d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tassnak > Sok Szeretettel
Prev1121314151617Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 145.00
Jan 4 2013 02:00pm
Quote (Eoghan @ 4 Jan 2013 21:24)
hidd el, hogy magasabbnak lenni szarabb.
alapvetően kilógsz az emberek közül, ruhában kisebb eséllyel találsz neked jót, a nők meg alapvetően alacsonyak és fos, hogy hónod alá ér kb., mert ha magas vagy, akkor elég kényelmetlen egy 30 centivel alacsonyabbal járni
én örülök hogy kb. 177 vagyok. ismerek pár nagyon magas embert és mindegyiknek a fentiek közül valamelyik a baja :D

hát te hülye vagy bazzeg
175 vagyok, S - M-es cuccokat hordok és a boltokban csak L-XL-xxl-xxxl-xxxxxxxxxxxxl cuccok vannak, csoda ha találok valami normális ruhát a méretemben

szerintem sokkal jobb lehet magasnak lenni
Member
Gold: 0.00
Jan 4 2013 02:00pm
mindenki sír, hogy alacsony
ad4mz tényleg alacsony
Member
Gold: 5,390.00
Jan 4 2013 02:01pm
Quote (TouchCow @ Jan 4 2013 09:00pm)
hát te hülye vagy bazzeg
175 vagyok, S - M-es cuccokat hordok és a boltokban csak L-XL-xxl-xxxl-xxxxxxxxxxxxl cuccok vannak, csoda ha találok valami normális ruhát a méretemben

szerintem nem vagy 175
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 4 2013 02:01pm
Quote (cowding @ 4 Jan 2013 21:58)
hát dno, épp amiket felsoroltál azokat szeretem benne
metrón/buszon/tömegben nem nyomnak agyon, nézelődhetek jórészt, tudom merre megyek
az alacsony lányokat szeretem és ők is engem
és ruha gondjaim sem voltak még soha, bár ilyen 2 méter fölött el tudom képzelni, hogy gond lenne vele

:DDD
Member
Jan 4 2013 02:06pm
szerintem pont ugyan annyi nőd lehet 170-180 közt, mint 190 és 200 közt

19x es csávó nem fog leállni kis pindur pocaklako cuki csajjal aki 155 (ha igen, legalább tud állva szopni lolrofl)
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 4 2013 03:16pm
Quote (TouchCow @ Jan 4 2013 09:00pm)
hát te hülye vagy bazzeg

igen-igen, hülye vagyok bazzeg !!
177 vagyok, S-M-es cuccokat hordok és mindig van olyan, ami kell, ha nincs, akkor is vagy hoznak raktárból vagy hoznak át másik üzletből.
biztos nagyon egyedi ízlésed van és keveset gyártanak a neked tetsző ruhákból.

Quote (Saenchai @ Jan 4 2013 08:49pm)
én ilyen 172 körül vagyok, és hiába sok csaj egymagas velem, általában ők is a magasabb fehér lovagot keresik + magas csajok alapból kilőve  (volt már olyan magasabb csaj, aki azt mondta, hogy szívesen összejönne velem, de magassarkúban kb. 1 fejjel magasabb volt nálam, aztán neki így nn volt a dolog)

egyébként a bnőm vagy 2 centivel magasabb nálam, de nem zavarja egyikünket sem

tőlem is alapból 2-3 centivel volt magasabb a barátnőm és mivel ilyen francia-fashion faggot volt, így az esetek 90%-ban magassarkúban járt. na akkor vicces volt néha, de tökre nem volt zavaró vagy ilyesmi.
Member
Gold: 4,391.00
Jan 4 2013 04:10pm
Quote (TassassinHc @ 4 Jan 2013 18:18)

nos, először is:
nekem semmi bajom mesh-el.
szerintem face to face normális - itt meg bullyzik, de ahhoz nem tartom eléggé intelligensnek (nem lenézem, félre ne érts). be tud ugatni bárkinek. sokszor még vicces és ötletes is, de amint rákérdeztem (akár más kérdezett rá), hogy ezt / azt miért mondta, akkor valami egyéb oltással vitte tovább a fonalat --> dodge-ol --> lufi az egész.

neked lehet, hogy röhejes, előadtad már, milyen "sajátos a humorérzéked"
más attól még nem röhög rajta.
ott írt hasonlót janou is előtted pár oldallal, rohadtul nem egyedi a jelenség
énis alig postolok például, de nem akartam rögtön magammal példálódzni
igen, ott van pl. eoghan, ő olyan ember, hogy meg tudja ezt tenni, és ott van pl. sok más ember, aki meg nem olyan, és igenis felidegesíti, ha valaki direkt belefosik a közösségébe és élvezkedik rá

az ilyen tönkre kúrom a közösséget, meg hasonlók, szintén eléggé viccesek.
soha nem is gondoltam, hogy körülöttem forogna a világ

megintcsak, szerinted viccesek, szerintem meg itt van kapásból mesh, aki nem jár fel, meg 2 másik viszonylag regular, aki meg kevesebbet van itt, miattad, akit meg senki nem kedvel, maximum páran megtűrnek.
meg lehetne erről is kérdezni a subot, hogy ezen pl hány ember röhög rajtad kívül
és nekem pontosan az jön le, hogy igenis úgy gondolod, mert ebbe az egészbe beleszarsz
vagy ha nem szarsz bele, akkor csak szégyellsz belegondolni, hogy igenis így van, vagy csak nem bírod felfogni (de már a másodikat postolom ezügyben, lassan csak leesik)

(valószínű, azért kérdeztem tegnap is és régebben is a véleményeteket, mert a gyengeségeitekre vagyok kíváncsi... nem azért, mert ezt egy olyan helynek tartom, ahol érdemes eltölteni napi pár órát és szívesen beilleszkednék.)
ha ezekkel tisztában vagy (gondolom így van, mivel mindig reflektálsz valamit, ami egy szempontból érdekes és kérdezek még, más szempontból meg szarsz bele még abba is, amit te mondasz - innentől értékelhetetlenné válnak a megjegyzéseid :( )
tehát ha ezekkel tisztában vagy, akkor
1) vagy csak tetteted a gondolkodást
2) vagy azt hiszed, hogy hazudok és minden vágyam tönkretenni a közösségeteket (kiváltképp életszerű elképzelés)
3) bullyzol

ha 3)-ik eset áll fent, akkor kérlek, ebbe fektess kevesebb energiát.

