Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 12:54pm)
nem mondtam az ellenkezőjét, rezsnek is elmondtam korábban hogy egy igazi egoista fasszopó vagy aki mindenkit lenéz, ami egy tény. engem annyira nem zavart, mert ez még általában vicces is, de az tegnap este derült ki számomra hogy annyira mérhetetlenül egoista vagy hogy még a saját "barátaid" mellett sem állsz ki, csak azon jár az eszed hogy hú milyen ciki ez a szitu jaj milesz most a megítélésemmel. és ez viszont már túlmegy azon a határon ami még elfogadható sztem.
az meg hogy topicot nyitottál ennek hogy hű majd jól megalázol mindenki előtt, a legalja
A topicot azért nyitottam, mert közölted velem, hogy semmilyen formában nem szeretnél velem... Szerintem elég worthy topic lett, amúgy is a jspn haverkodtunk össze, miért ne veszhetnénk össze is itt, néha segít ha mások véleményét is látja az ember.
Én senki mellett sem tudok úgy kiállni csupán emocionális alapon, ha nem értek vele egyet. Ha ilyen barátokra van szükséged, akkor lógj rezzsel, biztos jó muri lett volna, hogy ketten megveritek azt a szerencsétlent aki csak a munkáját végezte, és azt is tök jól.
Vicc az egész, ha ilyen hülyeségen képes vagy megsértődni, mint egy retardált pina, akkor talán tényleg túl sokat néztem ki belőled.
This post was edited by jarabekg on Sep 6 2012 06:04am