Quote (lacketto @ Jan 3 2014 06:34pm)
azóta már megtért de én sem értem hogy miért ellenzi ennyire
kb mintha buzi lennék és leköpködném a nőket mert pinájuk van.
ricit lattam cigizni szerintem egy vagy ket even belul tok jozanon is
nem akartam de lattam
Quote (Jancsipapa @ Jan 3 2014 06:41pm)
na de így felbuggyant a kérdés bennem, főleg azokhoz szólna, akik annyira kardoskodnak egyik v. másik oldal mellett:
ti mennyit dolgoztatok már életetekben, hogy ennyire rálátással vagytok az egész univerzumra? félreértés ne essék, nem akarom belőle kihozni azt, hogy aki már ledolgozott xy évet itt és itt, az már masterrace, aki meg még tanul, az biztos csak ostobaságot mond - de tényleg, akik ennyire megszakértik, hogy ezt a pénzt hová költötte annak idején lestat, azok mennyi pénzt kerestek már meg valójában maguknak? és most megint nem a bot talált xy cuccot / eladtam xxxx fgt történetekre vagyok kíváncsi,az nem ér itt
miert nem?
volt honap amikor jobban ment mint anyamnak muvhazvezetokent xd
vagy akkor mi szamit? ami nem fizikai munka az nem munka? ha kulon orat tartasz feketen az sem munka? ha elojobot csinalsz lolban az sem munka?
vagy anmikor nyert fel millat az sem szamit penzkeresesnek ?
Szarul is esik az enbernek aztan amikor elmegy jo helyre szakmai gyakorlatra egy honapra ahol a mehkast szedetik le vele meg raklapokat pakol, es egy fillert nem kap erte, csak azert hogy kesobb beleirhassa az oneletrajzaba, hogy itt dolgozott mint gyakornok lul.
This post was edited by jarabekg on Jan 3 2014 11:49am