Quote (TresholdOfUniverse @ 17 Jan 2015 12:54)
Valoban a vallasoknak hosszu tortenertuk alatt volt reszuk ebben is. A kapitalizmus es a demokracio jelen formajaban, es a legfeljebb 200 eves tortenete soran pontosan ugyanazt csinalta. Az emberek tovabbra is kihasznaljak egymast, csak mas szabalyok szerint. Agymosasban a teve legalabb olyan hatekony mint az inkvizicio kora, feszultseg szitasban pedig nagyon sokat fejlodtunk mostmar nemcsak falusi progromokat rendezunk hanem 80 eve haborus ovezette nyilvanitottuk a kozel keletet gazdasagi erdekbol es ezt azota is fenntartjuk, hogy mas peldat ne mondjak. Nem lehet hogy az emberben van a hiba, nem az idealokban/vallasokban??
Latom a avallasokrol rendkivul egysiku a velemenyed, igy arra most enis megmondtam a frankot es megse proballak meggyozni semmirol.
Kerlek mutass par peldat arra, hogy milyen tudas / tapasztalat all az egyhazak mogott amiert ertekelni kene oket!
Nem ertem amugy miert nem kell az egyhazaknak adot fizetniuk illetve miert kapnak penzt az allamtol.
Az elso dolgom lenne progressziv ingatlanadot kivetni a templomokra. :DDD
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 12:58)
És ott kezdődik az általad felvázolt liberalizmus, amikor a szülők már erre is képtelenek.
Visszatérve a subtalálkozótokra, gondolom szerinted jarabekg a pofont sem érdemelte meg, mert neki joga volt Vismajort sértegetni.
Nem ertek egyet a pofonnal, mert szerintem senkinek se kene eroszakhoz folyamodnia.
This post was edited by josheide on Jan 17 2015 06:00am