d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Gay Pride > Felvonulás
Prev1121314151635Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jun 25 2013 03:44am
Quote (sylke @ Jun 25 2013 10:42am)
aztán jöhet az aranyér meg az impotencia

Az aranyér már megvan
impotencia...hát az nem az én asztalom
Member
Gold: 69.85
Jun 25 2013 03:44am
Quote (Vismajor @ 25 Jun 2013 11:44)
Az aranyér már megvan
impotencia...hát az nem az én asztalom

Soon...
Member
Gold: 3,747.73
Jun 25 2013 03:45am
Quote (Baleee @ Jun 25 2013 10:44am)
Soon...

nem nem, ebből nem adok
Member
Gold: 931.79
Jun 25 2013 03:46am
Quote (josheide @ Jun 25 2013 10:11am)
The relationship between biology and sexual orientation is a subject of research. A simple and singular determinant for sexual orientation has not been conclusively demonstrated—various studies point to different, even conflicting positions—but scientists therorize that a combination of genetic, hormonal and social factors determine sexual orientation.

Az okokat még nem tudjuk pontosan, de az emberiség történelmét végigkíséri a homoszexualitás jelensége.

A családképről annyit szeretnék mondani, hogy a homoszexuális emberek is hetero szülők gyerekei. Akkor most ők hogy lettek melegek? Bár sok meleg barátom van, nem tudok egyet se akit meleg szülők neveltek volna.

Ja és a torz családképről szerintem fölösleges beszélni egy olyan világban ahol a házasságok fele válással végződik (nyugaton pedig kb hatvan százalékuk)

Ez a rendezvény az elfogadásról szól, arról, hogy csak mert más vagy, ne kelljen szégyenkezned.

írok majd később csak éppen szóbeli vizsgám van lul.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jun 25 2013 03:52am
Quote (josheide @ 25 Jun 2013 11:11)
The relationship between biology and sexual orientation is a subject of research. A simple and singular determinant for sexual orientation has not been conclusively demonstrated—various studies point to different, even conflicting positions—but scientists therorize that a combination of genetic, hormonal and social factors determine sexual orientation.

Az okokat még nem tudjuk pontosan, de az emberiség történelmét végigkíséri a homoszexualitás jelensége.

A családképről annyit szeretnék mondani, hogy a homoszexuális emberek is hetero szülők gyerekei. Akkor most ők hogy lettek melegek? Bár sok meleg barátom van, nem tudok egyet se akit meleg szülők neveltek volna.

Ja és a torz családképről szerintem fölösleges beszélni egy olyan világban ahol a házasságok fele válással végződik (nyugaton pedig kb hatvan százalékuk)

Ez a rendezvény az elfogadásról szól, arról, hogy csak mert más vagy, ne kelljen szégyenkezned.

http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1815538,00.html

én még azt tanultam pszichológiából, hogy különbözik a hetero és a homoszexuális férfiak agya (ha nem is sokban)

most hirtelen ezt találtam

az egész biológiai + pszichológiai okok keveréke (hogyan neveltek, milyen volt a gyerekkorod etc.)
Member
Gold: 0.00
Jun 25 2013 03:52am
Quote (josheide @ 25 Jun 2013 10:41)
Ha nem is éles váltás, de legalább némi kétség talán felmerült emberekben. Apró sikerek, de ez is valami. És ezért fogok az ilyen topicokban továbbra is kiállni az ilyen ügyek mellett.

Hajrá!
Member
Gold: 0.00
Jun 25 2013 03:57am
Quote (josheide @ 25 Jun 2013 11:36)
Nekem nem. Szerintem a sub egy értelmes, értékes közösség, ahol érvekkel, ha nehezen is de meg lehet győzni embereket.

Ha nem teszek meg mindent, hogy a társadalomnak legalább az intelligensebb része nyitottabb, elfogadóbb legyen, akkor utána miért lepődjek meg, hogy az egyszerűbb emberek mennyire tele vannak előítéletekkel, utálattal, stb?

