d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Drok Topik Tudomanyos Celzattal > Na Meg Kivancsisagbol
Prev1121314151625Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
May 14 2013 02:55pm
Quote (CyberPunk666 @ 14 May 2013 22:53)
Én éveken keresztül narkóztam folyamatosan, de hogy az lsd ártalmatlan, meg 1000 forint, meg hogy 3-4 óra?

Amikor én ecstasystam, akkor mindenkit szerettek tőle az emberek, másnap igazi lelki katarzis, punnyadás, egyhelyben fekve, minden tökéletes, nirvana, pörgés, nem tudok elmenni pedig az egész szex egy orgazmus... az lsd meg a legdurvább áladék drog, amitől látsz valamit ami normális, de úgy érzed, hogy más és nem normális, és aztakurva, de leszarom, és miez, de nem, de igen, de miért, de wow, aztakurva, hm? ,na? jah és esete 22 környékén bevettem, és reggel 6-kor próbáltam aknakeresőzni, jól kiszámoltam, de mellé kattintottam állandóan.. ^^ az lsd az én időmben még simán volt 5-6-7 óra hosszú ^^ mivé lesz a világ, már a narkó sem a régi.-

Hát én még nem próbáltam de én is 6-8 óráról tudok.
Member
Gold: 42,879.87
May 14 2013 02:57pm
életemben 2x szivtam füvet jól meghányatott elég is volt
többi nem érdekel
mivel bagózok elég nekem az is hogy egy doboz cigi lassan 1000 jófajta magyar forint lesz
Member
Gold: 5,390.00
May 14 2013 03:04pm
Quote (CyberPunk666 @ May 14 2013 09:53pm)
Én éveken keresztül narkóztam folyamatosan, de hogy az lsd ártalmatlan, meg 1000 forint, meg hogy 3-4 óra?

Amikor én ecstasystam, akkor mindenkit szerettek tőle az emberek, másnap igazi lelki katarzis, punnyadás, egyhelyben fekve, minden tökéletes, nirvana, pörgés, nem tudok elmenni pedig az egész szex egy orgazmus... az lsd meg a legdurvább áladék drog, amitől látsz valamit ami normális, de úgy érzed, hogy más és nem normális, és aztakurva, de leszarom, és miez, de nem, de igen, de miért, de wow, aztakurva, hm? ,na? jah és esete 22 környékén bevettem, és reggel 6-kor próbáltam aknakeresőzni, jól kiszámoltam, de mellé kattintottam állandóan.. ^^ az lsd az én időmben még simán volt 5-6-7 óra hosszú ^^ mivé lesz a világ, már a narkó sem a régi.-

egyébként ez érdekes, nem gondoltam volna rólad

legalább tudom mivel töltötted a húszas éveid elejét, és miért csak most mentél egyetemre ^^
Member
Gold: 1.00
May 14 2013 03:08pm
Quote (CyberPunk666 @ 14 May 2013 22:53)

mondjuk az a végefele észrevettem, hogy az ecstasy minősége nagyon durván leromlott, nyomasztó pörgető szar lett a régi szeretet nirvana feelingből...

Meg mondjuk én lsdből se toltam soha mást csak biciklis hoffmant, meg az is jó helyeről volt. 2-2.5k volt egy darab, de készen voltam mint az állat tőle.
Volt amikor szívtunk mellé spurit és nem ütött be vagy 3-4 órán keresztül, és anyáztuk az embert, billiárdoztunk, aztán hazamentem, és a kapuban elköszöntem a haveromtól, ő elment biciklivel, én bezártam a kaput, majd megfordultam és előttem volt a lugas és a ház közötti folyosó... az első lépésnél megkészültem, majd olyan szinten megbaszott a cucc, hogy alig bírtam bemászni ^^
Nekiálltam benn elastomániázni (imo én vagyok a földön az egyetlen ember aki végigtolta, skipelés nélkül mind az 54 pályát egyhuzamban bepapírozva), mert nem tudtam mit kezdeni magammal, gondolkoztam az idő végtelenségén, meg ilyen faszségokon, meg alig bírtam rágyújtani, mert nem tudtam eltalálni a lánggal a cigi végét, egyszerűen nem láttam, hogy jön össze akettő, meggyújtottam középen a cigit, geci nagy volt, rendesen megbaszott a távolságérzékelésem, húúú így bebaszva elfog a nosztalgia, atomáladék volt a cucc, ma már nem merném bevállalni, nagyon durva.
Lsd mint ártalmatlan, fúúú, az ópiátokon és ameszaklinon kívül minden "hagyományos" cuccot kipróbáltam, de semmi nem baszott meg annyira, mint ez ^^

This post was edited by CyberPunk666 on May 14 2013 03:11pm
Member
May 14 2013 03:10pm
Quote (jarabekg @ 14 May 2013 23:04)
egyébként ez érdekes, nem gondoltam volna rólad

legalább tudom mivel töltötted a húszas éveid elejét, és miért csak most mentél egyetemre ^^

15 évesen el kellett mennem dolgozni, jól kerestem, elköltöztem otthonról, elkezdtem árulni, tele voltam pénzzel, és önálló voltam, semmi nem motivált, hogy estin csináljam, nappalin meg nem volt lehetőségem, mert dolgoznom kellett.
Member
Gold: 122.92
May 14 2013 03:12pm
Quote (CyberPunk666 @ May 14 2013 11:08pm)
mondjuk az a végefele észrevettem, hogy az ecstasy minősége nagyon durván leromlott, nyomasztó pörgető szar lett a régi szeretet nirvana feelingből...

