezt csak a hülye nem veszi észre, vagy aki nem akarja. Ettől én még nem leszek rasszista és arabgyűlölő, és bombát sem akarok szórni a közel-keleti országokra. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem a háromgyerekes apuka követi el a terrorcselekményeket, de jó lenne felfogni, hogy háború elől menekülni nem jelenti azt, hogy nekem innentől jogom van csak úgy menni keresztül-kasul Európán, amikor csak a kedvem tartja, miközben azt se tudják kicsoda vagyok, miféle betegséget hordozok stb.
This post was edited by -joey- on Mar 22 2016 11:59am