Azoknak a legnagyobb része már amúgy is az.
Member
Gold: 411.00
Jun 25 2013 03:58am
Quote (Rawen @ 25 Jun 2013 11:57)
Azoknak a legnagyobb része már amúgy is az.

gondolom arra gondolt, hogy itt az egyeteistakbol allo sub es nem azok
Member
Gold: 931.79
Jun 25 2013 04:18am

Ha kiderülne, hogy a homoszexualitást csak a gének befolyásolják, a társadalmi elfogadás semmilyen hatással nincs rá és a homok aránya stagnál azon a bizonyos 5-10%-on akkor egy szavam nem lehetne, hogy vonulnak.

Én sem tudom ki hogyan lesz meleg, gondolom gének, nevelés, tapasztalatok, társadalmi befolyás.

Ne a válás tényét hasonlítsd össze a melegség hirdetésével. Én a válás mellett vagyok, szükséges rossz, az ember csak nagy ritkán fogja ugyanazzal a párral boldogan leélni az életét de az elvált szülőket sem látod felvonulni az utcán azt hirdetve, hogy az mennyire fasza dolog.
Member
Gold: 69.85
Jun 25 2013 04:32am
Quote (iFeelAlone @ 25 Jun 2013 12:18)
Ne a válás tényét hasonlítsd össze a melegség hirdetésével. Én a válás mellett vagyok, szükséges rossz, az ember csak nagy ritkán fogja ugyanazzal a párral boldogan leélni az életét de az elvált szülőket sem látod felvonulni az utcán azt hirdetve, hogy az mennyire fasza dolog.

Ez egy erdekes dolog, reszben ertheto is, bar nem vagyok a valas mellett, hanem inkabb a hazassag ellen. A mai elkorcsosult tarsadalmi helyzetben ez a rendszer nem mukodhet. A liberalizmus szulemenyei, akar a feminizmus, akar a homoszexualitas olyanna alakitotta ezt at, hogy ember es ember nem kepes egy gyerek felnevelesi idoszakara ertelmes kapcsolatot letrehozni (mondjuk 18-20 ev). A szelsoseges szabadsagigeny (kurni akarok mindenkivel, aki elem kerul, akkor is, ha hazas vagyok, etc.) nem engedi azt, hogy mukodokepes legyen egy 'csalad' ilyen hosszu idore. Utana, hogy a szulok ugy dontenek, hogy kulon jobban erzik magukat, de meg is viszonylag bekes kapcsolatot tudnak majd egymassal tartani, ha arrol van szo, az mas kerdes, felvilagosult embereknel ez akar mukodhet is. De alapjaban veve a hazassag annyira birtoklas alapu, hogy ha a ~20 ev utan tortenne meg a valas, akkor is az lenne, hogy a masik fel kenyszert erez arra, hogy keresztbe tegyen a volt tarsanak.

Illetve a jogi hatter olyan hatalmat ad ilyen teren a nok kezebe, ami undorito. Marmint, hogy gyerektartas, gyerekelhelyezessel kapcsolatos dolgok. Ha gyereket szul a hazassagi szerzodes sem lehet eleg stabil, stb es ez szanalmas, hogy azert mert kepesek megszulni a fattyukat, mar minden vedelem oket illeti, pedig ez nem jelenti azt, hogy normalis ertekrendet tudnak majd mutatni a gyereknek.

Amikor 1 hetig rostosat eszek a het vege fele annyira kemenyet szarok, hogy az feler egy szulessel, multkor pl olyan nagyot raktam a wc-be, hogy el is neveztem Jarabek Gergelynek, el is gondolkodtam, hogy orokbe kene adni a szuleinek, hatha testverekent lenne legalabb aki szereti.

This post was edited by Baleee on Jun 25 2013 04:34am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151635Next
Closed New Topic New Poll