Meg mondjuk én lsdből se toltam soha mást csak biciklis hoffmant, meg az is jó helyeről volt. 2-2.5k volt egy darab, de készen voltam mint az állat tőle.
Volt amikor szívtunk mellé spurit és nem ütött be vagy 3-4 órán keresztül, és anyáztuk az embert, billiárdoztunk, aztán hazamentem, és a kapuban elköszöntem a haveromtól, ő elment biciklivel, én bezártam a kaput, majd megfordultam és előttem volt a lugas és a ház közötti folyosó... az első lépésnél megkészültem, majd olyan szinten megbaszott a cucc, hogy alig bírtam bemászni ^^
Nekiálltam benn elastomániázni (imo én vagyok a földön az egyetlen ember aki végigtolta, skipelés nélkül mind az 54 pályát bepapírozva), mert nem tudtam mit kezdeni magammal, gondolkoztam az idő végtelenségén, meg ilyen faszségokon, meg alig bírtam rágyújtani, mert nem tudtam eltalálni a lánggal a cigi végét, egyszerűen nem láttam, hogy jön össze akettő, meggyújtottam középen a cigit, geci nagy volt, rendesen megbaszott a távolságérzékelésem, húúú így bebaszva elfog a nosztalgia, atomáladék volt a cucc, ma már nem merném bevállalni, nagyon durva.
Lsd mint ártalmatlan, fúúú, az ópiátokon és ameszaklinon kívül minden "hagyományos" cuccot kipróbáltam, de semmi nem baszott meg annyira, mint ez ^^

ez tetszik
Member
May 14 2013 03:19pm
Quote (cowding @ 14 May 2013 23:12)
ez tetszik

gecikemény én nem is értem, hogy lehet az lsd ártalmatlan, soha keményebbel nem találkoztam, pedig mondom az ópiátokon kívül kb mindent próbáltam, de fú, hallod, volt hogy ecstasyval toltam lsd-t, az valami candy flipping vagy, mi na az keményvolt, lehet azért félek kicsit az lsdtől, nagyon intenzív és aztakurva élmény volt, de nagyon kemény is volt, rendesen szenvedtem, kibaszott para volt, alig bírtam megtartani a koncentrációmat meg a tudatomat, mert olyan intenzív volt aflash, meg nekem a papírtól mindig van egy ilyen nyomasztó para érzésem, de itt iszonyat jött a flash, néha el kezdett remegni a karom, de nem így picit, mint aki izgul, hanem mint egy parkinzonkórosnak, meg ilyenek, fúúú azért élmények durv,a de örülök, hogy élek,...

szerintem a papírt egyszer ki kell próbálni... nagyon kemény.

Sajnos meszkalinnal nem volt dolgom, abban a korszakomban nem tudtam szerezni :(
Member
Gold: 0.00
May 14 2013 03:20pm
jahogy cp fiataléveiben egy drogos díler volt
mik ki nem derülnek lel
Member
May 14 2013 03:21pm
Quote (fahrii @ 14 May 2013 23:20)
jahogy cp fiataléveiben egy drogos díler volt
mik ki nem derülnek lel

15 éves voltam - önfenntartó saját háztartásban
kibaszottul nem volt könnyű kamaszkorom...

Én már azért is gecisokat dolgoztam, hogy egyáltalán eljussak és elkezdhessem a felsőoktatást.
az érettségim hétfőn kezdődött, én az előtte lévő pénteken este 8-ig dolgoztam, és az érettségi utolsó napja utáni nap, már 8-ra mentem be melózni.

This post was edited by CyberPunk666 on May 14 2013 03:22pm
Member
Gold: 280.00
May 14 2013 03:25pm
Quote (Eoghan @ May 14 2013 09:47pm)
a flashbackekről milyen ismereteid vannak?
engem az paráztat, hogy esetleg akkor jön rám, amikor valami tök fontos dolgot kell csinálnom mint mondjuk vezetni és ott nem volna humoros katasztrófát előidézni miatta
ez az egy dolog van, ami nagyon mélyen belebaszta a bogarat a fülembe és paráztat
pedig nagyon régen gusztálgatom a gondolatát, hogy király lenne

egyik barátom egy éven át masszivan lsdzett, és 1x volt összesen flashbeckje, valami olyasmi hogy betámadt valami holló az ablakon, aztán csukva volt az ablak
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151625Next
Closed New Topic New Poll