Quote (TassassinHc @ 4 Jan 2013 18:18)
nos, először is:
nekem semmi bajom mesh-el.
szerintem face to face normális - itt meg bullyzik, de ahhoz nem tartom eléggé intelligensnek (nem lenézem, félre ne érts). be tud ugatni bárkinek. sokszor még vicces és ötletes is, de amint rákérdeztem (akár más kérdezett rá), hogy ezt / azt miért mondta, akkor valami egyéb oltással vitte tovább a fonalat --> dodge-ol --> lufi az egész.
neked lehet, hogy röhejes, előadtad már, milyen "sajátos a humorérzéked"
más attól még nem röhög rajta.
ott írt hasonlót janou is előtted pár oldallal, rohadtul nem egyedi a jelenség
énis alig postolok például, de nem akartam rögtön magammal példálódzni
igen, ott van pl. eoghan, ő olyan ember, hogy meg tudja ezt tenni, és ott van pl. sok más ember, aki meg nem olyan, és igenis felidegesíti, ha valaki direkt belefosik a közösségébe és élvezkedik rá
az ilyen tönkre kúrom a közösséget, meg hasonlók, szintén eléggé viccesek.
soha nem is gondoltam, hogy körülöttem forogna a világ
megintcsak, szerinted viccesek, szerintem meg itt van kapásból mesh, aki nem jár fel, meg 2 másik viszonylag regular, aki meg kevesebbet van itt, miattad, akit meg senki nem kedvel, maximum páran megtűrnek.
meg lehetne erről is kérdezni a subot, hogy ezen pl hány ember röhög rajtad kívül
és nekem pontosan az jön le, hogy igenis úgy gondolod, mert ebbe az egészbe beleszarsz
vagy ha nem szarsz bele, akkor csak szégyellsz belegondolni, hogy igenis így van, vagy csak nem bírod felfogni (de már a másodikat postolom ezügyben, lassan csak leesik)
(valószínű, azért kérdeztem tegnap is és régebben is a véleményeteket, mert a gyengeségeitekre vagyok kíváncsi... nem azért, mert ezt egy olyan helynek tartom, ahol érdemes eltölteni napi pár órát és szívesen beilleszkednék.)
ha ezekkel tisztában vagy (gondolom így van, mivel mindig reflektálsz valamit, ami egy szempontból érdekes és kérdezek még, más szempontból meg szarsz bele még abba is, amit te mondasz - innentől értékelhetetlenné válnak a megjegyzéseid

)
tehát ha ezekkel tisztában vagy, akkor
1) vagy csak tetteted a gondolkodást
2) vagy azt hiszed, hogy hazudok és minden vágyam tönkretenni a közösségeteket (kiváltképp életszerű elképzelés)
3) bullyzol
ha 3)-ik eset áll fent, akkor kérlek, ebbe fektess kevesebb energiát.
én személy szerint úgy gondolom, ahogy tegnap ugyan nem írtam le, de utaltam rá: nem tudnál beilleszkedni ide, mert nem változtatnál magadon egy fórum kedvéért. (de nem is hiszem, hogy tudnál)
mindenkinek az agyára megy az erőltetett, izzadságszagúan humorizálni próbáló stílusod
az, hogy próbálsz ide-oda jópofizni, de csak magad alatt vágod a fát, és észre se veszed
ahogy a belső poénokat próbálod felvenni meg másolgatni, de a felén látszik, hogy nem is érted, amit leírogatsz
ahogy a totál érdektelen hülyeségeidet postolgatod MINDENHOVA és annyira gyakran, amennyire csak bírod, ami az egészet körülbelül exponenciálisan durvítja
+ abból, ahogy ennyi negatív vélemény után még mindig itt baszod a rezet, igenis arra következtetek, hogy vagy élvezed, ahogy elbaszod a sub nagy részének a jó kedvét, vagy túl hülye vagy, hogy felfogd, hogy marhára nem akarjuk, hogy itt legyél. (elnézést a többes számért a tömegektől, akik nem az én véleményemen vannak)
vagy mazochisztikus hajlamaid vannak, és élvezed, ha bántanak.
(egyébként ez is a hatalmas egó jele nálam, ha egyszerűen nem vagy képes elfogadni, hogy NEM kedvelnek, hanem próbálod csakazértis ráderőltetni magad valaki(k)re)