Quote (Smat @ Sep 24 2013 03:45pm)
Igen.
Kb ennyi a vitakészséged. Hagyjuk is, mert ezen csak tényleg felbaszom magam. Azt hittem hogy direkt állítod be magadat ilyen butának, de most már rájöttem hogy nem, te tényleg ennyire korlátolt vagy, és nem látod a fát az erdőtől.
Vitakészség ide felesleges, mert ha 10 oldal alatt nem bírtad észrevenni, hogy teljesen más dologról pofázol, akkor ezután se fogod. Nyugodtan be is fejezheted a hozzám való minőségi kommentek gyártását, és akkor én se szólok hozzád. És nyugodtan hitegesd magad azzal, hogy te vagy az okosabb, nem venném a szívemre, ha miattam rosszul aludnál.
Amúgy meg igen, csőlátás ftw:
Idejöttök senee-vel meg ricingerrel vergődni, és én vagyok a geci, mert szóvátettem, hogy beleszartok a topicba. Egyből ki lettem elemezve, hogy csak egy véleményt fogadok el, a többi dögöljön meg etc. Érdekes módon se Anarkint, se Eoghan-t se a többi másképpen nyilatkozó kommentelőt nem küldtem el sehova, de biztos úgy van, ahogy rici haveroddal állítjátok. Aztán később valami miatt észreveszed magad, hogy paraszt voltál, de csak nem hagyod annyiban a gonosz náci joey-t, kezdjünk el vitatkozni teljesen másról, mint amiről eddig szó volt, szőrszálhasogatás, meg 2-3 szó kiragadás a szövegből ahogy lenni szokott. Aránylag nem lekezelően (!) még vissza is írok, de nem veszed észre magad még mindig, úgyhogy jöhet a nagy végkifejlet a szokásos kaller, náci csőlátás stb. keményen megmondod a frankót. Nyilván én tehetek róla, hogy nem vagy képes visszafogni magad, és nem belehányni egy témába, amit egyébként leszarsz, és még azután se veszed észre magad, hogy le lettél baszva, továbbra is vergődsz.
This post was edited by -joey- on Sep 24 2013 09:02am