Na hi, itt -joey-
Előre is leszögezném, hogy nem áll szándékomban visszajönni, de miután megkaptam az alábbi fantasztikus levelet, nem ártana részemről tisztázni a dolgokat. A címet kitakartam, mert a neve van benne, és azt nem szeretném közzétenni.
http://i.imgur.com/keiTXah.pngVanekről annyit, hogy írt pár levelet mostanában D2-vel kapcsolatban, meg ha jól emlékszem, akkor régen játszottunk együtt bneten, de az már ködös.
Annak ellenére, hogy nekem igazából semmi bajom nincs a sráccal, nem szeretném, hogy engem bárki is, elnézést a szóért, egy tizenéves "hülyegyerekkel" azonosítson.
Szóval a TuskesVanek acc nem az enyém, most feljöttem egy backup accról, amit a guild management céljából meghagytam. Ezt nem én kreáltam, de az owner évek óta nem használja, és még annak idején megosztotta velem a pw-t. Lényeg az, hogy ha vissza kívánnék jönni, ezt az accot is használhatnám, meg valamilyen úton-módon szerintem a -joey-t is vissza lehet állítani. Ennek ellenére eszem ágában sincs, mert nem tartom értelmét az állandó vitatkozásnak, plusz senkinek nem kell semmit bizonyítanom, pláne egy fórumon nem. Ráadásul rengeteg a munkám, ezért overall jó döntés volt, hogy kilogoltam, talán kétszer olvastam azóta hunsubot.
Mivel nem szeretnék visszajönni, nyugodtan reportolhatjátok ezt az accot, mint multit, részemről nem lesz harag.
Minden jót kívánok!
Még annyit szeretnék mondani josheide részére, hogy a legutóbbi vitánk során eléggé tufa módon álltam hozzá, utólag is elnézést kérek ezért.
Bug neked meg annyit, hogy nem vettem a szívemre semmit, ismersz régről, én ilyen vagyok, így szoktam vitatkozni, de haragot nem érzek senki iránt. Jó ideje úgy voltam vele, hogy feleslegesen járok fel. Jó egészséget kívánok neked!
Részemről ennyi, sziasztok!
-joey-