d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Szavazás > önkormányzati Választások
Prev1121314151641Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 6,440.13
Oct 12 2014 08:51am
Quote (putincykavodka @ Oct 12 2014 03:47pm)
Jo, hat akkor ez biztos normalis es en vagyok nyomorek hogy egyaltalan megjegyeztem

Na de megis:
Ha valaki ilyet csinal te hogy kezeled vagy mit erzel? Vagy miert tartod egyaltalan a baratodnak. Mert en magamat igy pl nem tudom elkepzelni, meg ismeretlennel se, h ezt csinaljam, nemhogy olyannal akit ismerek

Most akkor azt akarod mondani, hogy elmentél egy buliba, ahol valaki 500 Ft-al átvágta a bandát és ezért Senee-n jogosan hatalmasodott el a világutálatnak, meg a szar-szemét társadalom léptem nyomon való hangoztatása, ahelyett, hogy túllépne rajta?

Most huszoniksz évesen döbbentek rá, hogy vannak nem jó arcok is és a megoldási javaslat a begubózás/két szalmaszál nem keresztbe tevése a suliban/életben?

This post was edited by beni on Oct 12 2014 08:52am
Member
Gold: 116.11
Oct 12 2014 08:54am
Quote (beni @ 12 Oct 2014 15:51)
Most akkor azt akarod mondani, hogy elmentél egy buliba, ahol valaki 500 Ft-al átvágta a bandát és ezért Senee-n jogosan hatalmasodott el a világutálatnak, meg a szar-szemét társadalom léptem nyomon való hangoztatása, ahelyett, hogy túllépne rajta?

Most huszoniksz évesen döbbentek rá, hogy vannak nem jó arcok is és a megoldási javaslat a begubózás/két szalmaszál nem keresztbe tevése a suliban/életben?

"vesztes a te jóédes kurva anyád az

te homokos geci a ki a fehár pinanyaló kutyáját bassza

azt és még1x a kurva anyádat ird h tirpak vok ird es kerlekszepen ha eljosz tirpaklande ugorj be h a szemembe mond a dolgokat ne csak itt neten verd a nyálad meg mindegyik megneznem valoeletben is igy jarna e a pofatok mert ha igen akkor meg 1 2 saller utan nem nagyon pofaznal igy te meleg"
Member
Gold: 6,352.66
Oct 12 2014 08:55am
Quote (Vismajor @ 12 Oct 2014 16:35)
De ez milyen gáz már
emlékszem én még azt is gáznak éreztem amikor patrkkal elmentünk fűért, és bement a boltba és vett nekem energia italt és nem hagyta h kifizessem

reported
Member
Gold: 80.00
Oct 12 2014 08:55am
Quote (Gyuladze @ 12 Oct 2014 15:54)
"vesztes a te jóédes kurva anyád az

te homokos geci a ki a fehár pinanyaló kutyáját bassza

azt és még1x a kurva anyádat ird h tirpak vok ird es kerlekszepen ha eljosz tirpaklande ugorj be h a szemembe mond a dolgokat ne csak itt neten verd a nyálad meg mindegyik megneznem valoeletben is igy jarna e a pofatok mert ha igen akkor meg 1 2 saller utan nem nagyon pofaznal igy te meleg"

Ez a kvot eleg gyakran elofordul mostanaban :lol:
Member
Gold: 6,440.13
Oct 12 2014 08:57am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 12 2014 03:55pm)
Ez a kvot eleg gyakran elofordul mostanaban :lol:

örökzöld :D
Member
Gold: 79.11
Oct 12 2014 08:58am
Quote (Baleee @ 12 Oct 2014 15:40)
Jo, de hat vannak ilyenek, amikor csoro egyetista voltam es random nalam volt hazi osszejovetel, nem is tudom kikkel mar, ptdk, beni, szabika talan?! Beni belalitott egy hatizsaknyi sorrel, ptdk is hozott, nalam meg volt par sor meg palinka (alapbol rogtonzott osszeroffenes volt), de csoro egyetistakent nem ugy mentek ezek..

Azota meg forditva van, pl en gond nelkul meg problemazas nelkul meghivom haverom is sorozni, vagy valami, ha eppen nincs nala kp, vagy kaja, akarmi, van amikor en se engedem meg magamnak, mert eppen kozbejon vmi, amire kell, de ez az anyagi helyzet tobb elu dolog, meg, hogy most fizetsz vagy sem.

