Quote (Anarkin @ Jan 15 2016 02:11pm)
miért nem hallottam én még erről ezekről, hogy boyhood / locke
a locke amugy annyi hogy egy oran keresztul autozik es telefonal
szoval sokaknak biztos unalmas lehet
viszont itt pont azert hoztam fel peldanak mert masik ilyen filmet ahol egy szereplo van es nem tortenik semmi nem lattam még
@aki
te lattad amugy a filmet?
van egy oriasi, mar tobbnyire teljesen kitalalt SW universe es a 15 ev utan kiadott film semmi ujat nem mutat
de abszolute semmit
a helyszinek: ho, erdo, sivatag
rosszfiuk: rohamosztagosok (annyi hogy nem klonok. ami erdekes lett volna az ezust pancelos kurva, az is lofasz volt), death star 3.0, misztikus sith nagyur, vergodo sith tanitvany (anakin nem volt eleg)
konfliktus: hat az egy kibaszott vicc. TALALJUK MEG LUKEOT!!! LUKE MERRE VAGY?
jofiuk: balfasz/tanulatlan jedi (luke 2.0), egy teljesen kiforratlan karakter teljesen gyoker motivacioval (hol van rey? mentsuk meg!), x-wings (3 percben) + nehany regi szereplo hogy ha megdoglenek legyen drama
en rohadtul nem ezt akartam latni
rendes kardparbajt, rendes (ur)csatat, darth maul 2.0-t, uj bolygokat, uj lenyeket, neadjisten egy 3. oldalt (pl semleges, erovel biro karaktereket)
ami erdekes lett volna a filmbol (hogy szetlottek az egesz rohadt koztarsasagot) az meg abszolute 0 hangsulyt kapott
de a legrosszabb hogy az is erdekesebb lett volna ahogy luke megprobalja ujraepiteni a jedi-rendet erre BOCS SRACOK AZ PONT KIMARADT
viszont megemlitettek 3 mondatban, amit a koztarsasag elpusztitasarol nem lehet elmondani
kb a poenok, solo meg a csaj vittek a hatukon az egeszet
de az is csak azert mert a kocos hajaval meg a szakadt ruhajaval igencsak baszhato
nem kene amugy bele se gondolni ebbe a szarba
amint meg lesz a 3 resz egyben biztos szep kerek lesz a tortenet, de ez a 7. igy kulon csak felkur
This post was edited by Flutter on Jan 15 2016 08:17am