Quote (Senee @ 7 Nov 2013 14:06)
anya szegény családból jött és tanult sokat, dolgozott sokat, hogy nekünk minden meglegyen és ne nélkülözzünk ahogy ő tette
csak azzal, hogy mindent ő megtett értünk, kb így nekünk nem kellett sokmindent, én sztem ezért nem tanultam meg küzdeni és ezért hagytam abba mindent, adtam fel
az a baj a gyerekneveléssel, hogy nem tudsz mindent kiküszöbölni, ha egyik oldalon adsz a másikon nem jut annyi, el kell vegyél idő és/vagy energia hiányában
és nem kell azzal jönni, hogy már megint másokat hibáztatok, nem, nem bántásból írom ezeket, de ez is közrejátszott, felerősítette a férget aki bennem lakozik
pl szegénysorból jött gyerekeknek nagyon szar volt, de talpraesettek lettek, megállják a helyüket mert korán megtanulták mi az élet, megtanulták mi az a küzdelem
nekem meg most felnőtt fejjel kéne ezt megtanulni és most találkoztam vele mi is az élet
és igy kb meg kéne erőszakoljam magam, hogy én olyan legyek, hogy NA, GYERÜNK, CSIONÁLJUK, EZAZ, ELŐRE, mert mindigis szartam bele mindenbe mert nem volt semmi muszáj
anya :XDASDXDD