Mondjuk ez a 4k-ba kerul es elker 3 embertol 1,5k, ez eleg fereg dolog, ha true, a masik az, hogy ilyet, ha tudjatok, hogy teljesen kulonbozo a fogyasztasotok, sztem hulyeseg csinalni. Mi max tomenynel csinaljuk azt, hogy 'aki inni akar', azok dobnak bele, ha valahova megyunk, sort lenyegeben megveszi mindenki maganak, vagy ha bor van. Vagy van fix osszeg, hogy osszedobunk 1k hufot mondjuk es abbol az osszedobottbol megveszunk mindent az aktual estere, attol fuggoen, kinek mi kell. Mindenkinek ugyan annyiba kerul, megsem szokott ezen senki problemazni.

Szerintem meg ez ugy van, hogy ha veszel valamit akkor azt te veszed es pont telibe szarod ki iszik belőle es ki nem.
Nem az hogy vesz az ember piat aztan elkéri az ember a értéke x%at x embertől, mert az is fogyasztott.
Oké. En nem voltam soha csóró /ne gyertek most nekem ez miatt/, főleg nem egyetemista.
De en ha vittem valahova bármit, sose kertem el az arat. De meg csak meg se fordult soha ilyen a fejembe.

Példa: múltkor volt egy össze roffenes melohelyen.
Nem tudtam menni mert közbe jött valami.
Viszont vettem 10k ért sort a többieknek.
Member
Gold: 95.00
Oct 12 2014 08:58am
Quote (beni @ Oct 12 2014 04:51pm)

Jol latod a helyzetet amugy. Elore hatra ingazok a szekemben magzatpozban ulve egesz nap es kozben azon gondolkozom h kozben miert trusted jspn.

Kosz autizmus
Member
Gold: 33,265.80
Oct 12 2014 08:59am
Quote (putincykavodka @ 12 Oct 2014 15:17)
En ugy latom tul sok ember rosszindulatu ilyen apro dolgokban is, onzo nem fair, hazudik meg akkor is ha semmilyen elonye nem szarmazna belole amugy. Hulye pelda de eleg krixtijan bogeset/hazugsagait olvasnom a dotatopikban, mar elfog a hanyinger.

Vagy most eszembejutott namechangebalura gondolok, mikor patriknal voltunk par napot: patrikrol tudni kell hogy ilyen elegge leszaromcsaklegyenvalami tier hazigazda; tehat a bevasarlas eleg kaotikusan tortent. Balu vett egy lada sort 4kert, tobbiek nem nagyon ittak par uveggel talan, felet kb en, masik felet cptghost, fizettunk neki 1.5kt fejenkent. Utana tudtam meg veletlenul hogy patriktol is kert erte 1.5kt mint hazigazdatol. Ivott is meg plusszba is kijott belole. Ilyesmi szerintem nem csak engem hanem minden joerzesu embert felbaszna, meg pl en sose csinalnek ilyet. Nem tudom miert maradt meg, nem nagy dolog nyilvan, de akkorse ertem, rosdz erzes fog el es elgondolkozok rajta hogy milyen bolcs ember ez a senee.

Most ezen miert akadsz fenn? Altalaban az jon ki a bevasarlasbol a legrosszabbul aki azt megcsinalja... most az egyszer nem az bukott rajt aki elcipelt nektek egy lada sort.

Ha a jsps talikon igazsagot akarsz tenni akkor kell egy hazikobold aki elszamol. Kulonben valaki mindig rosszul jar.
Member
Gold: 95.00
Oct 12 2014 09:00am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 12 2014 04:50pm)
En nem emlekszem az ominozus esetre, mikor volt ez?

Olyan sokszor nem voltunk patriknal egyutt
Mittomen 2-3 eve kb
Member
Gold: 79.11
Oct 12 2014 09:01am
Quote (josheide @ 12 Oct 2014 15:59)
Most ezen miert akadsz fenn? Altalaban az jon ki a bevasarlasbol a legrosszabbul aki azt megcsinalja... most az egyszer nem az bukott rajt aki elcipelt nektek egy lada sort.

Ha a jsps talikon igazsagot akarsz tenni akkor kell egy hazikobold aki elszamol. Kulonben valaki mindig rosszul jar.

Mindenki ivott es jol érezte magát.
Ki járt rosszul?
:D

Komolyan nem értem. Meg lehet nem is kérte a pénzt hanem oda adtak neki szó nelkul.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151641Next
Add Reply New Topic New Poll