Quote (iFeelAlone @ 25 Jun 2013 12:18)
Ne a válás tényét hasonlítsd össze a melegség hirdetésével. Én a válás mellett vagyok, szükséges rossz, az ember csak nagy ritkán fogja ugyanazzal a párral boldogan leélni az életét de az elvált szülőket sem látod felvonulni az utcán azt hirdetve, hogy az mennyire fasza dolog.
Ez egy erdekes dolog, reszben ertheto is, bar nem vagyok a valas mellett, hanem inkabb a hazassag ellen. A mai elkorcsosult tarsadalmi helyzetben ez a rendszer nem mukodhet. A liberalizmus szulemenyei, akar a feminizmus, akar a homoszexualitas olyanna alakitotta ezt at, hogy ember es ember nem kepes egy gyerek felnevelesi idoszakara ertelmes kapcsolatot letrehozni (mondjuk 18-20 ev). A szelsoseges szabadsagigeny (kurni akarok mindenkivel, aki elem kerul, akkor is, ha hazas vagyok, etc.) nem engedi azt, hogy mukodokepes legyen egy 'csalad' ilyen hosszu idore. Utana, hogy a szulok ugy dontenek, hogy kulon jobban erzik magukat, de meg is viszonylag bekes kapcsolatot tudnak majd egymassal tartani, ha arrol van szo, az mas kerdes, felvilagosult embereknel ez akar mukodhet is. De alapjaban veve a hazassag annyira birtoklas alapu, hogy ha a ~20 ev utan tortenne meg a valas, akkor is az lenne, hogy a masik fel kenyszert erez arra, hogy keresztbe tegyen a volt tarsanak.
Illetve a jogi hatter olyan hatalmat ad ilyen teren a nok kezebe, ami undorito. Marmint, hogy gyerektartas, gyerekelhelyezessel kapcsolatos dolgok. Ha gyereket szul a hazassagi szerzodes sem lehet eleg stabil, stb es ez szanalmas, hogy azert mert kepesek megszulni a fattyukat, mar minden vedelem oket illeti, pedig ez nem jelenti azt, hogy normalis ertekrendet tudnak majd mutatni a gyereknek.
Amikor 1 hetig rostosat eszek a het vege fele annyira kemenyet szarok, hogy az feler egy szulessel, multkor pl olyan nagyot raktam a wc-be, hogy el is neveztem Jarabek Gergelynek, el is gondolkodtam, hogy orokbe kene adni a szuleinek, hatha testverekent lenne legalabb aki szereti.
This post was edited by Baleee on Jun 25 2013 04:34am