én személy szerint úgy gondolom, ahogy tegnap ugyan nem írtam le, de utaltam rá: nem tudnál beilleszkedni ide, mert nem változtatnál magadon egy fórum kedvéért. (de nem is hiszem, hogy tudnál)
mindenkinek az agyára megy az erőltetett, izzadságszagúan humorizálni próbáló stílusod
az, hogy próbálsz ide-oda jópofizni, de csak magad alatt vágod a fát, és észre se veszed
ahogy a belső poénokat próbálod felvenni meg másolgatni, de a felén látszik, hogy nem is érted, amit leírogatsz
ahogy a totál érdektelen hülyeségeidet postolgatod MINDENHOVA és annyira gyakran, amennyire csak bírod, ami az egészet körülbelül exponenciálisan durvítja

+ abból, ahogy ennyi negatív vélemény után még mindig itt baszod a rezet, igenis arra következtetek, hogy vagy élvezed, ahogy elbaszod a sub nagy részének a jó kedvét, vagy túl hülye vagy, hogy felfogd, hogy marhára nem akarjuk, hogy itt legyél. (elnézést a többes számért a tömegektől, akik nem az én véleményemen vannak)
vagy mazochisztikus hajlamaid vannak, és élvezed, ha bántanak.
(egyébként ez is a hatalmas egó jele nálam, ha egyszerűen nem vagy képes elfogadni, hogy NEM kedvelnek, hanem próbálod csakazértis ráderőltetni magad valaki(k)re)
Member
Gold: 280.00
Jan 4 2013 06:32pm
én 187 vagyok, és sose volt bajom ezzel, max régi villamosokon baszom be a fejem néha. barátnőm még csak egy volt 160 cm fölött
Member
Jan 4 2013 06:41pm
Quote (bajcli @ Jan 4 2013 11:10pm)
neked lehet, hogy röhejes, előadtad már, milyen "sajátos a humorérzéked"
más attól még nem röhög rajta.
ott írt hasonlót janou is előtted pár oldallal, rohadtul nem egyedi a jelenség
énis alig postolok például, de nem akartam rögtön magammal példálódzni
igen, ott van pl. eoghan, ő olyan ember, hogy meg tudja ezt tenni, és ott van pl. sok más ember, aki meg nem olyan, és igenis felidegesíti, ha valaki direkt belefosik a közösségébe és élvezkedik rá

megintcsak, szerinted viccesek, szerintem meg itt van kapásból mesh, aki nem jár fel, meg 2 másik viszonylag regular, aki meg kevesebbet van itt, miattad, akit meg senki nem kedvel, maximum páran megtűrnek.
meg lehetne erről is kérdezni a subot, hogy ezen pl hány ember röhög rajtad kívül
és nekem pontosan az jön le, hogy igenis úgy gondolod, mert ebbe az egészbe beleszarsz
vagy ha nem szarsz bele, akkor csak szégyellsz belegondolni, hogy igenis így van, vagy csak nem bírod felfogni (de már a másodikat postolom ezügyben, lassan csak leesik)

én személy szerint úgy gondolom, ahogy tegnap ugyan nem írtam le, de utaltam rá: nem tudnál beilleszkedni ide, mert nem változtatnál magadon egy fórum kedvéért. (de nem is hiszem, hogy tudnál)
mindenkinek az agyára megy az erőltetett, izzadságszagúan humorizálni próbáló stílusod
az, hogy próbálsz ide-oda jópofizni, de csak magad alatt vágod a fát, és észre se veszed
ahogy a belső poénokat próbálod felvenni meg másolgatni, de a felén látszik, hogy nem is érted, amit leírogatsz
ahogy a totál érdektelen hülyeségeidet postolgatod MINDENHOVA és annyira gyakran, amennyire csak bírod, ami az egészet körülbelül exponenciálisan durvítja

+ abból, ahogy ennyi negatív vélemény után még mindig itt baszod a rezet, igenis arra következtetek, hogy vagy élvezed, ahogy elbaszod a sub nagy részének a jó kedvét, vagy túl hülye vagy, hogy felfogd, hogy marhára nem akarjuk, hogy itt legyél. (elnézést a többes számért a tömegektől, akik nem az én véleményemen vannak)
vagy mazochisztikus hajlamaid vannak, és élvezed, ha bántanak.
(egyébként ez is a hatalmas egó jele nálam, ha egyszerűen nem vagy képes elfogadni, hogy NEM kedvelnek, hanem próbálod csakazértis ráderőltetni magad valaki(k)re)

milyen szépen összefoglaltad az összes gondot tassasinnal
Member
Gold: 931.79
Jan 4 2013 07:01pm
Quote (jarabekg @ Jan 4 2013 09:06pm)
szerintem pont ugyan annyi nőd lehet 170-180 közt, mint 190 és 200 közt

19x es csávó nem fog leállni kis pindur pocaklako cuki csajjal aki 155 (ha igen, legalább tud állva szopni lolrofl)

nekem főleg az alacsony csajok jönnek be és 197 vagyok.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151617Next
Add Reply New Topic New Poll