Quote (Akizk @ May 21 2015 01:20pm)
baszd meg, ha legközelebb bpn leszek elviszlek csajozni :D csak addigra diétázd le magad 10% zsír alá :D
kb 1,5 hónapja írt egy csaj a svájci magyarok csoportba, hogy kellene neki 1 simkártya, könnyebben találna munkát svájci számmal. Tetszett a csaj, ezért segíteni akartam neki. Nem lett semmi a simből, de azután beszélgettünk fb-n.
megbeszéltük, hogy ha bpn vagyok talizunk. ezután hetekig nem beszéltónk túl sokat fbn, de pár napja ráírtam, hívtam fürdőbe. közölte, hogy kapcsolatot nem akar de eltöltene velem egy kellemes estét. elkezdünk a sexről beszélni, kicsit paraszt meg nyers voltam ezér közölte, hogy akkor ez így cancel...
szartam rá, nem írtam neki, mire másnap rámírt, megbeszéltük és mondta h aznap este talizhatunk is, ha "meglesz a kémia" elmegyünk egy hotelbe.
felmentem bpre dákon tali, élőben 10x jobb volt mint fbn, annyit kell róla tudni, hogy elég okos, 2 diplomás talpraesett lányka, nagyon bejött de nem nyomultam rá, csak sétálgattunk, adtam a félénk énem :D beültünk inni egy koktélt (én zérókólát) 12kor közölte a pincér, hogy fizessek és tipli, mert zárnak
sétálgattunk tovább, majd közölte, hogy szerinte csak a szám nagy és ő elmegy haza...
na mondom most kellene váltani :D leültünk egy padra, kicsit próbáltam kideríteni, hogy azért bejövök-e neki, 2 perc múlva már smároltunk, aztán megint közölte, hogy ő még mindig haza fog menni nemsokára......
aztán megint smároltunk és megkérdezte hogy hol álltam meg.... odamentünk a kolcsihoz, beültünk és elkezdtem keresni bookingon a deák körül egy hotelt, és akkor harmadszorra is közölte, hogy na neki elég az estéből, aranyos vagyok, de nem akar semmit, hazamegy.... na itt éreztem, hogy komolyan mondja....
beállhatsz a sorba fahrii meg karan mögé