d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev1121314151643Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2014 05:56am
Quote (TuskesVanek @ 9 Oct 2014 12:52)
értem, tehát neked minden jogod megvan arra, hogy a másik embert lenyomorékozd

köszönöm az interjút, sokra viszed majd az életben úgy gondolom :D

lehulyezni meg lenyomorekozni valakit nyilvan ugyan az, de egyebkent igen, meg van hozza a jogom, es egyebkent igen, valoszinuleg sokra fogom vinni, koszi a lehetoseget.
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2014 05:57am
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 11:52am)
nem feltétlenül a politika topikról van szó, hanem bármelyik, választás előtti, utáni, felidei topikról, amikor rendszeresen ez volt a roppant magvas véleményed, itt untam meg magas szakértelmed a témában
de azóta csak idősebb lettél, bölcsebb már kevésbé

Sose leszek annyira ertelmes, mimt egy jobbik voter, az mar biztos
Member
Gold: 4.20

thank mr skeltal
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Quote (Jancsipapa @ 9 Oct 2014 12:48)
akkor azt magyarázd meg, hogy a sok, magát olyan kurvára liberálisnak tartó, valló emberek miért szólalnak meg ilyen remek, irodalmi stílusban bármikor, amikor a jobbikról van szó? erről volt már szó egyébként, akkor se kaptam normális választ
nyilván nem fog meglepetésként érni, de az idén leginkább a jobbikra mentek a voksaim, ennek ellenére nem tartom magam annak, csak a legközelebb hozzám ők állnak, nem a régi lopós banda és a mostani lopós banda
állítólag a jobbik szavazók a legkevésbé toleránsak, akkor mit gondolsz, miért van az, hogy bármikor megszólalok a politikával kapcsolatban a subon, jön két szebbjövőt, meg még két 'nem is értem, hogy lehet a jobbikra szavazni' komment két oldalon belül
én még nem szóltam be senkinek ezen a fórumon azért, mert ide vagy oda szavazott, elfogadom mások véleményét
vissza pedig ezt kapom (és kapja mindenki más is)

ja mondjuk ez elég fura, mert én lazán bekategorizálnálak vaktában emiatt téged ilyen standard kurucz infós embernek, akiket ott látni postolgatni
a valóságban viszont kifogástalanul egyben vagy
< elő
> ítéletek

na de majd amikor nyílvánosan égetik az utcán a melegeket akkor visszatérünk erre

(csak próbálom a legtöbbet kihozni a topicból, engem amúgy abszolút nem érdekel az egész)
Member
Gold: 710.00
Quote (josheide @ 9 Oct 2014 13:55)
A liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindent, beleertve az intoleranciat is el kell fogadni.

Söt.... az intolerancia az ami egy liberalisbol altalaban a legnagyobb erzelmi reakciot valtja ki es a Jobbik duskal az intoleranciaban.

A jobbiknak azert nincs igazan korrupcios ugyuk, mert nem igazan volt barmi hatalom a kezukben. Van viszont kgbelajuk, kurucinfojuk, izolacios kulpolitikai elkepzelseik es sokminden masuk, amivel en meg nehezebben azonosulok, mint egy olyan parttal amiben volt par rohadt alma, amiktol aztan megszabadultak.

Ha te tenyleg ugy erzed, hogy az erdekeid legjobban ez a part tudja kepviselni, akkor lelked rajta. Nem tetszik a dolog, de megertem, es nehez egy kialakult velemenyen valtoztatni.

szebb jövöt
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 05:58am
Quote (josheide @ Oct 9 2014 01:55pm)
A liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindent, beleertve az intoleranciat is el kell fogadni.

Söt.... az intolerancia az ami egy liberalisbol altalaban a legnagyobb erzelmi reakciot valtja ki es a Jobbik duskal az intoleranciaban.

A jobbiknak azert nincs igazan korrupcios ugyuk, mert nem igazan volt barmi hatalom a kezukben. Van viszont kgbelajuk, kurucinfojuk, izolacios kulpolitikai elkepzelseik es sokminden masuk, amivel en meg nehezebben azonosulok, mint egy olyan parttal amiben volt par rohadt alma, amiktol aztan megszabadultak.

Ha te tenyleg ugy erzed, hogy az erdekeid legjobban ez a part tudja kepviselni, akkor lelked rajta. Nem tetszik a dolog, de megertem, es nehez egy kialakult velemenyen valtoztatni.

"Volt par rohadt alma"
Azert ez eleg nagy szepites, akarmelyik partrol is legyen szo most a ketto kozul
Member
Quote (Anarkin @ Oct 9 2014 11:57am)
ja mondjuk ez elég fura, mert én lazán bekategorizálnálak vaktában emiatt téged ilyen standard kurucz infós embernek, akiket ott látni postolgatni
a valóságban viszont kifogástalanul egyben vagy
< elő
> ítéletek

na de majd amikor nyílvánosan égetik az utcán a melegeket akkor visszatérünk erre

(csak próbálom a legtöbbet kihozni a topicból, engem amúgy abszolút nem érdekel az egész)

Same, de eleg ingerszegenyek a postok
Member
Gold: 0.05
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2014 12:56pm)
lehulyezni meg lenyomorekozni valakit nyilvan ugyan az, de egyebkent igen, meg van hozza a jogom, es egyebkent igen, valoszinuleg sokra fogom vinni, koszi a lehetoseget.

aha :D

szeretném ha irl minél többször gyakorolnád ez a "jogot", mondjuk egy focimeccsen, nyugodtan állj ki és kürtöld szét, hogy a jobbik voterek mind nyomorékok, kár lenne megállni itt a fórumon

enyhén el vagy tévedve, de az a szomorú, hogy észre sem veszed, nyilván ilyen leszarom neveltetést kaptál, húszezresekkel pózolsz meg apád medencéjével, szóval alapból beléd van kódolva a felsőbbrendűség :D

This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 06:00am
Member
Oct 9 2014 05:59am
Quote (TuskesVanek @ Oct 9 2014 11:58am)
aha :D

szeretném ha irl minél többször gyakorolnád ez a "jogot", mondjuk egy focimeccsen, nyugodtan állj ki és kürtöld szét, hogy a jobbik voterek mind nyomorékok

enyhén el vagy tévedve, de az a szomorú, hogy észre sem veszed, nyilván ilyen leszarom neveltetést kaptál, húszezresekkel pózolsz meg apád medencéjével, szóval alapból beléd van kódolva a felsőbbrendűség :D

Mert neked ugyan ekkora lenne a pofad irl gondolom
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 05:59am
Quote (GoreKnight9 @ Oct 9 2014 01:57pm)
http://2.ii.gl/2eiBt99v.jpg

thank mr skeltal

thank mr skeltal
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151643Next
Add Reply New Topic New Poll