Quote (Baleee @ 12 Oct 2014 15:40)
Jo, de hat vannak ilyenek, amikor csoro egyetista voltam es random nalam volt hazi osszejovetel, nem is tudom kikkel mar, ptdk, beni, szabika talan?! Beni belalitott egy hatizsaknyi sorrel, ptdk is hozott, nalam meg volt par sor meg palinka (alapbol rogtonzott osszeroffenes volt), de csoro egyetistakent nem ugy mentek ezek..
Azota meg forditva van, pl en gond nelkul meg problemazas nelkul meghivom haverom is sorozni, vagy valami, ha eppen nincs nala kp, vagy kaja, akarmi, van amikor en se engedem meg magamnak, mert eppen kozbejon vmi, amire kell, de ez az anyagi helyzet tobb elu dolog, meg, hogy most fizetsz vagy sem.
Mondjuk ez a 4k-ba kerul es elker 3 embertol 1,5k, ez eleg fereg dolog, ha true, a masik az, hogy ilyet, ha tudjatok, hogy teljesen kulonbozo a fogyasztasotok, sztem hulyeseg csinalni. Mi max tomenynel csinaljuk azt, hogy 'aki inni akar', azok dobnak bele, ha valahova megyunk, sort lenyegeben megveszi mindenki maganak, vagy ha bor van. Vagy van fix osszeg, hogy osszedobunk 1k hufot mondjuk es abbol az osszedobottbol megveszunk mindent az aktual estere, attol fuggoen, kinek mi kell. Mindenkinek ugyan annyiba kerul, megsem szokott ezen senki problemazni.
Szerintem meg ez ugy van, hogy ha veszel valamit akkor azt te veszed es pont telibe szarod ki iszik belőle es ki nem.
Nem az hogy vesz az ember piat aztan elkéri az ember a értéke x%at x embertől, mert az is fogyasztott.
Oké. En nem voltam soha csóró /ne gyertek most nekem ez miatt/, főleg nem egyetemista.
De en ha vittem valahova bármit, sose kertem el az arat. De meg csak meg se fordult soha ilyen a fejembe.
Példa: múltkor volt egy össze roffenes melohelyen.
Nem tudtam menni mert közbe jött valami.
Viszont vettem 10k ért sort a többieknek.